206

До 219

преди 2 години

Ако се изгради цялостно електронно управление,поне половината администрация си заминава.Умишлено не се работи в тази посока,защото съкратените служители няма да гласуват за управленците ,които ги съкратят

205

Анонимен

преди 2 години

мухобоико е пътник на бунището

204

Анонимен

преди 2 години

Махате половината администрация, намалявате административната тежест върху бизнеса, спирате рушветите и нещата ще потръгнат. Ама няма кой да го направи, защото всички сте в кюпа.

203

Анонимен

преди 2 години

Глупости, всеки си купува апартаменти по 100 000 евро в брой и купува по 3-4 автомобила ей така за зор заман.

202

Реалист

преди 2 години

Винету ни докара до просешка тояга.

201

Професионалист

преди 2 години

За 12г. Бай-*** ни зароби,вече сме на дъното на всички негативни класации в Европа. Сега берем плодовете на неговия упорит "3труд".

200

Някой си

преди 2 години

Кухия лош материал сам разтури уредена и финансово стабилната си държава! А сега плащайте олио на 4 лева, ток по 30 ст. на киловат, горива и газ на май_ната си, за да ви дойде акъла в *** кратуни. Всички електроцентрали / без АЕЦ Козлодуй / са на червени олигарси. Същото е с горивата и т.н. За 12 години управление на ГЕРБ така са изгладняли, та направо са озверели. А вие пак гласувайте за "промяната"!

199

Финансист

преди 2 години

Цените не са спекулативни, а пазарни. На когото не му харесват, просто не купува. С такива политици не може да се очакват стабилни правителства. Стойностите на активи като имоти, материални резерви, акции и други се увеличават. Който има необходимост от пари, продава. Който има пари купува, ако иска. Това е положението в страната, а и по света !

198

Бай Тошко

преди 2 години

Бабо Мике, а ти със Слафффчо Гологлавия Пъпеш и партийката му какво направи. Два пъти като ватман би звънеца в Парламента. И ни оправи.С какъвто се хванеш, такъв ставаш, бабо Мике.стана и ти. Стига празни приказки. Стига, бабо Мике. Същиясе оказа като Слафффчо Чалгаджията. А поне ти изглеждаше нормална.

197

Stamen

преди 2 години

Не можах да разбера само, къде точно е причината за поскъпването. Ако е в свободния пазар, какви мерки трябва да предприеме държавата? Да промени съотношението "търсене-предлагане"? Да хване за ушите търговците-спекуланти? Да се намеси с пределни цени? Ами тогава ще има нерегламентиран пазар. Нещо, до болка познато от периода 1944-1989 г.

196

Анонимен

преди 2 години

Аааа обедняват ама вие не сте виновни нали?

195

Анонимен

преди 2 години

Колко ти плащат герберски *** та не се спираш?

194

До 206

преди 2 години

Тази баба разбира от икономика в пъти повече от калинките.Понеже сте големи разбирачи една пенсия няма да стига само за парно.

193

Анонимен

преди 2 години

Гарантирано от такива като тебе и фигурантът радев

192

gj

преди 2 години

Тази баба разбира от икономика колкото Гунен Гадев от водолазно дело!!!

191

Андрейчо

преди 2 години

Абе няма ли кой да й каже на тая баба да не приказва на ангро ВСЕОБЩОИЗВЕСТНИ ИСТИ НИ и да ги тиражира,също като президента си ?! То ако вземе всяка бабичка да плещи по добни отдавна " вчесани мисли " каква става тя ?! Стига сте ни я набивали в очи - и без това знаем ,че е послушница на Радев :)))

190

Антон

преди 2 години

Видяхме до какво доведе механичното повдигане на заплати и пенсии. Когато пуснеш печатарката, няма как да не повдигнеш цените. Повече хартийки има в оборот :)

189

Анонимен

преди 2 години

Преди мутрите за 4 години през 2005-2009 години, средната заплата в България се повиши с 88%, но после при режима на Бойко Борисов, средната заплата се вдигаше с 5-6% на година и само в последните години с около 10%. Ножицата на заплатите се разтвори много и повишението на средната заплата идваше от вдигането на минималната заплата и огромните заплати на ГЕРБ. Как тогава да не обеднява народа?

188

СЕФТЕ.....

преди 2 години

Откакто Русия ни окупира и донесе комунизъм на СССР няма какво!!!

187

до 198

преди 2 години

Айде бе не са вдигани от 2009г. Ми те трябва да са били много големи за да не ги бутат толкова време