190

ВЪПРОС

преди 2 години

Искам да запитам всички който пишете против Радев - Мразите ли го наистина след изнесените Доказателства от САЩ , Русия и ЕС за Пеевски и Борисов ?

189

Избирател

преди 2 години

Румен Радев е силен, достоен мъж, ерудиран и доблестен лидер,прекрасен български офицер, от тези, дето са печелели битките, които политиците после губят.Помислете си за началото на ХХ век, българските войници и офицери с цената на живота си защитават идеята за обединена Санстефанска България, а политиците пропиляват всичко. Панов и Герберджиков досега да са клекнали на Макрон и Меркел, да са поканили Македония в ЕС, Бойко кляка пред "началниците", за да си пълни чекмеджето!Победа за Радев!

188

Анонимен

преди 2 години

Радев е боец, мъжкар, показа завидни умения във висшия пилотаж, удари текмето на Карадаю, точно обратното на чехлю . Надявам се да спечели

187

Анонимен

преди 2 години

Радев се държи като старшината на държавата.

186

SS

преди 2 години

прави ли ви впечатление, че напоследък бившият президент Плевнелиев не се е изказва (изаквал) срещу ген. Радев. Тези дни Мистър Баш Офшорко - Роско нещо се е спотаил.... той си знае защо... :) Но пандорците ще го лъснат и него

185

Анонимен

преди 2 години

"Още ли има ***, които верват на измисленото от ДС чекмедже?" -- въпросът не е до вяра, а до знание. Ние знаем по-добре от вас, че всяка снимка и видео може да бъде обработено дигитално и не е проблем създаването. Това е само сигнал до него, че знаем какви ги върши и игричките свършиха.

184

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен -190 Още ли има ***, които верват на измисленото от ДС чекмедже? В служебния апартамент, където го няма по цял ден, и влизат чистачки, готвачки, мастори и който си иска. Уж някой пази - и в отворено чекмедже си слагаш пари и ккк... ***! Пък такива чекмеджета в България има много - малко мизансцен - и няма нужда от Холивуд за няколко минутки видео. *** верващи.

183

anonim

преди 2 години

Много нагла червена муутра

182

anonim

преди 2 години

До Жалък факт -- Той е поклонник и на милионерите - знаем ги повечето от тях. Също е жалък факт.

181

Жалък факт

преди 2 години

Не може в Инициативния комитет на Румен Радев да има 27 агенти на Държавна сигурност, но е факт жалък за Радев.

180

Анонимен

преди 2 години

USA -- гнилото място, откъдето изтичат всички зарази.

179

Анонимен

преди 2 години

"Радев зове службите да не оставят неразкрити кутии на Пандора" -- голяма глюпост. Ако информациите са верни, отговорните служби трябва да бъдат РАЗФОРМИРОВАНИ и разследвани за корупция. Те са абсолютно негодни, ненужни и вредни. Затворите трябва да се пълнят. Министерството на икономиката трябва да има разработен план за икономика на затворите -- намиращите се вътре трябва да се издържат до изтичане на присъдите и държавата да няма разходи за тях.

178

Анонимен

преди 2 години

Протестите пред народното събрание трябва да текат целогодишно, където такива неуспели разследващи да имат трибуна нон-стоп, ако имат някаква почтеност в себе си, разбира се. Иначе България ще си остане неуспяла държава в ес и при някакъв катаклизъм ще загине безславно, но закономерно, защото народът не е суверен, а стадо за стрижене.

177

Анонимен

преди 2 години

Второ, ако са работили (Кольо Парамов и Димо Гяуров) в български разследващи органи те са били длъжни да спрат изтичането или ако не се справят да бъдат отстранени, а не да гледат и получават заплати. Не ми е ясно като какви в момента се представят, знаели но нищо не направили, Станишев ги уплашил. Ха-ха-ха, в момента имаме фигурант главен прокурор, който препятства арестуването на селския мутротарикат от банкя. Трябва да играе Голямата метла.

176

До 197 Анонимен

преди 2 години

Младенов 1 година след като напуска Правителството е създал офшорна фирма в която няма постъпили активи трябва да бъде разследван и обе..сен пред сградата на ООН.А Асен Василев 1 година след напускане на Служебното правителство на Плевнелиев през 2015година създава офшорна фирма в която притежава 50000 акции не трябва да бъде разследван защото през май2021 е напуснал фирмата.Какво доходоносно дело е извършил през 2013 като министър на икономиката в Служебното на Плевнелиев за да има тези акции?

175

Анонимен

преди 2 години

"Моите очаквания са българските служби, ..."Финансов експерт за Досиетата Пандора: "24 млрд. долара са изнесени от България"(Видео в ютюб) -- Ако такива пратки по 5 милиарда всяка година са заминавали за Панама, то двамата са някакви палячовци, които се кичат с титли на длъжности от разследващи органи. Първо би трябвало да дадат мнение дали тези данни не са корумпирани от американски тайни служби, а не да ги вземат за чисто злато.

174

Анонимен

преди 2 години

Въпросът е в тези документи има ли уличени и американски политици? На кого е изгодно оповестяването на такава информация в момента?Или те са насочени само към неподатливите на американско влияние страни?

173

Дебат с опоненти?

преди 2 години

Радев и поддръжниците му никога няма да допуснат такъв,защото пред очите на зрителите ще лъсне тоталната му неподготвеност.Той освен да срича написани му от друг клишета и да вдига юмрука,друго не е в състояние да покаже.Такъв дебат би го изложил катастрофално,затова ще бъдат използвани всякакви поводи да бъде отказан.Я ще бъде много зает,я ще отиде с Деса някъде по света,я няма да се чувства добре...

172

Анонимен

преди 2 години

КИРЧО И КОКОРЧО ИЗМАМИХА ПРЕЗИДЕНТА И ПРЕЗИДЕНТЪТ ДОПУСНА ДА БЪДЕ ИЗМАМЕН! КИРИЛ ПЕТКОВ Е ЛЪЖЕЦ И ИЗМАМНИК. ЕДИНСТВЕНИЯТ ПАРТНЬОР, КОЙТО КИРИЛ ПЕТКОВ ЗАСЛУЖАВА Е КИЛИЯТА!

171

Анонимен

преди 2 години

Аз зова Петков да бъде наказан за попълване на неверна декларация за гражданство.