115

Анонимен

преди 2 години

До 143 Един от ЮгНе се напъвай да умнииш след като ти липсва мозъчен капацитет в резултат от ежедневното дрогиране

114

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с проекта "Набукко" и как г-н Борисов и Co. продадоха интересите на България? Защо до ден днешен няма осъдени за държавна измяна след спирането на проекта АЕЦ Белене? В онези времена ("Кой не скача е червен") бяха поканили дори Жак-Ив Кусто да разказва колко е голям проблема с 2-рата АЕЦ. Какво става с ТЕЦ-те на ДПС? РФ че е за еб.аnе е така, но нашите бивши са два пъти е..не, ама няма кой!

113

Черен хумор

преди 2 години

"Купувам стари гуми за отопление!" Съседите ряпя да ядат;)

112

Един от Юг

преди 2 години

Мдааа....източна европа помни спасението от "вечно трезвените братушки"!

111

по-далече от Русия

преди 2 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

110

Анонимен

преди 2 години

Нещо санкции,няма ЛИ???Абе вие сте си мазохисти така че направо спирайте да потребявате руска газ и накажете по тоя начин Русия и в частност Путин,какво му цепите басма!!

109

Анонимен

преди 2 години

Не можейки да оцени благородството на руснаците, които въпреки всички санкции, пречки и мизерии, които им правиха срещу Южен и СП 2 този сътрудник на Германския фонд Маршал счита, че " Путин не действа от позиция на сила, а на слабост". Явно е, че в представите на англосаксите не съществува равнопоставено партньорство, камо ли благородни жестове. Наистина заслужават "слабият" Путин съвсем да им врътне кранчето и тогава да разберат как пенсионерите в България стоят с палта в къщи през зимата

108

Асан

преди 2 години

Никакво спасение да карат на зелен ток :)))

107

Асан

преди 2 години

АЕЦ Козлодуй да бълва ток само за РъБъ никакъв износ! :)))

106

Анонимен

преди 2 години

Тръбопроводът ще заобиколи Украйна, което ще струва на страната около 1 млрд. евро при транзит.........И на мен какво ми пука? Да плащам по-скъпо за да може украинските милиардери да имат по-голяма печалба? Дреме ми за тях.

105

Асан

преди 2 години

Спирай тоя скъп газ дърва и кю мюр бол у гората :)))

104

Анонимен

преди 2 години

Русия никога не е имала никакви предимства. Русия си живее още в 10ти век. Народът им е робски и никога не стана нормален. Както Европа се е оправяла векове наред без Русия и сега ще се оправи. Европа винаги се е развивала много преди руснаците, те са ходели по Европа да се учат а не обратното.

103

Анонимен

преди 2 години

Да.

102

Истината

преди 2 години

Джо Байдън даде пълния монопол на газта в ръцете на Путин,като разреши Северен Поток 2 и спря американските енергийни проекти,сега ще чакаме Неволята.

101

Анонимен

преди 2 години

Европейският съюз трябва да разчита само на себе си в осигуряването на собствената си енергийна сигурност: танкерите на отвъдокеанския съюзник с втечнени молекули на свободата - като алтернатива на авторитарния руски газ - няма да дойдат.

100

Анонимен

преди 2 години

Едно от големите предимства на Русия е че разни откачалки като Грета Тунберг и себеподбните й, там нямат думата! Често съм ви казвал че либерастията е най-зловредния режим, властвал някога в Европа, и сега се потвръждава този факт! P.S. Човешката дейност оказва почти нулево влияние на климатичните промени, и дори да спрем всички коли, заводи и пр., това с нищо няма да им повлияе! Самата мисъл за това граничи с малоумие

99

ЛЪЖАТ

преди 2 години

ЕС Медиите Лъжат за причината за тази Инфлация и Криза .Истината е - Путин няколко пъти предупреди ЕС да не предоставя търгуване на Борсата ГАЗ и ТОК .Всички знаем че Борсата е Спекулация на частни фирми и играчи - справка - Тока в България поскъпна 300 Пъти откакто се търгува на Борсата - а ТОК има предостатъчно .

98

eli

преди 2 години

Някой да е чул чакалите в Брюксел или Европейските медии да са казали нещо лошо за диктатора Ердоган? (Турският президент) Когато в затворите е пълно с журналисти и повече от 300 генерала бяха или изгонени, разжалвани или хвълени в затворите .? Няма и няма да чуете . Защо? Защото да не би да "пусне" около 4.000.000.( четримилиона) бежанци към Европа.Така,е наивният Путин ако ги остави без Газ една зима ще бъдат като Ленинград която бе обкръжена обсъдена 2 години и полвина по времто на ВСВ .Цивилизованите Европейци не само ще се прекланят пред Путин но и ще целуват краката му тъй като близо 4

97

Анонимен

преди 2 години

Естествено че само Русия може да я спаси, като се оказа че Европа е като една гола (да не казвам какво) с почти никакви ценни ресурси, и единствения й шанс е да внася... Но това внасяне разбира се, си има цена, и плащането на тази цена ще прави Русия все по-могъща, а Европа все по-слаба! Както винаги ние българите избрахме губещата страна

96

Анонимен

преди 2 години

Глупости. Прочетете във Фактор какви номера играе Русия на Европа, за да я паникьоса и после да се предстами за голямата спасителка. Същото каквото направи в началото на Ковид кризата в Италия. Цъфнаха там и започнаха да пръскат улиците с разтвор от белина. Но троловете им се скъсаха да пишат как италиянците вече боготворели Русия.После италианското правителство помоли руснаците да си отидат.