92

Вени

преди 2 години

Хей чу.че.ло ненагледно, къде е твоята маска,хайде опитай да говориш през маска,както го изискваш от мен и колегите ми!Ходи цял ден от телевизия в телевизия с маска бе ***.реп.ан!Ходи да видиш как се изкарва без въздух и с напрягане на гласа,за да те чуват иразбират.Дойде на думата на Мангъров ,че всеки е го прекара и ваксинираните и неваксинирани в.Никой не знае колко леко ще го изкара.Всичко е строго индивидуално, в медицината 2 и 2 не прави четири.Много бяхте сигурни и спокойни че ваксината ви

91

Анонимен

преди 2 години

Против ***.и.я да се измисли ваксина!Поцинковани кофи, врачки,лечители...измивайте се вдън гори!

90

Анонимен

преди 2 години

Против ***.и.я да се измисли ваксина!Поцинковани кофи, врачки,лечители...измивайте се вдън гори!

89

Lan

преди 2 години

Че то за децата е по-добре да се заразят сега, докато вирусът още не е мутирал и е сравнително безопасен за тях. Преболедуването ще даде траен имунитет. Ако родителите/учителите се притесняват за себе си - ами имат избор, ваксини има. Това да увредиш децата, за да запазиш бабите и дядовците им е безумно!

88

Баща ти

преди 2 години

до #93Понеже ние сме прости , а ти си много "сложен" просветли ни след като убоден може да зарази убоден и той да умре , за чий ми е тая боза ?

87

Анонимен

преди 2 години

ТРИЕТЕ РИ БЕ , ПОДЛОГИИИ

86

боже, пази българия

преди 2 години

Не спира да ме изумява глупостта на хората. Само когато почине някой ваш близък, само тогава ще разберете има ли вирус или няма, а може и тогава да го отричате. Ако искате се ваксинирайте. Но сте длъжни да носите маски и да спазвате мерките. А като не искате и децата ви да носят маски, пък поумнейте и вземете че се ваксинирайте. Въпрос на интелигентност е да пазите здравето на другите, като не ви пука за вашето.

85

Анонимен

преди 2 години

АМА КАКЪВ Е ТОЯ "вирОс" ДЕТО Е МНОГО СТРАШН АМА 80%ОТ ХОРАТА ДОРИ НЕ РАЗБИРАТ ЧЕ СА ГО ИМАЛИ ... А ЗА ФАКЦИНИТЕ ... ТОЛКОВА ПОЛЕЗНИ ЧЕ СЕ НАЛАГАТ СЪС СИЛА ... ПЪРНАТА ВАКСИН А В ИСТОРИЯТА СЛЕД КОЯТО НЕВАКСИНИРАНИТЕ ТРЯБВА ДА ПАЗЯТ ВАКСИНИРАНИТЕ ... А ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ МЕ УБОДЕНИТЕ СЪЩО МОГАТ ДА ПРЕНАСЯТ И ПРЕДАВАТ ТОЯ "вирОс" Е ВСЕ ЕДНО ДА ИМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ЩЕ ТЕ ЗАРАЗИ ИНДИАНЕЦ ИЛИ КИТАЕЦ ...

84

Анонимен

преди 2 години

другаря кунмев ако провери изследванията та един друг човекомразец -тони фаучи ще разбере че той е участвал в изследване на Испанския грип и е установил че болшинството от хора са измрели от бактериална пневмония причинена от мръсните маски ... сещаш се налЕ ...

83

Анонимен

преди 2 години

Ако питате за личното ми мнение, точно това е пътят оттук нататък - сертификатът трябва да осигурява на имунизирания човек свобода да има този живот, който е имал преди пандемията". Това все още му се вика Дискриминация. Но тоя не може да го разбере. На него са му казали да ги повтаря тия неща.

82

Живко

преди 2 години

Бойкот на противоконституционните мерки! Който го е страх от Ковид да се ваксинира или да се изолира! Който го е страх от грип да яде чесън! Който го е страх от СПИН да спинка сам! Никой няма право да налага своите страхове и модели на поведение на останалите! Никой няма право да прави невинните деца заложници на маркетингови стратегии за пласмент на търговски продукти!

81

Анонимен

преди 2 години

Част от бгмамите, нали искахте присъствено- това означава, че трябва децата да са с маски, дори и тестове 2-3 пъти седмично, както е в цяла Европа по училищата! Няма друг начин, присъствено, а без маски и тестове е НЕЗАКОННО, това противоречи на закона за опазване на общественото здраве!!! Значи, ако ви сервират развален кремвирш е нередно и незаконно, а ако някой не носи маска в институция и зарази невинни хора и ги погуби е нормално и законно ли?? Като не искате маски и тестове-означава ДО!!!

80

Алекс

преди 2 години

В часовете може би ще носят маски, но през междучасията никой няма да е с маска.Ефекта от маските ще е нулев.

79

Анонимен

преди 2 години

Харесва ми как самоотвержено защитава каузата на биг фарма...

78

йойо

преди 2 години

Намазах се със слънцезащитен крем, но ме е страх да не изгоря, защото наоколо има много ненамазани. Принципът е същият. Това няма никакъв смисъл. Който го е страх, вече се и инжектирал. Нас не ни е страх, а на системата никога не й е пукало за здравето на хората. На коя планета живеете?

77

Анонимен

преди 2 години

#81 Всеки има право да изкаже мнение, това, че твоето мнение не съвпада с това на другите, не означава, че са ***, схващаш ли??

76

Анонимен

преди 2 години

Трoловете, на които се плаща да агитират тук против ваксинирането и предпазните мерки, ***, обиждащи собствените си сънародници, пак се заразписвали тук с по няколко мнения. Нищо, освен вас, друг няма кой и да ви ги чете, другари продажници. Дано ви връща Господ за престъпленията против хората и за продажните ви дребни душици.

75

79

преди 2 години

Имах в предвид До 75

74

До 79

преди 2 години

Да,ваксини не искаме,това е личен избор! Да накараш дете, да стои всеки ден с маска, затворено в една стая с още 25 деца по 7 часа, също е почти невъзможно, дори прозорец вече не отварят,студено е.Вирус има и класните стаи са инкубатори,заразяването пълзи с пълна сила.Целта им е масово ваксиниране, а е ясно,че ваксинираните се заразяват,също са и заразоносители и т.н.,тоест полза няма.При цялата тази картинка,не разбирам защо още мъчат децата да са присъствено,децата ни не са лабораторни мишки!!

73

нцсеул

преди 2 години

"Ако питате за личното ми мнение, точно това е пътят оттук нататък..." - пътят към какво? Световен тоталитаризъм? Здравна диктатура?