36

Анонимен

преди 2 години

ми то да турим някой безполов за президент. това ще е още по голямо предизвикателство и европа няма да спре да ни хвали.

35

Анонимен

преди 2 години

Полуграмотници не стават за презитенти, Флоринче Кой ли ти е пуснал мухата, че ще бъдеш президент.

34

Анонимен

преди 2 години

Марш оттука, Цвето! Не ставаш за тази работа! Само с говорене на клишета и подмазване на ГЕРБ няма да стане. Повярвала си и тази че е някакъв фактор!

33

Анонимен

преди 2 години

Къде е тръгнала с това име - Цвета, не че е лошо, но е компрометирано.

32

Анонимен

преди 2 години

Мис Пиги ... КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ... Отивам в Терминал 2 ...

31

Заинтересован

преди 2 години

Като я гледам тази, ами да вземе и стрина Пена, от затвора, която гонеше бегълците с метлата по улицата, да се кандидатира. Поне е показала отговорност, а не като онея тюфлеци- надзирателите.

30

Асан

преди 2 години

Какво работи русата Цеца и Русия Тутанов и имат ли вишу образувание :)))

29

Анонимен

преди 2 години

Че защо да е предизвикателство? Мисля, че е напълно нормално. Явно за г-жа Кирилова жените и мъжете не са равнопоставени. И това в 21 век. Как може, бива ли такива работи.

28

Иво

преди 2 години

Майко мила

27

Анонимен

преди 2 години

Никакъв американски енергиен диктат.

26

Анонимен

преди 2 години

Нека жена да имаме. Те другите пък МЪЖЕ да не би да са цветя за мирисане?! Не бъдете толкова лоши, ние сме си прасета то е ясно, ама е жена имайте и респекта и феър плея, пък ако ще да спечели ако ще не. Щом момичето решило, поне да и имаме уважението.

25

До най-първия

преди 2 години

анонимник: Хубава ли била? Образ, ако още не си схванал - да ти обясня: изборите не са за мадам на някой "дом на търпимостта";-), а за президент.

24

Анонимен

преди 2 години

Жената е пр*ст* и неизбираема и за президентка( председателка) и във входа, в който живее.

23

Ахил

преди 2 години

За тая куха лейка няма да гласува и мъжът и даже. Вярвайте ми.

22

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО "Така че, номенклатурчик си е бил, дър тия Тулупин."Вече ти обясних какво бяха номенклатурчиците тогава: висши политически функционери. Бойко не е бил нищо подобно. Казах ти, ти рецитираш като комсомолски секретар: точно ти да говориш за омраза към комунистическите функционери е пълен виц.

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 29 "Цял свят признава, че Съветската армия е освободила повече от половин Европа от фашизма и хитлеризма" Комунизма и нацизма са братчета. Затова комунистите и нацистите бяха съюзници докато Хитлер нападна СССР. Правеха си военни паради заедно, нападнаха заедно Полша и т.н. Руснаците така ги чувстваха като "освободители", че трябваше да ходят да смазват въстания в Чехия и Унгария с танкове. Сваляш червения каскет и си наливаш одеколон да полееш рожедния ден на Джужди КГБто.

20

Сата НАТО

преди 2 години

Преподавател по психологическа подготовка на милиционерите, това е своего рода ЗКПЧ. Човек, който им оформя софтуера. Такъв може да бъде само много предан на идеите на комунизма партиен другар. Няма да сложат някакъв с демократични наклонности да им разваля милицаите. Така че, номенклатурчик си е бил, дър тия Тулупин.

19

Сата НАТО

преди 2 години

Ти откъде знаеш, че е мома? :) ---///----- Виждам, че искаш да минеш за остроумен, но мома не означава девица. Мома значи неженена жeна, Miss.

18

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО "в силовите групировки на червената мафия" Бил е най-обикновен охранител. Нямаш представа какво значи "номенклатурчик" казах ти. Номенклатурчиците (да, и децата им) се разнасяха по посолства и резиденции, но като гости и аташета, а не като охрана. Всички служители на силовите служби бяха членове на БКП. Бойко след промените стана "охранител" и такъв си беше, докато не се издигна до политик. А ти и до ден днешен си оформен червен мозък и ти личи във всеки пост.

17

Сата НАТО

преди 2 години

Ту лупа не е бил никаква мутра, бил е някакъв "лейтенант" в силовите групировки на червената мафия. А преди това си е бил чист номенклатурен мазник, служител на милицията и член на БКП - до 30 годишна възраст. Оформен комунистически идйод.