98

В статията

преди 2 години

покрай щуротиите писаха и за истинския проблем - ако закъса нефто-химическата промишленост в ЕС и ще видим дебелия...От нефт и природен газ се използват в производството на пластмаси, синтетични тъкани и торове и по един или друг начин влизат във всичко което консумираме. Спиране на производството на амоняк означава и спиране на производството на азотни торове. Оттам цената на зърното и царевицата може да подскочи догодина с 50%.

97

Анонимен

преди 2 години

С извинение това не е баничарската индустрия на България въпреки респекта ми към българските баничарници! Те се сриват защото им липсват части, но не и заради енергийната криза! Понякога пишете тука пълни измишльотини!

96

не може да бъде!

преди 2 години

Така се получав ,когато волът рие...А на Амурският газохимически комплекс,който сега се строи и е на етап около 50%,суровината му за амоняк и др.продукти ще е почти без пари,защото тя ще бъде доставяна от Амурския газопреработвателен завод /в процес на пускане 2 от 6 линии/-като *** от преработката на газа за Китай от"Силата на Сибир".Газът е многокомпонентен а китайците искат само метан!И двата завода се финансират от консорциум начело с Газпром,по 11-12 млрд USD на завод

95

Майко мила

преди 2 години

Има още неразбрали, че от тръбата дето баце я прекара няма отклонение за нас.

94

Анонимен

преди 2 години

При производство на ел. енергия почти два пъти повече от колкото е необходимо на България цената расте... ???

93

Справка

преди 2 години

САЩ има 93 работещи атомни централи

92

Партиец

преди 2 години

Що бе? Енергийната независимост е в петилетния план на съюза. Ще се справим!

91

Анонимен

преди 2 години

Нека Мария Капон поеме политическа отговорност за антибългарската дейност за БеляНЕ. Дебелата Мара да се извини на българския народ за скъпия ток и огромните загуби за милиарди от липсата на АЕЦ Белене.

90

Анонимен

преди 2 години

Физичката Ангела излезе една ялова офца без грам мозък. Сега дойчовците, а и ние покрай тях ще и сърбаме попарата.

89

Дойчланде

преди 2 години

Значи 3 АЕЦа се затварят тази година и последните 3 догдина.Ако не се компенсират от СП2, цената на газта ще расте до небето.

88

Анонимен

преди 2 години

Баба Меркел забрани атомните от догодина. Това е само началото.

87

Кой не знае

преди 2 години

То САЩ нема ток за тях и горива вие искате за ЕС

86

Нее това истоната

преди 2 години

Две години локдауни фабрики затворени що нема ток а?

85

Истината

преди 2 години

Благодарение на Комрад Байдън,Европа вече е тотално зависима в енергийно отношение от Русия!

84

Joro

преди 2 години

Години наред в ЕС бюрокрацията нараства процентът на хората, които живеят в затворения Брюкселски оазис, само говорят и нямат допирни точки с реалния живот и бизнес. Логично, взимат все по нереалистични и имагинерни решения. Но да ги оставим спокойно да решат глобалния проблем с еднополовите бракове, енергетиката да почака...

83

Оптимист

преди 2 години

Европа ще стане една идеална зелена поляна за пасене на овце.

82

Анонимен

преди 2 години

Мошетата лансираха "Зелената сделка" за свият икономиката на Европа, от което пък те да се възползват...

81

До 86

преди 2 години

Към днешна дата зелените са изцяло вредни, защото при тях липсва разума, всичко е подчинено на религизни догми, което е гаранция за провал, разруха и мизерия. Екоталибаните са завършени социопати, за тях човека и цивилизацията са враг, който трябва да всяка цена да се унищожи. Когато започнат да мизерстват, обаче гнева им ще помете зелените, саморазправата ще е жестока.

80

Анонимен

преди 2 години

До ОптимистОт зелените има нужда, защото някой трябва да следи за замърсяванията и убийството на природата, но някои зелени, използват в полза на определени хора идеята за чиста природа и злоупотребяват!

79

искаме още от същото

преди 2 години

не чувам нито едно изявление от брюксел и германия, но чувам как производства се местят в сащ и на изток или извън ЕС, където ток и газ има на нормални цени. ЕС е миризлива нискотехнологична колония на сащ и пазар за Китай и Русия. така става с колониите, само зазляват и никога не се оправят..