26

Случаен минувач

преди 2 години

Права е жената. Цените се увеличават неудържимо. За вода сметката ми беше 44 лв., за 11 кубика за 1 месец. А за новите просветители Кирил и Асен никога няма да гласувам! Напористи ко *** ле та, жадни за власт!

25

оо

преди 2 години

Това до голяма степен е и заради гнусните бивши политици, които се намърдаха с сектора зелена енергия, като продават безбажно скъп ток на държавата а от него кпд-то е малък !

24

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 2 години

детон да се чете бетон

23

Анонимен

преди 2 години

До ШОКИРАЩА СМЪРТНОСТ Къде ги видя тези многобройни кръчми? В София има кой да ходи - ИТта бол, повечето ергенчета. Тези дето *** да баба зайки - те ба кръчма и преди не сс ходели.

22

Анонимен

преди 2 години

Еми здрасти, нали от 6 месеца управлявате вие плюс вашия президент ?! кой пак ви *** в гащите?

21

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 2 години

Къде отиват парите ли?!Вижте реките от детон които ще се излеят в Община Несебър до следващия Сезон.

20

Анонимен

преди 2 години

Ревахме, включително и аз че герб теглят заеми но... той бойко ви каза - ще спрът парите. И те спряха. Вече и заеми не ни дават от ЕС. Как ще се оправяме при тези цени - нямам никаква идея. Забиха държавата тотално на дъното. Цяло лято сме без работещо правителство, иде зима и хората нямат пари за отопление. Народа е в безисходица и ще пуска печки и климатици, но от Януари месец и това няма да може да ползва. Глад, мизерия и студ. А зимата знаете се обърна и до Юни месец е студено. Направо леш..

19

Истукан

преди 2 години

Окрадоха всичко и сега ще е все по-зле и по-зле. Само обещават светло бъдеще преди изборите. Не им се връзвайте изобщо. Всичките ви лъжат здраво. Парите отиват само за избори.

18

Анонимен

преди 2 години

"Боко ти" като остави държавата преди една година, нямаше нито инфлация, нито скок на цените нито хаос. Ама Боко ви виновен, че сте със заварени ръце в задното отверстие!

17

Анонимен

преди 2 години

Пичове, връщайте герб. В случая те са по малкото зло. Мани ги тия промяната там нам си кво и чалгаря... Досега бяхме на ръба на оцеляването, от Януари месец ще сме направо загинали прави (като народ). Не можем и навън да ходим да работим, защото.... ми то и там няма пари. Изкарваш некви 1000 евро и като си платиш всичко ти остават едни 200 евро. То ко да прайш с 200 евро? Според мен, герб са по малкото зло. Видяхте какво направиха, цяло лято се туткат и докато се туткат - цените са с 50% нагоре.

16

Това е радост

преди 2 години

Богатитет богатеят и се радват бедните да беднеят.

15

ШОКИРАЩА СМЪРТНОСТ!

преди 2 години

И преди к19 и сега.Кой ще ходи в безбройните питиепродавници занапред?!

14

Анонимен

преди 2 години

Аз Ви писах преди една година,че идва невиждана инфлация която ще бъде непоносима за България и това ще доведе до фалит.След това ще започне ново начало без олигарси.

13

Пловдив

преди 2 години

Тук,един и същ урунгел пише всичките постове, почти всички.Боко докара държавата до това състояние.

12

Анонимен

преди 2 години

Ама що така, бе бабо Мика. Нали вече властта не краде - що поскъпва всичко, а?

11

Анонимен

преди 2 години

Доста гнусна бабушкера.

10

Анонимен

преди 2 години

Сега гласувайте за Кирчо и Кокорчо да ви стопят лагерите до край! Мамавипроста!

9

Анонимен

преди 2 години

Заради неадекватните чалгари и харвардските измамници. Тотално неадекватни. Разбичкахме държавата. Шокови цени и хиперинфлация ще потопи България.

8

Безмилостно права!

преди 2 години

"Не искайте много, не може да му платите цената."-- баба Ванга.Защото скачахте да разбиете държавата, без да знаете защо скачате!Сега няма ред, нама справедливост, няма нищо нормално тук!!!

7

морски

преди 2 години

Може и така да стане, щом ги видя обеднелите да рoвят в контейнерите.