22

Кирчо фон Харвард

преди 2 години

И Кирчо и Кокорчо ли ще са еднодневка бе?

21

Володя

преди 2 години

Ако някой си мисли, че Радев не предател на РСМАКЕДОНИЯ и че Кирил и Асен са българи-жестоко се е излъгал.......

20

Чичо

преди 2 години

Сега на изборите ще спечелят ГЕРБ и най-вероятно и те ще управляват (благодаря ти, Боже), за съжаление обаче без Борисов.

19

Анонимен

преди 2 години

Ако някой си мисли,че ще върнем пак на власт Борисов жестоко греши! Бъдещо правителство ще има от новите партии излъчено! Ще бъде коалиционно при всички случаи!-:)) ГЕРБ приключи с голямата " политика"! След тези грабежи,са направо за затвора! Но ще им се размине уви!

18

Тома Бикова

преди 2 години

До L......................Методиев, този рупор на ГЕРБ и.....................За какъв рупор на ГЕРБ бълнуваш бе приятелю? Методиев беше началник на канцеларията на фигуранта и миналата година си подаде оставката отвратен от подлите и задкулисни номера, които той върти. Толкова ви е страх недоразумението да не загуби, че измисляте и най-невероятните лъжи за да защитите проваленото управление на фигуранта.

17

Обективно

преди 2 години

ПАЗАРЪТ Е СЧУПЕН. ТРЯБВА ДА КАЖЕМ, ЧЕ ЦАРЯТ Е ГОЛ. КАКТО И ПРАВИТЕЛСТВОТО МУ. ЗИМАТА ЩЕ ЯДЕТЕ ПАСТИ!!!

16

професор Гербеджиков

преди 2 години

До Василев.................еврофондове, а те си правят къщички за гости, или..............За къщите за гости ще питаш госпожа Комитова назначена за министър от фигуранта. Тя има ДВЕ КЪЩИ ЗА ГОСТИ ИЗДИГНАТИ С 200 000 ЕВРО от евросредствата. Всички кадри на недоразумението от Довдуков 2 са подобни .

15

Анонимен

преди 2 години

Другарю " политолог"! Не партиите са в криза.,а старите политици,са на дуспата от парламента! Дойде време старите партии да си ходят! Каквато и икономическа криза покрай армията да има,ще мине! Но е времето новото да изрине строто! ПП ще бъде в първите редици след изборите и няма да е временно явление! Маса българи ще ги подкрепят! От Слави ще се влеят в ПП!! Време е за промяна!-:)

14

999

преди 2 години

Методиев е един от малкото образовани, обективни и разумни хора в бсп. Е, то затова кгб Не заложи на него, а си намери радев, който играе двойни игрички, но сщоро ще падне между двата стола с гръм и трясък!

13

ВСЕКИ ДЕН

преди 2 години

ИЗЛИЗАТ И ВСЕКИ ДЕН ГИ ОПРОВЕРГАВАТ. И ОТ КОЙИЗЛИЗАТ ОТ ГЕПИ. И НИЩО НЕЕ ИСТИНА. ТО И ЗА БИБИТКОКОЛКО НЕЩА ИСТИНСКИ С ДОКАЗАТЕЛСТВА СНИМКИНЕГОВИ ДУМИ ИЗЛЯЗОХАА *** НИЩО. ГЕШОФ Е НА АМБРАЗУРАТА. И ТИ СИ НАХРАНИЛКА ПРИ ТУЛУПЧЕТО.

12

Селянин

преди 2 години

Бойко вече го няма. По-добре ли живееш сега българино? Ще става и по-зле положението.

11

Работата е ясна

преди 2 години

Напуснал или помолен да напусне??? Мисля, че вече отговорът е ясен. Само дето е поредния, купил фабрика на 10 септември

10

Василев

преди 2 години

Те им дават милиони еврофондове, а те си правят къщички за гости, или кмета ми боядисва асфалта и прави велоалея!ЗЗ млрд. лева се крадат всяка година , вчера го каза един експерт по една от телевизиите!Представяте ли си ректора на софийския университет да стигне дотам , че да извърти за.дника си и да не защити студентите, които бяха бити от полицията!Агент Трейси Адамс!ЦРУ!!!

9

Колко

преди 2 години

ти кихнаха Боко и Пеевски за този бАлвочч?По маллооумен анализ не бях чел скоро.

8

Обективно

преди 2 години

Президентът си въобрази, че е Изпълнителна и Съдебна власт, взети заедно. Управлява и дава насоки на Конституционния съд какво да решава! Ако не беше тъжно, щеше да е смешно!

7

Край

преди 2 години

Пред България има 3 пътя:1. Бавно и мъчително отмиране като държава в постоянна политическа и всякаква криза2. Рестартиране на демокрацията с МАЖОРИТАРНИ избори в 2 тура, които ще променят тотално политиците;3. Военен преврат - забрана за партиите и някакъв едноличен режим.Сегашните политици естествено предпочитат първия, защото другите два пътя ги пращат на бюрото по труда.

6

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Само Боко и ГЕРП са...стабилни,зщото нямаме празни шкаффчета и...чекмеджета.В близките 5(пет) години ще сме все...така. (платено...съобщение на ЦК на ГЕПИ -Банкя)

5

Василев

преди 2 години

Рекетьорската шуро-баджанашка азиатска завера ГЕРБ-ДПС плюс патриотарите са настръхнали, а на техните кукловоди им текат лигите, защото в близко време трябва да потекат новите траншове от милиарди европейски фондове!Ще се хвърли целият наличен ресурс за да се оплюе Радев и новият проект, който иска пренареждане на правилата кой и как трябва да усвоява или оползотварява публичния и обществен ресурс, който е на всички български граждани!Агент Джина Рамбалджи!ЦРУ!!!

4

наблюдател

преди 2 години

Добре, какво да правим? Кого да изберем? Ясно е, че герб е аут. Трябва да си *** мазохист, за да гласуваш за тях. Другите ги видяхме всички в два парламента що за стока са. Само политически игри и машинации за власт, не в полза на народа и обществото.Нормално е да искаме нещо различно и явно е нормално да се изсипе помия по всеки нов играч, който се опитва да предложи нещо различно. Не ми се мисли още какво ще се появи до изборите, с което ПП да се чернят от сутрин до вечер.

3

Анонимен

преди 2 години

Абе то след всички изговорени приказки излиза че само тулупина е облечен в бяло.