16

Анонимен

преди 2 години

Това русата жена, за която говори Ванга! Всички дами трябва да гласуваме за нея и онези мъже, които са надраснали кли-торния си комплекс.

15

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО Бойко може да е бил мутричка, но номенклатурчик точно не е бил. Нямаш идея какво значи това. А ти звучиш като нискоразраяден партиен функционер от БКПто. Странно, че така неприязнено говориш за такива, след като си едно към едно с тях.

14

Сата НАТО

преди 2 години

Дъртия номенклатурчик е Бойко Борисов - 60+ годишен де бел пръд лйо, бивш комунистически активист и бивш комунистически милиционер. Партията му се състои от безгръбначни идйоте, чакащи да ги нахрани от ръката си. Симпатизантите на ГЕРБ са дъното на сички дъна на ценностната система, най-долната *** на обществото.

13

мак

преди 2 години

Всички кандидати мислят, че ако задружно грачат срещу президента, независимо кой е той в дадения момент, ще спечелят. И че ще имат 100 пъти повече правомощия, та ще свършат повече работа. Дрън дрън цвета, която си повЕрва. Не знам, кого травмира юмрукът на Радев. Травмира ни управление на т.лупа и неговите несвързани злобни изказвания отразявани от мисирски медии.

12

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО Ти да казваш на някого "дърт номенкатурчик" е някаква извратена форма на ирония, нали? Пич, ти си като изваден от комунистически учебник от 50та! И коментарите ти и начина ти на мислене!

11

Сата НАТО

преди 2 години

Аз направо съм потресен как коскуджамити "интелектуалци" вече цяла година дъвчат тьпотиите, които Борисов а ка през устата. Това за разединителя, фигуранта, юмрука и прочие проявления на побъркания мозък на дъртия номенклатурчик.

10

Терор в България

преди 2 години

Президент Радев поръчва и изпълнява убийства..

9

ДС-РАДЕВ..??

преди 2 години

И от Цвета Кирилова ли се уплаши.., та веднага я заливат с помия, доноси и клевети......... Жалко джуже е този ДС-РАДЕВ....

8

Терор в България

преди 2 години

Главният прокурор Иван Гешев поръчва убийства!

7

Анонимен

преди 2 години

До Моме "Вдигватият юмрук е символ на пролетарското единство между партия и народ" Другарю, сваляй си червения каскет поне като си лягаш. За коя партия и народ говориш?

6

Сата НАТО

преди 2 години

Юмрукът е символ на обединение, солидарност и съпротива. Съвсем правилно и на място Радев го използва, за да даде кураж на хората. Иначе и досега щяхме да се свиваме пред ту лупа с джипката. Аз съм против мантрата за обединение с всички и на всяка цена. Обединение - да, но с честни и принципни хора. В ГЕРБ честни хора НЯМА. Нито в ръководството, нито сред симпатизантите.

5

ууууу

преди 2 години

Стига с тия жени лидери. У америка беше бездарната убийца Хилари. В Германия - желираната канцлерка - Меркелица удави континента в бежанци. Добро от жена лидер не сме видели дотук. Не щем ! Ни армия ще застане зад нея, ни границите ще опази в идващата криза. С феминизма си ходете в разпадащите се САЩ !

4

Моме

преди 2 години

Вдигватият юмрук е символ на пролетарското единство между партия и народ. Ел пуебло унидо и т.н.

3

Сата НАТО

преди 2 години

Цеца Кирилова е стара мома без деца. Ако ще да е Моника Белучи, не може да бъде представителна за един 7 милионен народ. Съжалявам, че съм болезнено откровен, но някой трябва да и го каже, щом самата тя не стопля.

2

Анонимен

преди 2 години

"В тази връзка аз бих казала, че символното насилие, което използва президентът Румен Радев, в никакъв случай не е обединяващото звено. Разбрах, че той е казал, че вдигнатият юмрук е някаква форма на обединение на обществото. Това е пълен абсурд.Абсурдът на абсурдите. Защото в международната система за сигурност се знае, че символното насилие не е физическо, а главно психологическо. Този жест обикновено е символ на тоталитарната власт, символ на деспотичните системи..." Мдааа. ТОЧНО!

1

Анонимен

преди 2 години

Аз ще гласувам за нея. Хубава е.