102

тя

преди 2 години

Как разбра ,че ПП не е толкова успешен ?

101

Анонимен

преди 2 години

Краткосрочен проект с една цел, вземи парите и бягай.

100

555

преди 2 години

90те години в БГ. дойде един месия от Русия -Кашпировски,който се опитваше да ни внуши,че чрез внушение даже от тв екрана ще направи така,че болестите ще изчезнат.Разбира се болестите не изчезнах даже се увеличиха.Сега негови български злонамерени последователи се опитват да ни внушат,че ще излекуват обществото от кражби ,корупция,шуробаджанащина и какво ли не. Не забравяйте, че природата винаги създава определен % крадци,убийци,изнасилвачи гейове-то е генетично заложено и сладките думи са лъжи.

99

Анонимен

преди 2 години

ЗДРАВЕЙТЕ ПЕТЛЬОВЦИ. КУКУРИГАЙ ПЕТЛЬО, КУКУРИГАЙ ДОКАТО МОЖЕШ, ЧЕ ЩЕ ПАДНЕШ В КАЗАНА !!!

98

Анонимен

преди 2 години

До АнонименИ да ми натискаш минус, това са фактите, ЕНП е трагедия, *** в някой град, за да видиш откакто герберите управляват как гробищата са се разширили скоростно, както никога преди не се е случвало!

97

Анонимен

преди 2 години

Партиите от ЕНП(европейската народна партия) извършиха геноцид в България, това са фактите, много хора бяха избити тайно или явно, те са проклятието на България!

96

Анонимен

преди 2 години

Винаги ще се краде, но Бойко и Цецо унищожиха България ,това са фактите, никога не са били избивани така масово хора, както през управлението на ЕНП(европейската народна партия) , буквално затриха красивата ми родина България, а маса хора измряха, други избягаха! Вместо да бъдат ударени виновниците от ГЕРБ , те удариха хора от ДПС, които също бяха жертва на ГЕРБ, да не говорим и от БСП колко хора пострадаха!

95

Богат

преди 2 години

Ах, жалък и *** народ, който все не може да си избере читави политици... Преди протестите и така наречената,, промяна" бяхме на ръба да влезем в Евро зоната, да приемем Еврото, а най-големите проблеми ви бяха дали родното или Гръцкото море били по-добри... Народът под формата на шепа платени ,,протестери" начело с един псевдо президент били искали промяна... Промяната е факт : растящи цени, всички престъпници освободени с гривни, корупцията се разраства вместо да намалява. Честито!!!!

94

Анонимен

преди 2 години

Скрийсе бе Харсъзин. Дотегна ни от бляботенето ти. Отивай в Банкя пред къщата на Господ да ръсиш мъдрости!

93

Алекс

преди 2 години

До Данко Харсъзина Живи и здрави след 14.11 пак ще си говорим.

92

от сайта

преди 2 години

Данко Харсъзино, прибирай се веднага в стаята си. Стана много досаден с хиперактивността си.

91

Данко Харсъзина

преди 2 години

о 104 Румен Радев не е активна фигура. Той е фигурант, зелен чорап, Рундьо вдигнал малкото си юмруче, превратаджия, разединител на ГЕРБ, кремълски слуга, дронаджия и воайор в спалнята на Борисов, шофьор на самолет, дългата ръка на Решетников, фурашкаджия, натовски генерал.До Алекс...........................Данко Харсъзина Радев има широка подкрепа. Не разчита само на социалисти.Вторият мандат е До Данко Харсъзина.................Обичам зеления чорапогащник на полковничката и розовите прашки на професор Герджиков. Колебая се кое по-напред да обладая...............Постъпваш подло като крадеш ник

90

Данко Харсъзина

преди 2 години

до 104 Румен Радев не е активна фигура. Той е фигурант, зелен чорап, Рундьо вдигнал малкото си юмруче, превратаджия, разединител на ГЕРБ, кремълски слуга, дронаджия и воайор в спалнята на Борисов, шофьор на самолет, дългата ръка на Решетников, фурашкаджия, натовски генерал.

89

Алекс

преди 2 години

До Данко Харсъзина Радев има широка подкрепа. Не разчита само на социалисти.Вторият мандат е сигурен.

88

Анонимен

преди 2 години

разбрахте ли герери? вашия политолог казва,ч е рр бил не фигурант, а активна фигура.

87

Данко Харсъзина

преди 2 години

Обичам зеления чорапогащник на полковничката и розовите прашки на професор Герджиков. Колебая се кое по-напред да обладая.

86

Алекс

преди 2 години

До от зайчарника Как успя в едно изречение да направиш толкова правописни грешки.Голям талант.Много ниско ниво на ГЕРБавия троляк.

85

Алекс

преди 2 години

До Данко Харсъзина След като беше изгонен от Президентството Калоян Методиев натрупа много злоба и се преквалифицира в гербав политолог.

84

Анонимен

преди 2 години

От зелените чорапи на Радев си направете чай герберасти

83

Анонимен

преди 2 години

КРАДЦИТЕ ОТ ГЕРБ ОКРАДОХА БГ, ЕС И СВЕТОВНАТА БАНКА!