78

Анонимен

преди 2 години

До Minuva42Като няма вятър и слънце с какво ще се отопляваш? Не става само с перки!

77

77,

преди 2 години

а по-лошото не е ли, човек да го разбере чак сега?! От години се говори за глобализацията, но колцина от нас си даваха сметка, че тя работи само за определен стереотип хора, най-вече с възможности. Всички останали отдавна сме изпаднали от каруцата.

76

знаех си...

преди 2 години

аз от кога казвам че скапния ЕС е мноого по зле от СССР! всичко е на субсидии, контрол над медиите, глобалистите са новите членове на ЦК, цял живот изплащаш апартамента, цялата техника е внос, а скоро и режим на тока ще имаме! нека нещата се влошат до краен предел, или скапаните европейци ще им дойде акъла и ще изберат нов Х или всички ще емигрираме на ИЗТОК!

75

Minuva42

преди 2 години

Пускайте перките, викнаха зелените :)

74

Анонимен

преди 2 години

Цената на ел. енергията в Германия е високата в света, цели 4.5 пъти по-висока от тази в Китай и 2.5 пъти от тази в САЩ. Очаквайте скоро и в България.

73

Анонимен

преди 2 години

Драги европейци, правете си сделките, за да не станете като България, без ЮП и без АЕЦ Белене, а скоро и без Мариците, не гледайте мръсната политика, а какво ви е изгодно, да бяхте подписали на ниски цени, Путин ви е предлагал, но не сте го направили, защото сте колония и някой ви е свирнал!

72

Оптимист

преди 2 години

Всичко ще си дойде на мястото. Некви недъгави момичета няма да се правят на спасителки на земята. Нормалните пак ще свършат цялата работа.

71

В.

преди 2 години

Тук все още се подвизават ***. Пичове трябва незабавно цялата енергетика - търговия, пренос, производство да се Експроприира за да се спасим.

70

Анонимен

преди 2 години

Лошо е като разбереш, че си само пионка в Голямата игра.

69

Анонимен

преди 2 години

Какво още ще санкционират Русия??? Освен да спрат заплатата на Путин, друго не остана.

68

Анонимен

преди 2 години

Още може да спират Северен поток 2 и да вдигат цената на газа.............. Западна Европа се прави на жертва и ще иска санкции за Русия....................... Западна Европа сама си вдига цената на газа, тока и всичко................... А ние сме безволеви роби на Западна Европа.

67

До 63

преди 2 години

Не няма да поетинеят Теслите, защото Мъск е обещал спешно да пусне за Европа, специален модел задвижван от впрегатни животни.

66

Францман

преди 2 години

Ми то и цената на урана е скочила с 200%.

65

gergi

преди 2 години

До Анонимен Оххх *** Ганьоооо имаш комп имаш нет чети малко бре или тва е опорка ? Американеца си продава газта в Азия, че там е даже по-скъпа :) и го боли фара за тебе

64

УСА

преди 2 години

Е, не може 8 милиарда да плюскат всички като краварите, трябва някои да се ограничите.

63

Анонимен

преди 2 години

Лека полека си вървим към режим на тока, след което може и да се върнем към средновековието, като въобще забраним ел. енергията като вредна - прекрасния нов свят към който ни води Брюксел.

62

Вуте

преди 2 години

Сега +1000 лв за ток и още толкова за парно. Требе пак да краднем от некъде.

61

Анонимен

преди 2 години

До ЕнерготоДа много хитро, спираш АЕЦ, защото си простоват страхливец, сваляш гащите и заемаш поза партер пред Путин - страхотен план, браво на немския гений.

60

Дон Кихот

преди 2 години

Развитието на човечеството не е права линия.

59

някой

преди 2 години

точно в германия се строят централи на въглища сега