44

В БЕДНА БЪЛГАРИЯ...

преди 1 месец

...НЕСТАБИЛНОСТТА В УПРАВЛЕНИЕТО --КРИЕ МНОГО РИСКОВЕ ЗА ГОЛЕМИТЕ КРЕДИТИ И ДЪЛГОТО ИМ ИЗПЛАЩАНЕ!

43

Купуваш място...

преди 1 месец

..и после строиш къща --с малки кредити за определени операции при строежа! ТАКА ---НЕ Е НУЖНО ДА СИ СЛАГАШ ГЛАВАТА В ТОРБАТА ЗА МНОГО ПАРИ --В ТОВА РАЗМИРНО И НЕСТАБИЛНО ВРЕМЕ!

42

Анонимен

преди 11 месеца

Всички банки да,ядат мукаря

41

Анонимен

преди 11 месеца

до 43 Ще го изплатиш за 10 години това жилище, ако е 50 квадрата( две стаи в която е включена кухнята, ако внасяш всеки месец по 600 лева. Ти за 2 бона ли работиш?

40

Анонимен

преди 11 месеца

Кредита е добър за закупуване на жилище. Плащам същите пари като наем само че се нанасям веднага и след 10 години си остава за мене.

39

Анонимен

преди 11 месеца

За жилище,за бизнес,за плащане на чужди сметки от роднина поради наложен налог само защото си му " роднина" и съда те задължава да " платиш" или за здраве на теб или твой роднина ДА! Можеш да ползваш кредит! Но за да отидеш на " почивка" на море или да си купиш и позволиш някоя глупост,си е пълна простотия!!!-:(( Не теглете кредити за глупости бре хора!!!

38

Анонимен

преди 11 месеца

от 40 до 24 и до тия дето ми бият минуси. Аз имам определено количество пари в банка, точно защото я ползвам като сейф, но много по-евтино ми излиза от такса за сейф и мога да си тегля по всяко време от тях. На такъв план съм. Какви 5 стотинки, че банката разполага с моите пари бе? Утре отивам ако искам и си ги изтеглям всичките. Тук не говорим за планове 3 месеца, 6 месеца 24 месеца 36 месеца без да имаш право да теглиш от сметката си. Поняли?

37

Анонимен

преди 11 месеца

до 24 Хората си държат парите в банките защото ги е страх да ги държат у тях си. Ти ако имаш 100 бона и ти влязат крадци у вас и ти ги гепат докато те няма, няма ли да си прережеш вените заради глупостта, че не си ги сложил в банка, а някъде на скришно място у вас, а?

36

Анонимен

преди 11 месеца

Лесно е. Кредитна карта - за малки суми до 1 запалата. Ако се погасява месец за месец, лихвата е 0. Кредитна карта с кешбак даже ще донесе приход. Ипотечен кредит - за имот, който ни носи доходи (наем, рента...), покупка на първо жилище (вноска вместо наем) или нисколихвени средства с цел инвестиция в нещо печелившо. Потребителски кредит - оборотни средства, когато не достигат финансите за някоя инвестиция.

35

Анонимен

преди 11 месеца

И като се налага някои да работят повече от вкъщи защо това води до закупуване на повече мебели и техника бе? Да ти имам логиката, Людмилчо!

34

Гост

преди 11 месеца

Взимайте потребителски кредити! Не харчете парите, а връщайте с тях вноските. Ще загубите малко заради лихвата, но не е болка. Също купувайте стоки на изплащане, дори да имате парите за тях. Като натрупате доверие пред банките и започнат да ви отпускат все по-големи кредити - сещате се.

33

.

преди 11 месеца

Точно сега взимането на кредит е като да купиш фабрика точно преди 9 Септември!

32

Анонимен

преди 11 месеца

АЗ ИМАМ ЕДИН ПРИЯТЕЛ,КОЙТО ПРЕДИ ВРЕМЕ СЕ СДОБИ С КРЕДИТНА КАРТА И ДНЕС СЪЖАЛЯВА ЗАТОВА...ОКАЗА СЕ,ЧЕ КОЛКОТО ПО-МАЛКО ТЕГЛИШ ОТ НЕЯ,ТОЛКОВА ПО-ВИСОКИ СА ЛИХВИТЕ И ОБРАТНОТО,КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ХАРЧИШ,ТОЛКОВА СА ПО НИСКИ ЛИХВИТЕ...ПО ЕДНО ВРЕМЕ СПРЯ ДА ТЕГЛИ ПАРИ ОТ НЕЯ И ЩЕШЕ ДА ПРИПАДНЕ КАКВИ ЛИХВИ БЕШЕ НАТРУПАЛ...ВЗЕ И НЯКАКЪВ КРЕДИТ И СЕГА ХОДИ КАТО ДРОГИРАН,ЗАЩОТО ЗАПЛАТАТА МУ Е ПО-НИСКА И СЕ ЧУДИ ОТКЪДЕ ДА ВЗЕМЕ ПАРИ ДА ГО ИЗПЛАЩА...

31

Анонимен

преди 11 месеца

А БСП-ТО И НИНОВА КОГА ЩЕ БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ ОТ СГРАДАТА НА "ПОЗИТАНО"?

30

Иванко

преди 11 месеца

Защо банките се вбесяват като не си връщам кредитите ? Че аз ако исках да връщам, защо изобщо да тегля ? Странни хора.

29

Анонимен

преди 11 месеца

НИЩО ОТ ТРИТЕ КРЕДИТА БЯГАЙ ДАЛЕЧ КРАДАТ

28

Анонимен

преди 11 месеца

До до 4 - В Европа "привилегиите" са смешни и са малки маркетингови трикчета, за да те накарат да харчиш поевче. В САЩ мооооже би има файда.

27

Анонимен

преди 11 месеца

ПО ДОБРЕ ДА ЖИВЕЕШ ПОД НАЕМ ОТКОЛКОТО НА ЗАЕМ.

26

Тарикат

преди 11 месеца

Любимата ми схема до преди 10 години беше да строя жилищна сграда, да я ипотекирам цялата, а апартаментите да продавам на шараните. Не излизаше тежест върху отделния апартамент и завалийките не се усещаха. Реално прибирах около 170%. Еееех, хубави времена бяха, здрави пари се правеха.

25

Анонимен

преди 11 месеца

До 24 - Ама в себе си ли ги държиш? Че ти се види IP .. питам само :)