112

До Изчегъртвачите

преди 2 години

Взимайте вазелина,че народа ще ви оцени подобаващо на тези избори!

111

Ганди

преди 2 години

Не на лъжливото овчарче и проекта Бареков 3,тоя ако го слушаш направи България по велика и от Америка ти да видиш

110

Oвче народно

преди 2 години

Отпред-елита на Ляво либералната соршоидна Харвард комуно демокрация. Отзад-прост0туцията им на същата ляво либерална см-ет. Сбирщайн от кол и въже, докарани анти българи довлечени да прокарват геноцид с/у Българите налагайки сла-бо- умни леви либерални политики право от училищата на разложеният Сор0шуидален старич0к. Жалко ,че мустакатият чичко не ви довърши на Веро всичките червени мутанти.

109

Анонимен

преди 2 години

колкото повече ни натрапвате този измамник, толкова по твърдо ще гласуваме за Герб.

108

чегрЪк!

преди 2 години

Трябва да изчегъркяме ГЕРБ.

107

До haha...

преди 2 години

Само ГЕРБ/СДС... ще имат 92 депутата........ ДО 14.11. .....само гледайте отблизо....

106

Анонимен

преди 2 години

1 вият крадлив бивш министър крадец от ГЕРБ излезе на светло!-:)) Супер! Голям бой ги чака ГЕРБ на изборите този път!-:))) Победа на ПП!

105

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 108 "Някой ми се пъчи с "въховенство на закона"." Какво, какво? Охоооооо, ама вие вече свалихте маските ли? Абе, Радев не говори ли всеки ден за "почтеност", "морал", "закнност" "ред" и пр.? Ние виждаме, че не го интересуват, защото при него тия неща ги няма, но поне твърди, че за това уж се борел. Вече и за това ли не се хабите?

104

Ще гласувам за тех

преди 2 години

Според мен може да променят държавата към добро, стига да си спазят обещанията за спиране на корупцията. Защото това е голям залък. В България и керемидите са корумпирани. Трябва много сериозна кампания да се проведе. Това ще е тежка битка, която може и да загубим. Първо трябва да се изчегъркя партията на корумпетата - пп ГЕРБ. Успоредно с това корупцията в КАТ. И след това малко почивка 1-2 години - за да свикне народа с новостите. Да се научи да спазва правилата.

103

ЕКСТАЗИ...

преди 2 години

Кирил Петков, колкото повече лъже, толкова повече се опиянява и изпада в екстаз.....така се лекува, за наша сметка..... Ние да не сме Курило

102

Анонимен

преди 2 години

До haha Мислиш си, че си ново явление, но ти си всъщност повторение, на нещо, което вече се е случвало 44та година. Между другото, не е лошо да се запознаеш със съдбата на ОФто от тогава. Няма никакви причини и с теб да не стане същото. Комунистите никак не обичат да остават свидетели на престъпленията им.

101

Иван

преди 2 години

Този слоган "не на корупцията" беше запазена марка на Яне Янев ... тия яко копират. Явно и те са от котилото.

100

Анонимен

преди 2 години

До До ГЕРБ-авата тролНякой ми се пъчи с"въховенство на закона". Сега им пише на конституционните съдии да не се занимават с престъпване на закона, защото видиш ли лицето вече не бил министър!!!! Е, тогава що искате да съдите Боко, като вече не е мин.председател? И за "Пандора" ще има смях. Някои са със сметки без никакво движение и "аууууу". А другия харвард май и той ще"светне"в нарушение при назначаването му, ако е вярна публикацията в"Труд"и има офшорни фирми и сметки.

99

Анонимен

преди 2 години

Нахпед с ПП !

98

haha

преди 2 години

Герб са впрегнали яко ***. Това е добре - усеща се страх. Само Герб и ДПС да имат под 80 депутата, за да се махне Гешеффф и ще стане интересно!

97

Алекс

преди 2 години

До Анонимен84 Ти може би си *** и дебилен,но кой си ти,че да даваш оценка на целия народ.Поне името си напиши,вместо да се криеш като анонимен.

96

Албански инвеститор

преди 2 години

Абе, какво стана с нашия завод за електромобили ? Май месец, Кирчо ни каза, че стартираме до няколко седмици ! Пък сега не си вдига телефона !

95

Аз вярвам

преди 2 години

Аз вярвам само на Кирето и на Кокорчо! Само на тези двама човека! На Борисов не му вярвам, защото той е осъждан за лъжа, а и според мен е некомпетентен да управлява, освен това е доста недодялан и също така, ще ми простите, че го казвам, но ... простоват си е. Няма да си кривим душата.

94

Анонимен

преди 2 години

Този ли продажбик ще ни управлява? Пази боже сляпо да прогледне.

93

Анонимен

преди 2 години

До До ГЕРБ-авата *** "стига сте гледали декларацията на Кирето" Що така, бе, Миме? Нали чегъртахте защото уж имало беззаконие? Как стигнахте от "искаме правова държава", до " хайде сега да не се взираме толкова много в това дали се спазват законите и КОНСТИТУЦИЯТА"? Или всичко е било приказки, за да настаните във властта едни другарЕ?