30

ПУ ТИН

преди 2 години

ПУСНЕТЕ ПАРНОТО БЕ, ДА ВИДИМ ДРУГИЯ МЕСЕЦ ДАЛИ ЩЕ НИ ОСТАНАТ ПАРИ ЗА ХРАНА, СЛЕД КАТО СИ ПЛАТИМ СМЕТКИТЕ! А ЧОРАПА С 15000 ЗАПЛАТА И 1500 ЛВ. ПЕНСИЯ МУ ДРЕМЕ.

29

Анонимен

преди 2 години

Радев, кутиите - панамски, пандорски - край нямат, но защо забравихте неразкрити заявленията на земеделския производител относно градусния пилещар и Буда Тиквоний?

28

Майора

преди 2 години

Радев , кутията на Пандора е една! А колкото до това че защитаваш гражданите , се видя че разедини народа , направи кабинет подкрепен от олигарси , Рашков се занимава само с една партия с методите на ДС , цените са неконтролируеми,подкрепят те защитници на мутри и олигарси! Водиш политика на лъжи с противниците си и си мислиш че вече си избран президрнт!

27

Триморие

преди 2 години

"Русофилът" Радев защо не сключи дългосрочен довор с Русия за доставка на газ както направи Орбан, даже и по евтино можеше защото тръбата минава през България. Това със сигурност можеше да направи с неговото правителство, от всякъде беше ясно, че идва скок на цената. И сега нямаше да има никаков увеличение на цените на нищо. Но кариерата в НАТО е по-важна за тримореца. Грейте се сега на триморска газ както мизерните Латвия и Естония и правете санитарен кордон срещу Русия.

26

Анонимен

преди 2 години

тая тулиумбичка в камуфлаж не може да свали никакви цени. цените ги казват едни с едни кепенца у лондоня и франкенфурт и джу йорк. това е батенца. искахте пазарна мамонокрация, скачахте, сдсндсвгерббспитнподмяна и последния да затвори вратата че идат едни 80 мелеона египтяни дето до 10 години нема да имат водичка. сещате ли се на балканите какво ще става. а онея са потентни преди 60 години са били колкото нас. сега са 20 пъти повече. щото ганджо порка а бай арапи ръга.

25

Анонимен

преди 2 години

генералът ми е много по- добър от професорът ти...

24

Анонимен

преди 2 години

КОГАТО ГЛАВНИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ СА С ПРЯКОРИ, ЗНАЧИ ТРЯБВА ДА ГИ СМЕНИМ!

23

Анонимен

преди 2 години

Какво разиграва театър - бил ги зовял уж, нали са му на директно подчинение направо да им заповядва

22

Анонимeн

преди 2 години

Тези фирми тето разкриха с 50 и 100 хил долара на фона на милиардите при останалите е просто смешно. Дори и олигарсите са ни прошляци на фона на останалите. Ще хванат на босия, цървулите. За да повдигнеш обвинения, трябва да проследиш цялата сделка, и кой ще ти даде доказателства като и двете страни за заинтересовани да не се разкрие сделката?

21

Анонимен

преди 2 години

от оня ден турски журналист твърди, че ББ има фабрика в турция и пари в Ливан.

20

Анонимен

преди 2 години

службите в Бг работят за който плаща. Държавни бухалки за частни интереси. Закривай, армия и полиция стигат.

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17 "За ген.Радев,истинския водач на народното въстание срещу османските пълчища на Герб и ДПС" Радев е избран с гласовете на ДПС.

18

Злобно гледа

преди 2 години

За душманите.

17

Анонимен

преди 2 години

крумба синергитиквеников крадев. ми те твоите хора изгърмяа бе баце. асанчо кокороната международния измамник аз ли го назначих. или оня другия тапегьозин адашчето кленовото глисто дето не моат по факса са му пратят потвърждение че не е поданик. предатели сте всичките.

16

Г-н Бойко Борисов

преди 2 години

Ох, ох, ох, напапах се и понеже много слушах Н.Пр. Севделина Арнаудова гледайте сега как ще прибера 100, 200 къщи за гости, а на тоя от ЕВРОХОЛД ще му...

15

Анонимен

преди 2 години

За ген.Радев,истинския водач на народното въстание срещу османските пълчища на Герб и ДПС.Не на предателите от ДБ и Лозан Панов.

14

Анонимен

преди 2 години

Всички медии рисуват апокалиптични картини.Кой ли им плаща.Нямаме добри политици.Знаят само да плашат народа и да призовават хората да решават проблемите,които те им създават.

13

Гербджиков

преди 2 години

От класическата митология знаем, че кутията на Пандора трябва да остане затворена.

12

Анонимен

преди 2 години

До отровна гад "И к'во излиза сега? Офшорките на Пеевски са мръсни, престъпни, корупционни и т.н., а офшорките на Асенчо са чистички, почтени, демократични и продължаващи промяната! Радев, спри се бе човек! На усещаш ли, че ставаш за смях?!" Пеевски го издигна за шеф на ДАНС същата партия, която издигна Радев за президент!

11

Анонимен

преди 2 години

Колко злобно гледа фигуранта,тя природата е изписала на лицето му каква ммръсна и ддолна душица носи.