96

Анонимен

преди 2 години

Като гръмнат 2-3 такива и си направят селфита с тях, ще видиме тогава!

95

Бай Иван

преди 2 години

Продуктите на демокрацията какво могат друго да измислят освен олигофрения, предупреждавам ако има родители тук, хвана ли запъртъка ви да пипа по моята кола, ще му присаждат пръсти после ;) !!!

94

Анонимен

преди 2 години

Либерастията копае ново дъно. Наядоха ли се вече олигофренясалите либерасти милиениуми с Tide? Сега друго са измислили, под мъдрото ръководствто на Демонкратската партия

93

Анонимен

преди 2 години

малко бой са яли..зачерви му врата от шамари да видим как ще прави глупости

92

Анонимен

преди 2 години

"Децата провокират социалните норми, правилата, границите. За тях е трудно да разберат къде се намират."Боя изгражда, не е като да разгражда.

91

до анонимен

преди 2 години

""""До Ръждата: Виж, това че ти си живял в някаква мизерия, като роман на Дикенс, не значи че всички сме ти длъжни. Аз па си се родих презадоволен и днес изкарвам по 6 цифри на година""""" ----- Пожелавам ти седемдесет и седма! Само не ми пипай старата "Тойота"!!!!! -)))))))

90

ХХХ

преди 2 години

Поколенията все повече се извращават ..........главния виновен е господин Интернет .....след него са липсата на шамари от родителите ....мамини дечица .....

89

Иван

преди 2 години

Иска работа, учене, железна дисциплина и като се налага шамари!

88

Анонимен

преди 2 години

Не разбрах на кои коли разхлабват гайките. На своите ли? Това, според автора на материала, като че ли не е от значение.

87

Край

преди 2 години

Има и други предизвикателства. Заснимайте как бутате баба си по стълбите и засечете колко бързо взима 15 стъпала. В две категории - с *** и без ***.Сменете на баща си автършейфа със сода кайстик и снимате непременно със звук. Притисните предпазната клапа с нещо тежко на тенджарата под налягане на майка ви и снимайте ефекта след около 20-30 минути.Живота е весел - снимайте и показвайте.

86

Анонимен

преди 2 години

Още от началото се виждаше че тези предизвикателства са активно мероприятие на ЦРУ и синедриона за разложение на обществото.

85

Ало,Медията !

преди 2 години

Вие сте за ЗАТВОР , че ласинрате подобни глупости !!! Още няколко подобни статии и дано вашите гуми се развият !!! СРАМОТА !

84

Георги Миков, Чирпан

преди 2 години

"Предизвикателствата започнаха преди много, много години. Сещам се за "Ледената кофа", там се включиха доста популярни личности. Всички човешки същества искат да бъдат харесвани и обичани." Спомням си за нищожеството Цветан Цветанов, известен сред народа като Цвъ Цвъ, което си изля една кофа с ледена вода и после цвилеше като кон. Още тогава се видя колко му е умствения багаж.

83

ааа

преди 2 години

До Гюро КюмюроТойота също са с гайки.Като цяло по лесно се монтира гумата така.

82

1212

преди 2 години

Що не го забраним в БГ и няма проблем. Тъкмо децата ще спрат да гледат простотия им.

81

Анонимен

преди 2 години

Да си играят децата около парламента.

80

Гюро Кюмюро

преди 2 години

До ИванНачи предизвикателството е двойно - да си изнамират коли с гайки на колелетата!

79

Иван

преди 2 години

Гюро : много коли са с гайки ... пример Ягуар :)

78

ne e dobre

преди 2 години

тик ток -там пръщят от акъл. Родителите да контролират децата си. Да ги възпитават, а не да им връчат таблета , телефона. Има доста хора, които не стават за родители, обаче СА. положението винаги е било и ще бъде ала афганистан - т.е. хаос. Опичайте си акъла, има много хубави възпитателни методи. Дано се сринат социалните мрежи заедно с ковида.

77

Иван

преди 2 години

Между другото в цивилизования свят това се води като опит за убийство при настъпило ПТП , породено от подобна манипулация. Само за информация ...