76

Гюро Кюмюро

преди 2 години

Колелетата на мойта бричка немат гайки, имат болтове...

75

косе босе

преди 2 години

На баба ви фърчилото ... първият случай в БГ беше баш на кандидат президента лозанчу, дет рива, че му били разлабени гайките и щял да се потроши тоя клетник ахахаха

74

Анонимен

преди 2 години

тик ток с какво е полезен? Е, ми... кво ощ08е се чака, че не му сложат точка.

73

doko

преди 2 години

Ако иска братче или сестриче, нека ми развие гайките.

72

Анонимен

преди 2 години

запада в момента изживява модерните опиумни войни на свой гръб, Китай си им го връща бавно ,но методонично. виртуален живот, виртуална иконимика уж зелена деградация,супер само така

71

Анонимен

преди 2 години

тикток не я ли купиха американците? щото в китай тикток няма нито ютюб нито фейсбук. те там са пълни задръстеняци карат децата да учат в университети

70

цъкам лайк

преди 2 години

много е готино благодаря днесбг за информацията сега и ние почваме да разхлабваме на всички коли толкова е забавно

69

Анонимен

преди 2 години

Моити лапетии затуи няма тилифони интернети минтернети ... бягат на ванка са гонат са биат там и у калт играат... бе деца уе!

68

Анонимен

преди 2 години

До Ръждата - Виж, това че ти си живял в някаква мизерия, като роман на Дикенс, не значи че всички сме ти длъжни. Аз па си се родих презадоволен и днес изкарвам по 6 цифри на година.

67

Ръждата

преди 2 години

Лекият, осигурен и презадоволен живот на младото поколение му се струва скучен... нужни са емоции!!! Е, да си поживеят хлапетата още малко, че скоро първата им мисъл ще бъде "Кво шъ ям?", а втората "Няма кво"! Икономическата и Енергийна криза която ни устроиха Зелените и Либералите тази зима яко ще се развихри, а в последствие ще се задълбочи - съкратено производство, безработица, високи цени на храни и услуги, съкратени соц. помощи... Следват Граждански бунтове и "Революшън". Новото забавление!

66

Анонимен

преди 2 години

Некой май ще отнесе удар с френски ключ във врата....... Ще бъде отразено, разбира се, в Тик-Ток )))

65

Анонимен

преди 2 години

Предлагам им ново предизвикателство. Като разхлабят гайките да си ги заврат в дебелото черво ако може по-надълбоко

64

Това са

преди 2 години

Ония 80% от материала

63

до 62

преди 2 години

А кой модерира съдържанието на клиповете в държавата, която е източник на тези "предизвикателства"? Не ми говори общо след като тези глупости идват от едно и също място.

62

L.

преди 2 години

Раздуйте поредната мода, дайте примери и видеа, обяснете на коя страна се разхлабват гайките - защото си мисля, че олигофрeнчетата не са наясно - и, хоп, модата ни е сигурна и у нас. Вместо просто да си замълчим за поредната глупост.

61

ЗАБРАНА

преди 2 години

ДА вземе да го ЗАБРАНЯТ тоя тик ток, че само глупости измислят дечурлигата!

60

xaxsasб

преди 2 години

До 58 - Българи разрешават или забраняват на даден клип да присъства в платформата. Няма САЩ, няма Русия. Тик ток се модерира и администрира от Алорика България ЕООД. Всеки клип преди да бъде качен в тик ток минава пред очите на българин, който казва "това може да бъде качено" или "това не трябва да бъде качено защото". Някой ден ще осъзнаете, че такова чудо като американци, руснаци не съществува. Всеки от нас е представител на хомосапиенс и всяко наше действие създава света в който живеем.

59

Ангелов

преди 2 години

Нека да разхлабят гайките на семейната кола и да гледат сеира. Така ще могат да разказват, като преки участници, какво шеметно преживяване е било, когато при 120 км/час видят предното колело ги изпреварва.

58

Анонимен

преди 2 години

Ами като не ги подвеждат под наказателна отговорност тия тик ток и тъпите им абонати, така ще е. Я да им хакнат една глоба от милиони и на тия юзъри по една присъда с глоба да видим дали ще посмеят.

57

Земята свещена на

преди 2 години

Ботев и Левски плаче за Трудови лагери за такива елементи!!!