410

е как да стане

преди 2 години

как да се консултираме с личните лекари като те самите казват да не се ваксинираме, вече няколко лекаря ми казват да не ваксинирам сина си понеже нямало да може да има деца!?!? е аз какво да нпаравя??? попитах от къде е разбрал за това и има ли такива научни теории и баблюдения, той ми вик - не се знае !? за докато не вземете да уволнявате неваксинирани лекари както в гърция и други държави и не отнемате разрешителните на тези които пропагандират антиваксерство отака ще е в БГ, съжалявам

409

Анонимен

преди 2 години

Охо .то летния сезон по морето процъфтя ,ваксинира на най гадове)

408

Никой

преди 2 години

Господин Ваксиниран, аз не мога да твърдя какво мисли 80% от населението на страната, на все пак респект към анализаторските Ви умения. Не се чувствам толкова важна, за да обиждам смело и безотговорно почти цял народ.Благодаря за репликата.

407

Анонимен

преди 2 години

До ВАКСИНИРАН Що? Ти господин НЯКОЙ ли си? Дай някакви гаранции, че ти ваксинирания НЕ пренасяш зараза?

406

Анонимен

преди 2 години

"Заради ескалацията на антиваксърските настроения и невярата в съвременната наука у нас ще настъпи самоизолация на българите, тъй като постепенно влизаме в забранителните списъци за пътуване"--------------Пълни глупости говори тоя.

405

Никой

преди 2 години

Най голямата нелепица покрай този вирОс е определението за здрав, което е безсимптомно болен.В началото бе Словото и Словото бе Бог, прости им Боже,8 те не знаят правят.Преди години в един далечен университет ни четяха по-ведро и жизнерадостно определение за здравето, и то включваше и емоционалната и обществена удовлетвореност на личността.А сега се налага, без никаква съпротива, понятието СТАДЕН имунитет, даже не сме тълпа, пълно заличаване на съзнателността и индивидуалността.Спирам, лека!

404

ВАКСИНИРАН

преди 2 години

Госпожа Никоя, ти си госпожа Никоя за да можеш да кажеш смело и безотговорно,че ваксините създават мутации.А да гарантираш,че при зараза ще се изолираш можеш само за себе си ,но не и за своите съмишленици антиваксъри ,които мразят маските и въобще мерките.И все пак респект към твойта съвест!

403

Само Тоше

преди 2 години

Ще ни ваксинира, срещу една бира.

402

Анонимен

преди 2 години

И що реши че искам да живея като цивилизован човек.Аз съм от индианците, не от цивилизаторите.Ей на и мен искат в резерват да ме вкарват.

401

Анонимен

преди 2 години

антиваксърите превръщат българската нация в народ от люзери.

400

Никой

преди 2 години

Ваксиниран, аз съм напълно здрава и няма как да заразявам когото и да е.И след като нямам ваксина, ако се разболея ще кразбера и ще се изолирам у дома, за разлика от теб, който ще продължава да ръси вируси навсякъде и дори няма да разбереш.Смело и отговорно мога да твърдя, че има пряка зависимост между скоростта на мутациите и ваксините.Кажи ми колко от преболедувалите неваксинирани са се заразили втори път и какъв им е процента прямо заразените ваксинирани?Ще те чакам да провериш.

399

до 419 от славянин

преди 2 години

Ти хем се считаш защитен, хем ти нанасяме поражения!!!??? Вярно че онова в кутията между ушите ти е тежко поразено, но не от нас, а от твоите ''спасители'' и ''спасителните'' им дози, всеки ден все по-добре се убеждавам в тежките им странични ефекти върху и без това грижливо лифтираните ви мозъци!

398

ТАРАЛЕЖ

преди 2 години

Бягайте .ъ3ници! Идваме армия таралежи

397

Никой

преди 2 години

Човек, нищо лично, имам чувството че споря с телевизора, не се сърди, обаче може ли да се рестартираш, ако искаш да продължаваме да обсъждаме темата?Извинявай!

396

до 398 от славянин

преди 2 години

Ваксинирания е инкубатор и мощен разпространител на спайк протеините, които непродалите се учени доказват, че са причината за тромбозите!

395

Анонимен

преди 2 години

До Никой Аз се чувствам печеливш, защото съм си защитил здравето. Това, че ще си платиш глобата няма да спре затварянето на болници училища и пр, тъй че не ми предлагаш нищо: компенсацията за щетите, които причинявате, е нищожна на фона на пораженията, които нанасяте когато стигнем дотам. Нещо неясно?

394

Анонимен

преди 2 години

Някой да ми го предлага , имам правописна грешка, поправям си я, преди да мине учителката по български

393

Анонимен

преди 2 години

До 405 Примитивните нации са стотици милиони и непрекъснато се разселват. Факт. А сложните като теб са виждали гола жена само в интернет.

392

Никой

преди 2 години

Това, че си готов си плащаш ваксината е същото като това, че аз съм готова да си платя глобата, че не се ваксинирам, но да забелязваш някои да ни го предлага?Предлагат ни само да се караме, което и правим, и някой печели, ти чувстваш ли се печеливш?Няма значение какво работя, не съм програмист, и ми спести мантрите със заплати.Така изместваш темата и само генерираме трафик на сайта.

391

славянин

преди 2 години

Вчера сутринта излезе статия, че почти в цял свят имало спад на заразените с изключение на европа, а няколко дни по-рано съобщиха, че европа била пример за цял свят за най-масова ваксинация! А Африка,91383 която била най-слабо ваксинирана била с най-големия спад на случаите с цели 43 % !