390

Анонимен

преди 2 години

До До такава е съдбата Само дето ти искаш да живееш като цивилизован човек, а не в съборетина в гето, та не ти излиза сметката. :)))

389

До такава е съдбата

преди 2 години

Като гледам ромите как процъфтяват , въобще не се притеснявам за съдбата на примитивните нации

388

Анонимен

преди 2 години

До Никой Какво работиш, за да преценя дали лишаването ти от работа ще ми причини някакви затрудения? В смисъл, аз съм готов и да си заплащам ваксината, тъй че ни най-малко не ме интересуваш дали ще плащаш за това, но все пак е любопитно. :))))

387

Никой

преди 2 години

А сетих, ще трябва да останат да работят само ваксинираните.Верно, заплашваме ви,има предвид че източникът ти на бесмъртие, който така яростно защитаваш,е платен и с моите данъци, така че ако искаш да си получиш поредната доза, ще трябва да преживееш по някакъв начин,че продължавам да работя и да съм жива, без да се ваксинирам

386

Анонимен

преди 2 години

До до 400 от славянин "Ето ти го последното ''пророчество''! Ти по две минути ли помниш ''пророчествата'' си!" Какво "пророчество" е това, като ти сам вече потвръди, че "мерките" ти щелиу да бъдат да си намериш фалшиви документи? Аз просто напомних за намеренията ти.

385

до 400 от славянин

преди 2 години

''Мен няма да ме чакаш, но иначе за мерките, всички чакат да минат изборите, защото познават психологията на ***. След това ще стане весело. След МНОГО МАЛКО ще имаш възможност да "демонстрираш" величието си. Жалко, че то се състои в скоростта, с която ще се заровиш в пясъка.'' Ето ти го последното ''пророчество''! Ти по две минути ли помниш ''пророчествата'' си!

384

Анонимен

преди 2 години

До славянин По скоро пишеш вулгарни глупости, или, още по-лошо, лъжеш, че изобщо пишеш нещо. Тук дори и вулгарни постове излизат преди да бъдат изтрити, тъй че вероятно е второто.

383

Анонимен

преди 2 години

До славянинМислим еднакво, въпреки че не посещаваме никоя секта:))Казвам се Никой

382

славянин

преди 2 години

Цензорите ми трият почти всеки втори пост, затова не се чудете че ''не отговарям''!

381

Анонимен

преди 2 години

Заради тази пандемия предварително промениха ИЗ основи маса медицински протоколи, аз пък ти казвам, че масовата ваксинация НЯМА да ти върне нищо от това което очакваш.Защото тези които то го отнеха, не могат ти поставят такива условия, пропусна момента като се съгласи да замениш свобода срещу сигурност , и един умен човек предупреди че ще загубим и двете, но това не казват по телевизора.

380

българин

преди 2 години

До ВАКСИНИРАНбъди още по отговорен и се ваксинирай 12 пъти, също така и целия си род, бъди достоен глобалист и ***

379

Анонимен

преди 2 години

До до 390 от славянин "Информирано съгласие подписва само съгласния" Празни приказки. :)

378

Анонимен

преди 2 години

До до 392 от славянин "Много по-вероятно е ти да се заровиш в пякъка от срам, че ''пророчествата'' ти не са се сбъднали!" За кои мои "пророчества" говориш? :)

377

Нюрнберг

преди 2 години

изолирането ни от света е единственото, което ще ни спаси от тоя глобалистки *** и концлагер

376

ВАКСИНИРАН

преди 2 години

Ваксинираният ,ако е заразен, се справя много по бързо, отделя многократно по малко вирус и го отделя много по малко време и заразява многократно по малко хора! С това дава своя принос в овладяването на пандемията! Предай нататък! Давайте минусите в знак, че сте прочели и разбрали!

375

до 390 от славянин

преди 2 години

Информирано съгласие подписва само съгласния, несъгласния нищо няма да подпише, просто е като лучена чорба!

374

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 395 "Това, че спират учебни и бизнес дейности, не е причина да ми вменяваш вина, че не съм си поставила, сега чети внимателно, ВАКСИНА по ЖЕЛАНИЕ" Аз просто отговарям на въпроса "какво ви пречат неваксиниралите се". Ако не искате да чувате такива неща не задавайте такива въпроси. ТОВА са обективните последици, независимо дали ваксинацията е "доброволна" или не.

373

Анонимен

преди 2 години

Това, че спират учебни и бизнес дейности, не е причина да ми вменяваш вина, че не съм си поставила, сега чети внимателно, ВАКСИНА по ЖЕЛАНИЕ, дори СЗО твърди че е по желание. Ако искаш да живееш в демокрация и трябва да спазваш закона. Аз не съм нарушила нито един закон като не съм поставила точно тази ваксина, но всички у дома, вкл. и кучето ни, имаме задължителните за страната ваксини.Реви на някой друг, не аз съм ти проблема, и затова не мога да ти го реша.

372

до 392 от славянин

преди 2 години

Много по-вероятно е ти да се заровиш в пякъка от срам, че ''пророчествата'' ти не са се сбъднали!

371

Анонимен

преди 2 години

До 389Компрометирате овладяването на епидемията и хора продължават да умират. За справка #полиомиелит. Благодаря за вниманието