106

Гласоподавател

преди 2 години

Това е да живееш във времето на Румен Радев, анти-президентът и втвърден зелен чорап про3 фaтм&к! Затова, нека го ометем на изборите другия месец и да го пратим да си ходи в Хасково!

105

Анонимен

преди 2 години

Добре че поне Борисов не е на власт, че поскъпването, което започна при него, сега щеше да е нетърпимо много, много повече от сегашното. Около 80% от поскъпването тази година стана по времето на мутрите.

104

Анонимен

преди 2 години

Микоооо, оср......те се!ПРЕДИ ДА ПРАВИШ НЕЩО, ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ КАКВО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ! ЕЕИЕЕ НАРОДА ПОВЯРВА ,ЧЕ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПОНЕ ВЪПРОСИТЕ ОТ РЕФЕРЕНДУМА! ЕЕЕ НЯМА ПАМЕТ !ТРЪГНАХТЕ НА ПРЕГОВОРИ С ЛИСИЦИ-А,двулични адвокати на МАФИЯТА! РАДЕВ ВЪРТЕШЕ ИНТРИГИ ЗА ДА НЯМА ПРАВИТЕЛСТВО И ДА ОСТАНЕ ЦЯЛАТА ВЛАСТ ПРИ НЕГО И ДА СЕ ПОКАЖЕ ПО-ДОБЪР ДЪРЖАВНИК ОТ БОРИСОВ! НО СЕ ПОТВЪРДИ КОЛКО ГОЛЯМ НЕКАДЪРНИК НАЗНАЧИ НЕКАДЪРНИЦИ, НАПРАВИ ПАРТИЯ ОТ КРАДЕЦА И ЛЪЖЕЦА, КОИТО ЩЕ ВИ ВЗЕМАТ ПРОЦЕНТИ

103

Хахаха

преди 2 години

За последно на нова година няма да си пускам телевизора!!!!

102

Киро Зарчето

преди 2 години

Нищо, аз съм завършил Харвард, е, не тоя Харвард дето си мислите, но един друг. Сега ще ви оправя и ще намаля наполовина цената на тока и парното. Вервайте ми! Радев, тъпОт0 ми повярва! ХахахХаха

101

Анонимен

преди 2 години

Цената на руския газ стана толкова много по-висока, защото Бойко Борисов през 2018 година предоговори начина за ценообразуване и уж щяхме да купуваме по-евтина газ. Имахме си дългосрочен договор с Газпром, по който цената на газа беше вързана с цената на нефта, а нефта поскъпна много по-малко, отколкото поскъпна газа на международните пазари. По стария начин щяхме да си плащаме към 40 лева вместо сегашните 94 лева.

100

Аман бе!

преди 2 години

И Бойко не беше цвете, ама Радев и комунистите около него съвсем объркаха нещата! Как сега ще плащам 100 лв ток, като съм с 380 лева пенсия??! Алооо Радев!!! Докъде ни докара и каква мизерия ни натресе с комсомолците ти? Как да си купя храна и лекарства!? Стиснал юмручето и повтаря само че Бойко бил виновен за всичко, ама по Бойковото управление беше по-добре.

99

Оптимист

преди 2 години

Добре, че идват избори и Радев си отива!

98

Анонимен

преди 2 години

Заради управлението на мутрите още по-зле ще става. То не може за 4 месеца управление на две служебни правителства, да се възстанови държава унищожавана 12 години от ГЕРБ.

97

Реалист

преди 2 години

В България минималната брутна заплата е 332 евро, а в Румъния била 447 евро. Да де, ама те си нямат ГЕРБ, който да краде милиарди 12 години

96

Анонимен

преди 2 години

Даааа, народът обеднява Мике, защото първата ви работа в парламента беше да си гласувате увеличение на заплатите, защото мислите и сте избрани за и от народа!!! Няма гладна въшка като се напие с кръвчица да не излезе на чело, така и вие два парламента грозен цирк, безогледно отношение към суверена, суета, наглост, дебилен нарцисизъм и ламтеж за богатеене, но не на народа, а ваша, лична. Сега се зажалихте за бедния, работещ българин, за мизерника пенсионер и то защо, защото сте мераклии пак за вл

95

Тошо

преди 2 години

Мика, така е по света, така е и у нас, нищо ново, но браво......че ти си един открит и реалистичен човек, има нужда от такива като теб, е....не може всички да се качим на влака и да идем в Люксембург, а те къде ще идат, тук при нас ли, да умрат от глад ?

94

ФАКТ

преди 2 години

Промяната е факт, работещите бедни ще се умножават, а кирчовците ще ви залъгват със сладки приказки и обещания.

93

хаха

преди 2 години

щом вече и баба мика е разбрала , че чалгарите и фуражките са пълен провал, няма какво повече да се обсъжда. Е троловете на кутев и фуражката ще продължавата да гонят норма , но фактите са очевидни. Инфлация до небесата, цените в космоса.

92

Анонимен

преди 2 години

Да припомним на плиткоумниците, че Пеевски, който излиза във всички международни криминални разследвания беше издигнат за шеф на националната ни сигурност от БСП (Българска Цоциалистическа Партия(парламентарно представена партия която подкрепя Румен Радев за президент)).

91

Край

преди 2 години

Охххх. От кога ви пее радиото, че съвсем скоро епохата БАТЕ ще ви се вижда като златен век. Ама няма кой да чуе.Причината за това бяха много обстоятелства обаче и Бате беше точния човек на точното място в точния момент.

90

Анонимен

преди 2 години

И какво ще направи Буда като го върнете на власт?! Ще ви каже: "Ми той Радев докара инфлацията, какво искате от мен?" Виновни няма, пак същите мааймуни отгоре ви командват. Токът стана 30 стотинки.

89

Анонимен

преди 2 години

Зайкова, точно вие от ИТН се погрижихте преди всиччко депутатските заплати да се вдигнат до 10 хиляди лева. С какво безочие правите такива изказвания, не проумявам.

88

Анонимен

преди 2 години

До ДБ До преди да направите руския преврат имаше и пари и цените бяха в пъти по ниски! За 4- 5 месеца ОКРАДОХТЕ всичко , върнахте Бг то в 90 те години ФАКТ! Крадци и престъпници сте от КНСБ ви го казаха в очите- МУТРИ!

87

Анонимен

преди 2 години

Когато БСП и ДПС разграбват държавата фалирваме точно за една година. Така че герб нищо не са разграбили, щом 12 години не фалирахме, че и сумати неща се построиха.