52

Анонимен

преди 2 години

За последните седем дни 5% от починалите са били ваксинирани и 95% са били неваксинирани зомбита. Това е при ваксинирано около половината от хората живеещи в България над 40 годишна възраст, а това са хората, които умират от вируса.

51

Анонимен

преди 2 години

Кучев с кръчмите се кръчмите как ще е )

50

Дедо

преди 2 години

Кво заядахте тия деца бе ? Нали ваксинираните карахте вируса леко , който го е страх да се ваксинира и толкоз !

49

Анонимен

преди 2 години

Колко бяха зомбитата страхуващи се да се ваксинират? 45% от пълнолетните или от цялото население...

48

някой

преди 2 години

Всичко това което описах току що - със влаковете на родното ни БДЖ идва от беднотия! Мизepия е италианска дума. А пандемията в Европа се появи точно от Италия.Там където има бедно население, има и вируси, има и болни, има и много починали. Нищо друго не спасява населението освен повишаване на жизнения стандарт, спиране на корупцията, инвестиции в производство, здравеопазване, образование. Дават ни за пример Швеция! Кога станем като Швеция, тогава я давайте за пример!

47

някой

преди 2 години

Време е брадатия Локумчев да бъде пенсиониран, както пенсионираха мустакатия му колега, Катранджиев! Със всеки изминал ден, месец, година започва все повече да дава фира и сачмите му в главния мозък дрънчат на кухо!Той явно никога не се е возил на влак, да види какво е вътре. Оня ден показаха по Нова Телевизия един такъв претъпкан влак. Дишат си във вратовете. Много хора не се возят на лични автомобили, защото са бедни и нямат пари. Е, ако щат и скафандри да ни задължат да носим, не става!

46

Анонимен

преди 2 години

Кога най после ще се вземат мерки срещу антиваксърите в България? 21 хиляди българи загинаха заради престъпленията вършени всеки ден от антиваксърите. Какво още трябва да стане???

45

Анонимен

преди 2 години

Тази държава няма как да се оправи.Единственото което може да се случи е да се съсипе.Народа е с изключително ниско интелектуално ниво и силно развито егоистично.

44

Анонимен

преди 2 години

Абе защо трябва здрави, прави, работещи хора, да се затварят вкъщи заради 4-5 процента, които карат този вирус тежко и част от тях умират?

43

Анонимен

преди 2 години

На мен не ми ясно,защо трябва да се убеждава и да се пази едно дърво или стена.Оставаш булдозера да мине през тях и тогава само дървото и стената ще разберат ,че е необходима предпазна ограда срещу булдозера.Оставете ги да се заразяват и не ги лекувайте за един месец.Само това може да ги убеди.Интелектуалното ниво е много ниско на народа.Оставете да умират по 500 човека на ден и тогава всичко ще е наред.

42

Анонимен

преди 2 години

Изключително агресивна кампания против ваксинирането водят зомбитата. Заради тях има хиляди починали от Ковид-19.

41

Анонимен

преди 2 години

Наглец! Че и заплашва даже!?! А нито той, нит дъщеря му са ваксинирани!Апропо, аз този Ковид го изкарах през 2016-та г.. лека температура, хрема и загуба на вкус и обоняние. Най ме беше яд, че не усещах какво ям, защото обичам да си похапвам.А, тогава личната лекарка ми каза, че карам сезонен грип. Сега обаче го наричат Ковид-19 и плашат хората с кадри от филми за Втората световна война - големи камиони превозват хиляди трупове в 3 часа през нощта.....Хора, осъзнайте се! Ваксина и томбола!?!

40

До 39

преди 2 години

Разбирам, това за университетите е така. Но ме шокира факта, че е възможно да се избегне проблем и не се прави. Освен това в университета потока е един, а тук се смесват 6 паралелки по 10 часа всяка седмица с цел да не се смесват 6 паралелки по 4 часа седмично! Логиката е абсолютно опака и се прави за да не се разделят капсуловани групички. Т.е. интереса на малкото се оказва по-висш от интереса на многото. Ей това е непонятно, но пък може би е! Зависи чий тати стои зад малките групи, нали?

39

Анонимен

преди 2 години

Сега децата съвсем ще намразят училището.Радев,уволнете Кунчев.

38

някой

преди 2 години

До: номер 42 Да, и на мен ми стана много интересно! Къде са тези които си видял че врещят против ваксинирането? Питам, щото аз такива не познавам? Само от време навреме някой се оплаче че някой му бил пречил да се ваксинира?

37

Реалист

преди 2 години

Навсякъде по света, където хората са отговорни и носят маски, се доказа, че от маските има голяма полза при този коронавирус. Само в България зомбитата реват, че от маските полза няма и даже вредяли.

36

Анонимен

преди 2 години

Страхуващите се да се ваксинират също както е веганите станаха агресивни зомбита. Жалко, но е факт.

35

до 38

преди 2 години

Не търси логиката там, където я няма. Ако не беше тази агресивна кампания за масово ваксиниране, може би щяха да имат по-голям успех. Това отблъсква хората. Сигурно от тези ваксини има някаква полза. Но каква, мисля че не на всеки му е ясно. Даже и докторите не са наясно съвсем. Прочие, от всички появили се досега ваксини, май остана само тази на Пфайзер. Останалите или ги спряха, или ги отложиха. Вчера четох че и Джонсън са я забранили за млади мъже.

34

333

преди 2 години

Този миналата година плашеше и лъжеше хората, а беше пръв на опашката за Гърция още май месец. Другите обаче трябваше да си стоим по къщите и в страната и да не ходим никъде и да не се събираме с никого.

33

Анонимен

преди 2 години

Интересно как някои ги зомбираха да врещят против ваксинирането?