192

Анонимен

преди 2 години

Без елиминиране на мафиотските гнезда на шайката Гроб, България няма никакъв шанс да продължи в правилна посока!

191

Анонимен

преди 2 години

Като първо условие трябва да бъде арестувано цялото висше ръководство на ОПГ Гроб! Както и голяма част от кметовете и структурите по места!

190

Анонимен

преди 2 години

Тоя казва не на всичко, което той прави. Като е не на корупцията, я кажи как стана министър в противоречие с Конституцията? И като не се дават пари на наши хора, ти защо даде 34 милиона на албанци за идмислени коли, дето никога няма да се правят? И като е не на шуробаджанащината, защо с Асен сте скачени съдове, а цялата ти листа е от ученици в уж безплатните ти курсове? Гнусотия....

189

Анонимен

преди 2 години

А с насилствената ваксинация, какво?

188

Някой си

преди 2 години

Господин Иво Прокопиев е почетен консул на Канада! Той разбира се няма нищо общо с Киро Канадеца! Една чистота, една невинност! Браво на тая Канада, какви кадри отглежда за България!

187

МораЛисТ

преди 2 години

Абе тоя Любчо със електромобилите ще да си го оценил високо Кире и той от можещите знаещите .Пререди и други можещи и знаещи защо ли ,а сигурно е силно Ваш човек.

186

Отговор

преди 2 години

До 210. Къщата в Барселона отдавна е превърната в бардак за червени ***, и гнусни досадни ***! Можеш да преоткриеш себе си!

185

Анонимен

преди 2 години

Де да имах къща в Барселона, с една мис. Първо трябва да стана министър председател. Тогава и злата и евра ще имам в чекмеджето.

184

Помнещ

преди 2 години

Няма да забравя Кирето, как сладко умуваше на глас...как "не знаел къде ще отиде чуждият инвеститор, че държавата да вложила пари там"! А бе Кире, много си зле , ама сладко го правиш! Къде ще отиде инвеститор не знам , но къде НЯМА да отиде, всеки знае...където няма изградена инфраструктура! А вие окрадохте парите за Хемус, за да печелите избори, и цяла Сев.България...да го духа!

183

Корекция от пенсионе

преди 2 години

Ще ГЛАСУВАМЕ за " ВЪЗРАЖДАНЕ"!; Ясно??

182

Пенсионерите

преди 2 години

До Кокорчо:Ще ладуване за "ВЪЗРАЖДАНЕ" щото те единствени могат да възродят надеждите ни за достойни старини!!

181

Кокорчо

преди 2 години

До Пенсионери: Аз съм Асен Василев,известен още като " кокорчо"!! Ако с Кирчо ни изберете,от Нова година- 500 лева добавка,ако гущерът пръдне!! Ясно??

180

Пенсионери

преди 2 години

Ало, Кирчо и Кокорчи!! Защо ни излъгахте?? Обещахте 120 лева от 1.Х. към пенсиите за септември,ама махнахте 50 лева? И така добавката стана 70 лева!! Кого излъгахте?? Ние сме повече от 2 милиона! Няма да гласуваме за вас!! Ще съберете 121 депутатина, когато гущерът пръдне!!!

179

Бунгар

преди 2 години

Преди на наши,сега на ваши...Е,каква е разликата???

178

твой човек

преди 2 години

ТИ КОЛКО ВЗЕ , БРАТЧЕТ ?

177

Хан Крум

преди 2 години

И тоя е много морален и чист . Толкова месеци лъга за гражданството ,че без малко да му повярваме .Но Гешев го чака.

176

Анонимен

преди 2 години

Бойко като дойде на власт имаше същите обещания. Да спре раздаването на пари на едни хора, което правиха БСПто. И тези са същите бандити. Само ще заменят "едни хора" със "свои хора".

175

Lina

преди 2 години

Така исках да повярвам - до момента, в който Спецов не се появи гордо в продължаваме да подменяме. Странно - как сме толкова критични към едни ( което е супер) , а към други не толкова. Ще го отдадем на привързаността на Асенчо по спецов( което ме прави нещата - променени) Не сте отворили вратата , така не става. Има закони за всички. Елементарни 1 . гражданството? - не разбирам и драмата тук. Да си взима документа и да го представи. Дали е наясно, че без него - няма депутатство. Друг път.

174

бай Пешо

преди 2 години

Кой те изпрати, уроде?

173

Анонимен

преди 2 години

Кире, полека с тоя патос, че той и бате колко ревеше навремето, че тия преди него започнали обекти да строят без финансиране, а сега се оказа, че същото е правил... Сега всички ревете като вдовици и се кълнете, а после живота се оказва по- сложен...