450

Анонимен

преди 2 години

... един малък, но много про-ст народ не вярва на никого, само на царя и на Слави Трифонов! Срам и потрес!

449

Анонимен

преди 2 години

ах, недей. още един професор който ще ни обяснява колко сме глупави.

448

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Как така тоя Ковид удря все България? Франция,която е окупирана всекидневно от гастролиращи семити се радва на нулев вирус,а еврейските вестници в България ни съдбата някакви есхатологични простотии.

447

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

около 50% от хората над 60 години са ваксинирани. Знам какво са казали божествата за починалите. Те казаха и че вируса е страшно заразен, само дето наближава 2 години върлува и още има материал за разболяване. Нещо да ви светва червената лампичка? Лъжа подир лъжата, само да им направим печалбите, да станем стерилни и не е лошо ако умрем след някоя година.

446

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 469 "И магазините не бяха празни" Бяха, другарю, бяха. Даже нареждаха най-отпред на рафтовете от една стока за да не се набива на очи, че не могат да се запълнят. И хляба свършваше до ранния следобяд (най-късно), и салама кучешка радост и кучетата не искаха да го ядат, и "плодовите" млека "Ягода", "Малина" и "Праскова" бяха химии (нищо, че ни обянсяваш как "имало БДС"). Мога мноооого да разказвам на тия, които не знаят, а ти се засрами, че се опитваш така нагло да ги лъжеш!

445

Анонимен

преди 2 години

"около 50% ваксинирани" -- над 95% от починалите са неваксинирани, или казано по твоему "спасени". -- "Да не говорим за вярната статистика" -- Щом това те успокоява и те кара да заспиваш вечер... би май гест...

444

Анонимен

преди 2 години

И магазините не бяха празни. Имаше БДС имаше месокомбинат Родопа колела Балкан електрокари, телефони ТА, компютри правец дискети нефтохима бълваше ширпотреба пластмасата кояъо сега се носи от Китай. Единствено за вносните имаше корекоми тоест пак е имало магазини пълни със стоки. Нямане се случи после като костоваците *** приватизираха=окрадоха всичко. Хората помнят как се закри авиокомпания Балкан, как Кремиковци сепродаде за 1 долар и как един Божо си призна че е вземал 10% за него си.

443

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

100-те 70-годишни със сърдечни и други тежки проблеми, на които от самото начало им е казано че са рискова група и им е дадено първо на тях достъп до ваксини, и са около 50% ваксинирани, определено щяха да живеят още по 30 години ако не се тълпяха да четат коментари тук. Посипвам си главата с пепел. Да не говорим за вярната статистика и качеството на протоколите за лечение.

442

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 466 Помним, помним. Всичко помним за "грижовния" Комунизъм. Не се напъвайте.

441

Анонимен

преди 2 години

464 режим на тока имаше последните две години. Строежът на аец "Козлодуй" започва на 6 април 1970 г., а официалното откриване е на 4 септември 1974 г.Сегашните 10 години не могат даже да стартират строеж.

440

Анонимен

преди 2 години

И какво от това.?

439

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 459 "Никой не се е грижел така за нас както в социализма." Мхм. 4 часа имаше ток, 4 часа нямаше. Магазините бяха ПРАЗНИ. ОТ България не можеше да се излиза без разрешение от Партията, а българите цяло лято прекарваха в правене на буркани, за да имат зимата какво да ядат.

438

Анонимен

преди 2 години

До до 419 от славянин "Ти хем се считаш защитен, хем ти нанасяме поражения!!!??? Вярно че онова в кутията между ушите ти е тежко поразено, но не от нас," Ами, не си достигнал етапа да правиш диференцирана интерпретация на две неща казани в един и същ пост. Защитен се чувствам по отношение на здравето си, защото съм ваксиниран, нанасяте поражения на икономиката и финансите ни когато ни затварят заради глупостите ви. Като минеш нивото на разбиране на петокласник ела пак да си приказваме.

437

Анонимен

преди 2 години

Де този късмет да сме изолирани от света, може би тогава нямаше да сме в енергийна криза и да се чудим как да оцелеем зимата, без опасност да останем на улицата...

436

Анонимен

преди 2 години

Абе най-голям студ съм брал точно навремето при бай Тошо. Вкъщи бяхме 6 човека на една акумулираща печка в дневната. Печката се включваше само от 22 до 6 на нощна тарифа. Явно щото е бил много евтин тока. В спалнята и детската беше абсолютно неотоплено и се завивах с 2 юргана.

435

Германец

преди 2 години

"Дано да спасим някои колебаещи се." -- На ден спасявате около 100 души. Гордеете ли се?

434

Анонимен

преди 2 години

Писна ми!Час по скоро да напускаме п.омията ЕС и Америка.Само злини ни докара и смърт.Никога бай Тошо нямаше да позволи такъв геноцид с българина.Никой не се е грижел така за нас както в социализма.Днес заплатата не стига да се плати ток,вода,дърва-скриха дървата удариха 110лв.Цените за битови нужди бяха символични при СОЦА.Вървете на тъмно демократи и капиталисти.Днес умираме от цени,вируси и извратеност.Искам си СОЦА!Точка!

433

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

да си жив и здрав СЛАВЯНИН! Дано да спасим някои колебаещи се.

432

Анонимен

преди 2 години

Оф, уплашихме се от световната изолация на България! Хахаха!

431

до 447

преди 2 години

До Анонимен никой не реве просто ви се чудят на ъкъла и мислят как да ви изолират от света