Людмил Цоков

Пандемията промени на много от нас трудовите навици, налага се да работим повече от вкъщи. А това води и до преустройство на бита ни, закупуване на нови мебели и техника. Мерките и грижата за здравето пък накара други да търсят дом в покрайнините на града или в малки населени места, където не само могат да се радват на повече спокойствие, но и да вършат своята работа.

Когато не ни достигат средства е нормално да се обърнем към банка. Кога да вземем потребителски кредит, кредитна карта или ипотечен кредит и за какво да внимаваме?

В подкаста "Финкултура", реализиран съвместно от Dnes.bg и УниКредит Булбанк, разговаряме с Людмил Цоков, старши мениджър на отдел „Продукти и процеси за индивидуални клиенти“ в УниКредит Булбанк. През последните 13 години е заемал различни длъжности в банката както в областта на продажбите в клонова мрежа, така и в централно управление на банката.

Той разкрива какви са тенденциите в кредитирането, какви са най-важните неща, когато искаме да изтеглим кредит, към какъв да се насочим и най-важното - за какво да внимаваме и да имаме предвид, за да не изпаднем в дългова спирала.

InvestorBG · Финкултура епизод 4: Потребителски кредит, кредитна карта или ипотечен кредит?

Коментари Напиши коментар

45

В БЕДНА БЪЛГАРИЯ...

преди 1 седмица

...НЕСТАБИЛНОСТТА В УПРАВЛЕНИЕТО --КРИЕ МНОГО РИСКОВЕ ЗА ГОЛЕМИТЕ КРЕДИТИ И ДЪЛГОТО ИМ ИЗПЛАЩАНЕ!

44

Купуваш място...

преди 1 седмица

..и после строиш къща --с малки кредити за определени операции при строежа! ТАКА ---НЕ Е НУЖНО ДА СИ СЛАГАШ ГЛАВАТА В ТОРБАТА ЗА МНОГО ПАРИ --В ТОВА РАЗМИРНО И НЕСТАБИЛНО ВРЕМЕ!

43

Анонимен

преди 9 месеца

Всички банки да,ядат мукаря