56

Анонимен

преди 2 години

"Това е предизвикателство от САЩ"-----------------------Откъде да е иначе? Оттам извира цялата простотия. То не беше дъвчене на капсули за пране, то не беше да скочиш от колата си в движение и да танцуваш.

55

Винетy

преди 2 години

Ей са купувам по 4 секретни болта на джанта. Ша ми развие оная работа. Хаха. Обаче хвана ли го да се пробва - директно отива във вечните ловни полета.

54

Анонимен

преди 2 години

Забранявайте ги тези "социални" мрежи и приложения! Само пpocтотии в тях и манипулации на обществото...

53

Анонимен

преди 2 години

То имаше клипче, как да отровиш побойника в училище, без да те хванат ... и има 8 *** отровени тая година. В смисъл - ако реелано са побойници, заслужават си кучетата мръсни, ама аку не са ... малко е кофти бате.

52

Анонимен

преди 2 години

До xaxsasбАлгоритъма подбира много по-добре. Всизко е с идеята, да го кикат и гледат пвоече и пвоече хора. Не е до "забавно vs. тъжнo", а до това, да гледаш повеече и повече.

51

xaxsasб

преди 2 години

И за незапознатите със начина на менижиране на тик ток: администратори на тик ток са Алорика имат над 400 служителя-българи работещи дистанционно, които решават кое ще бъде модерно и кое ще бъде изтрито. Има над 60 различни филтъра и щом тези клипове са на платформата значи някой българин ги е изгледал, посмял се е и е решил, че няма проблем тази нова мода да съществува. Иронично е, че българите определят модата за младите по цял свят, но е така.

50

Анонимен

преди 2 години

Развийте гайките и бете майките...

49

Прокурор

преди 2 години

Незабавно закриване на прогресист-либерастките мрежи ТикТок, Фейсбук и т.н.

48

Георги

преди 2 години

До АнонименПРЕДЛАГАМ КРУМОВИТЕ ЗАКОНИКРЪЦ МАЛКАТА РЪЧИЧКА И КРАЙ

47

Анонимен

преди 2 години

Забранете достъпа до тоя тикток бе. Какво му се кумите.

46

Анонимен

преди 2 години

1 година затвор за човека с идеята и за човека който го е направил на някоя кола ...и да видим ще ги мислят ли тези глупости отново !

45

xaxsasб

преди 2 години

Кол центъра на тик-ток е в България. Българи филтрират клиповете в тик-ток и ако искаха можеха да трият подобни трендове в зародиш. Когато говорите за тик ток никога не забравяйте, че американците могат да снимат каквото си искат, но накрая българите казват кое влиза в платформата и кое не. Ние диктуваме модата и няма какво да обяснявате какви са американци, руснаци и африканци. Всяко клипче в тик ток минава през нашата държава и ръце преди да бъде качено на платформата.

44

Анонимен

преди 2 години

До ИБХТИТакива навремето ги хващаха отрядниците,но вече са отречени нали било измишльотина и терор на ,,тъпия,, комунизъм .Е сега имаме демокрация и караме с развити гайки на колелеттата на колите. Тва е положението.

43

Анонимен

преди 2 години

Ако видя някое олигофренче да ми развива гайките, ще му развия кратуната от врата...

42

Анонимен

преди 2 години

До хеха - Познавам един, дето го биеха така. На 19 преби баща си и майка си, взе им всичките пари и отпраши зад граница.

41

Анонимен

преди 2 години

Ми ши разхабвт ми! Койтуй! Аааа! Фанали сами се да карат коли, да марсят палтнеткат .. че и скъпи коли! С тея пари за нов мерцедес, можеше да нахрани 10 смеейства з аогдиниа да образоваш децата ... ама ти НЕ!

40

...

преди 2 години

Що е то "домашен тероризъм"?Това са злосторничества предизвиквани от загниващият морал на обществото,при отсъствието на законност и ред...

39

Недоразбрал

преди 2 години

Спира се шъшканията Тики Така,набива се по един шут на клекналия да развива болтовете,закриват се всички подобни шантави приложения и в случай на катастрофа по вина на тези шъшкании,в цял свят сметките се привеждат на собствениците на ши баните приложения,да ги платят!!Да видиш как ще се спрат шъш каниите и шъш къните!!Аман от СЛОБОДИЯ преименувана в ДЕМОКРАЦИЯ?!

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен40 А бе... попски ръкав виждал ли си? Нещо такоа :D

37

Анонимен

преди 2 години

Значи... хвана ли го такова кeлeмe, напрао му чупя муцуната и ръцете. Че това си е саботаж и опит за убийство. Кат дойде баща му да се разправя - вадя дтръбата и го потрошавам и него. Кат не мое си гледа кeлeмeтo, да не ме занимава с глупостите си и с "Ама ти що го подреди така?". Що ли, що ли, малко му е....