10

МЕХМЕТ...

преди 2 години

А за офширката 100%-ова собственаст на Асен Василев .....с точен адрес ---ДА СЕ ПРОВЕРЯВА ЛИ..??!

9

Некадърник

преди 2 години

Нищонеправещият некадърник Радев пак с празни приказки и кухи фрази ! Държавата потъва и хората изнемогват под негово ръководство ! Позор !

8

анонимен

преди 2 години

Ами разкрий вторият човек от кутията Радев, всички служби са в твоите ръце! Ако този човек беше свързан с ГЕРБ, още вчера щеше да гръмне!

7

Анонимен

преди 2 години

Кога службите ще разкрият пълния размер и всички участници и покровители на руската шпионска мрежа в България, Радев? Или сега, като ги овладяхте ще си разчиствате пътя с куршум в главата, както стана с УБИЙСТВОТО на български офицер, защото знаеше твърде много за теб и престъпната ви организация? Междуд другото, Кокорчо не е ли ТВОЙ кандидат? Там каква е информацията от Пандора?

6

Анонимен

преди 2 години

Чекмеджетата бяха кампания на ДС, естествено е крадени пари да се държат в офшорни сметки, а не в шкафчета. Тея шкафчета са за простолюдието, което не може да осмисли сложни понятия и като им покажеш една снимка с кюлчета и не им се налага да мислят.

5

отровна гад

преди 2 години

И к'во излиза сега? Офшорките на Пеевски са мръсни, престъпни, корупционни и т.н., а офшорките на Асенчо са чистички, почтени, демократични и продължаващи промяната! Радев, спри се бе човек! На усещаш ли, че ставаш за смях?!

4

Един от службите

преди 2 години

Щом родния прецедент ни зове, нищо няма да оставим на случайността. Хау, аз казах!

3

Асан

преди 2 години

А чекмеджетата на Тиквата :)))

2

А Асенчо ?!

преди 2 години

Ами там е и Кокорко от Радевото правителство , министър на финансите !

1

Анонимен

преди 2 години

Радев - свали цените на тока, парното и горивата, че и теб ще те свалим с камъни през зимата.