175

5ко

преди 2 години

Българските политици ако спомогнат за внедряване на хилядите открития, ще са спасители на България ! Илия Вълков Yull Brown създаде технологията на Брауновия газ. Инж. Чавдар Каменаров създаде Технология за добив на Браунов газ и полиметали от морска вода. Проф. Димитър Митев от ВХТИ Асен Златаров Бургас създаде технология за получаване на чиста евтина енергия.

174

тя

преди 2 години

Докога Русия ще спасява Европа ? Айде сгига са давали жертви за неблагодарници !

173

Той е

преди 2 години

До АнонименРусия драги, има на кого да продава газа, Китай дърпа яко... А твоят *** ще се разпадне, ако хората изкарат една зима на студено, както се очертава...

172

Обективен

преди 2 години

И Бай Тошо беше по-далновиден от управляващите ни от зората на демокрацията до сега. Ако бяхме построили АЕЦ Белене и тока от нея беше продаван на контролирани от държавата цени,сега България щеше да е Швейцария на Балканите.

171

Анонимен

преди 2 години

Много разбирачи тука бре! Леле мале!

170

ДОПИТВАНЕ

преди 2 години

Трябва ли да преминем изцяло към зелена и екологична енергия до края на 2022 година, като затворим окончателно АЕЦ КОЗЛОДУЙ и ВСИЧКИ ТЕЦ В БЪЛГАРИЯ? ***ДА+***НЕ-***

169

антизападопоклонник

преди 2 години

До анонимен 205,То нали точно това става! Само дето точно европците мрънкат, че руснаците не им задоволяват потребностите от газ! Руснаците, от своя страна, казаха, че доставят договорените количства и нищо не ги задължава да даставят повече от договореното! Чудното в случая е защо, при меко казано влошените отношения между ЕС и Русия, европците пак се обръщат за увеличаване на доставките към Русия като към първи приятел, а не се обръщат към приятелски страни като Катар, Норвегия и САЩ и др.!?

168

Обективен

преди 2 години

При цена на газа в ЕС от 1200 $ за 1000 куб.м. , Вучич е договорил с Руските доставчици цена от 270 $ до края на 21г. и за 22г. (справка tass.ru/economika ) . Нашите управляващи *** краварските зад_ници и го отнася обикновения човечец,за съжаление.

167

тя

преди 2 години

ЕС е пълен с глупендори-----

166

Rrr

преди 2 години

Ждем хорошую зиму, и жуем поп корн. Хорошая зима - холодная зима

165

Анонимен

преди 2 години

Аз моа си позвола уелитчеийту и *** боли ...

164

Анонимен

преди 2 години

До не може да бъде! 204 - Да речем, че сега ни купуват тока от АЕЦ белена ... това ще трае 2 години МАКС.

163

Анонимен

преди 2 години

Добре да допуснеме че тезата на руските агенти у нас е вярна и русия не увеличи доставките, а дори ги намали! Тогава кой какво ще постигне или загуби? ЕС може да премине през големи трудности без руската газ, но ще оцелее! И проблема газпром ще бъде изрязан от европейската енергийна карта, което само по себе си е само позитив!

162

не може да бъде!

преди 2 години

Не е ли учудващо,а също срамно,че нашите енергийни експерДи се изпокриха като мишки в дупките си,никой сега не смее да издаде ни вопъл ни стон!Да излезат сега тия плъшоци и да ни обяснят че положението е под контрол и АЕЦ белене не ни трябва,защото нямало кой да купува толкова ток!?Защо БНТ не прави сега енергийни форуми с този Хиновски ли ,Хининовски/илиСтрихининовски/,Мартин Димитров и др.да ни обяснят!?подозирам обаче,че това няма да бъде последния горчив хап,може да стигнем и до стрихинина..

161

Анонимен

преди 2 години

Путин знае,че ако не ги увеличи ще се опитат да нарочат, Русия, искат да повторят сценария . Всичко с времето си.

160

КДК

преди 2 години

Нови сакнкции на "лошите" руснаци :). ЕС се оказа доста късоглед.

159

не може да бъде!

преди 2 години

Отговорът на въпроса е не,не може,но може много да помогне за спасението .Но когато давещият се не иска да го спасят,много трудно може да бъде спасен.С АЕЩ Белене ние вече сме почти удавени и даже руснаците не може да ни спасят.Това сами си го решихме и токът в България ще бъде скъп -а някои за това просто се бориха със зъби и нокти и вече си имат в чекмеджетата и златни кюлчета и пачки.Ще бъде интересно бизнесът дали ще може да преглътне високите цени-а алтернатива няма!На печелившите -честито

158

Анонимен

преди 2 години

Абе немали такива изолационни костюми за зимаска,къде астронавтите имат такива къде ходат на луната.

157

К

преди 2 години

А като налагахте смехотворни санкции на руски политици и олигарси и като сме васална територия на Щатите, какво да се очаква?!? Забранихме износът на стоки за Русия, а сега - що няма достатъчно газ?!? Мислете преди да лижете краварски за.дници

156

Анонимен

преди 2 години

Привет Краснодару! Красная, Затон, Сенной рiьнок, Лорис, Пашковский.