152

Неграмотните

преди 2 години

До Анонимен 165. Марш във втори клас, за да научиш правописа! Пише се "джипка", а не "жипка". Върви нещо, като човек, а простотията до него не го изпуска.

151

Анонимен

преди 2 години

Гласувайте за нас, ние сме добри, всички останали са лоши. Ако ни изберете реки от злато ще потекат към вас!

150

Pi ar Sevi Boiko

преди 2 години

Корупцията може да бъде сведена до минимум ако каскета Гешев бъде изритан и пълното изчегъртване на ОПГ ГЕРБ. Никито Младенов затвърждава тезата, че ОПГ ГЕРБ са в основата на корупцията и кражбите в България. Въобще не ме интересува колко минуси ще ми нащракат Герберските *** но следващия който ще цъфне от Пандора отново ще бъде представител на тази банда. И ми се струва, че това ще бъде онзи тапир от Банкя както знаем цялото му 12 годишно управление беше изцяло корупционно.

149

На изчезване

преди 2 години

Ами не на наши, а на ваши хора, нали това е целта на занятието. Нали овшорните сметки на Асенчо трябва да се пълнят. Ех, вие тари'кати, скрили сте шапката на прос' тите данъкоплатци. Хем да ги доите, хем да ахкат и охкат. Кики, ама много ***'зно ги работиш нашенските прос'таци, а колко са те предстои да видим. Ще се окаже, че гените ни толкова са се модифицира ли, че не е останала грам интелигентност или е на изчезване.

148

Анонимен

преди 2 години

Много малки дечица пишат глупости тук! Хваляте само дедо си Борисов а? Щото само него помните? -:) Свиквайте че няма да го виждате с " жипката"! Свърши тя!-:) Новото го измести отдавна!!!!!

147

Вихър

преди 2 години

Тъкмо си мислих, че днес този клоун няма да го видя в сайта, но уви, пак го изтипосахте!!!

146

ВЪДИЦИ ЗА БАЛЪЦИ

преди 2 години

ДЕСНИ ВЪДИЦИ ЗА ЛЕВИ БАЛЪЦИ....

145

Румен Грипенов

преди 2 години

Кире, ела за малко тука, че някакъв Иван Гешев ни търси и двамата!

144

Кирчо

преди 2 години

кажи го точно,да те разберат хората.Никакви пари на фирми на Пеевски,потока сменя посоката към Прокопиев.

143

Анонимен

преди 2 години

До Ръждата """""Кирил Петков: Не на корупцията и на раздаването на едни пари на наши хора"""" ----- Майтапчия!!!! Че, тя цялата ни държава вече над 30 години се крепи на този "Механизъм", бе, Кирчооо..., що съ пройш на у.лав?" ВСЕКИ, който познава Кирчо от дейността му в България, е ПОВЕЧЕ ОТ НАЯСНО, че Кирчо МНОГО ДОБРЕ е запознат с този механизъм. Той така си е изградил бизнеса.

142

кленовото глисто

преди 2 години

вълчи времена идват за това зарязвам бизнеци за мелеони и идвам тука да ви спасевам. бек ту дъ руутс. да живее кралицата. ооопс чекайте че забраих че не съм канадйец вече. да живее царя мустафа.

141

до Данко Харсъзина

преди 2 години

"Няма нищо по-страшно от активната глупост". ------ А, не е глупаво момчето! Днес "активната глупост" се котира много и то в глобален мащаб! Колкото по-голяма е глупоста толкова повече "Лайкове" събира! Уви такава е реалноста!

140

До Pi ar Sevi Boiko

преди 2 години

Подбирайте си малко по-добре троловете, че парите в шкафчето свършват, а глупостите, които пишат по форумите имат обратен ефект.

139

Ръждата

преди 2 години

"""""Кирил Петков: Не на корупцията и на раздаването на едни пари на наши хора"""" ----- Майтапчия!!!! Че, тя цялата ни държава вече над 30 години се крепи на този "Механизъм", бе, Кирчооо..., що съ пройш на у.лав??? Да си чул или видял осъден за корупция политик в Бг???? Не????? И аз не съм!!!!!! -))))))))))

138

българин

преди 2 години

Кажете го простичко и ясно:-Ще бъдат арестувани и предадени на съд всички крадци от управлявалите досега.Без значение дали са били министър-председатели,председатели на партии,собственици на фирми,депутати,бивши министри и пр.Целия народ знае кои са истинските големи крадци.Просто трябва действия.Иначе става общи приказки.

137

Анонимен

преди 2 години

цялата работа на КоалицияПП (много хора, а на всичкото отгоре и журналисти пишат Политическа партия, те не са партия, а коалиция) се сведе до това, че взеха на ристю и наско гнома поне 15-16 депутатски места, а сега ходят да пазаруват цели организации на Корнелия, а тя се прави че дъжд вали, когато я пплювват

136

Анонимен

преди 2 години

Да не забравяме ве пак, че гласуването а машинно, а тези които наливт пари в тези двамата много добре го разбират това.

135

Българин

преди 2 години

Ох, кога ще дойде четернайсти да си турим Кирил да ни управлява с неговия тийм от симпатични млади хора с английски и да заживеем най-после като материално богати западняци, ох, така го чакам четеринайсти, ох!

134

Анонимeн

преди 2 години

Гладна кокошка просо сънува ! Още един добър разказвач на приказки от тридесет години. пазара е разпределен много отдавана и ако нямаш подкрепата на бизнеса, може да си дрънкаш глупости до 101 и обратно.

133

Анонимен

преди 2 години

"...тези политики, които всъщност не са мистерия, учили сме ги във времето.." А, ясно, и той като царя прочел един учебник и ше ни оправя... Учил ги бил... Дано народът не му позволи на наш гръб да открива разликата между теория и практика, че много ни дойдоха "оправячите" вече!