210

Heka

преди 2 години

Фигурантът да каже защо има 26 ченгета на бившето ДС в екипа на предизборния си щаб.

209

Анонимен

преди 2 години

Службите да проверят кои медии рекламираха активно и всяка седмица фирми за правене на офшорни компании!

208

иво

преди 2 години

радефф ЛЪЖЕ , ЧЕ НЕ ЗНАЕ ЗА ОФШОРКИТЕ НА бр. Бобокови ! а , КОЙ ГАРАНТИРАШЕ ЗА тях ?

207

Анонимен

преди 2 години

Дреме му на човек за кутиите на пандора. По-спешни проблеми има. Сметки за ток. Инфлация. Безработица?

206

Гуфу

преди 2 години

До Поручик Ржевски-Откриха как е назначил неправомерно любовницата си на два щата и как контролира шефа на армията да възпрепятства проверката. А и назначи човек за министър, който съгласно конституцията не може да заема поста. Сиреч наруши конституцията. Назначава за посланици предложени от Бобокови хора.

205

Гуфу

преди 2 години

Стига див популизъм ве чорап. Първо не е незаконно да имаш фирма регистрирана в офшорна зона. Второ и британците и сърбите и словенци а и всички други държави, чиито граждани ги има в тези досиета научиха от това разследване. Що не дадеш съвет и на МИ6 примерно. Едно е да имаш офшорна фирма съвсем друго е да укриваш данъци или да вършиш през нея не регламентирани операции. Едното неможе непременно да се свързва с другото.

204

BG-Гражданин

преди 2 години

Ами службите които сега са по шапката на фигуранта и стратегическите му съветници от ДС, ще направят всичко възможно да изровят някой компромат за ГЕРБ и неудобните на радеф, но едва ли ще са особено настоятелни по отношение на личности като Асен Василев, за които се чу че са имали дялови участия във все още действащи офшорни фирими ... !!!

203

ЦРУ

преди 2 години

И какво откриват службите ...?! Приятелчета на съветниците на Радев. Колкото повече ровят толкова повече "спонсори" от типа на Бобокови, Харвардци, Йончева, и др. Всичките деца или внуци на БКП и ДС номенклатурата! "Почтенните" хора на Радев.

202

Bravo Radev

преди 2 години

Това е поредна нагло престъпна кампания за отвличане на вниманието на милиони българи от ограбващи десетки милиарди годишно през бюджета по отработени нагло престъпни схеми през доказано престъпни министерства..Ограбващи България ползват отработени схеми по оперативни програми на министерствата..ПИАР негодници ползваха за подобно активно анти Българско мероприятие КРЕМЧЕТО НА ЛЕНЧЕТО..вижте председателката на Атлантическия клуб Елена Поптодорова като активна участничка

201

Певицата

преди 2 години

Боко е откраднал кутиите на Пандора!

200

Анонимен

преди 2 години

Радев няма потенциал за таквиа големи схеми, много го надценявате, най-голямото му е да уреди жена си на два щата.

199

Поручик Ржевски

преди 2 години

Радев е най-смисления политик за последните 30 години в България, аз бях изгубил надежда, че свестен човек може да се добере там. И затова партията на СИК го атакува така брутално. Нещо да са открили за Радев - нещо офшорки, нещо кюлчета, ***, пачки с евра? Няма и да намерите, копоите на СИК търсят отчаяно нещо да се хванат.

198

1

преди 2 години

Малинов е най добрия!

197

Анонимен

преди 2 години

Всички сте един дол дренки, ама ти си номер едно... вредител...

196

Анонимен

преди 2 години

Малкото зелено човече със зелени чорапи е вредно за държавата!!!!! По- добре да си ходи на село. Там може и кмет да стане.

195

Един Българин

преди 2 години

Как добре е изписана мъката на мисленето върху мутрата на зеления чорап!

194

Бургас и България

преди 2 години

Катапулта на Юмручния е задействан ! Сори другари !

193

Щирлиц

преди 2 години

Много почитатели на преце.дента,цяла глутница.Нищо де,нека да е весело,джаф.кайте си.

192

Интересчо

преди 2 години

А какво стана с кюлчетата и пачките с милиони от шкафчето ? Не ги ли намери Рашков ??? Или ги е намерил и с Фигуранта са си ги разделили в подаръчни торбички ??? Борисов е с голямо сърце и можеш да го натопиш с ченгеджийски номера , но не можеш да му вземеш авторитета на държавник , признат в цял свят! А виж, Фигуранта го познават само в плеймейтските кръгове - колко оргийки е засуквал.....!

191

До Избирател

преди 2 години

Радев е една корумпирана, нагла, страхлива и долна мижитурка, на която с удоволствие бих се изплюл в лицето. Тоя не познава качества като чест и достойнство. Такива противни и недостойни хора петнят паметта на великите ни командири, като генерал Вазов. Ако той беше жив, щеше да го зашлеви през лъжливите му уста.