39

Анонимен

преди 2 години

Е тогава ваксината на чорбанов за къв *** е?

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Щото не ти е дошло до главата. Моли се да не се разболееш, че ще видиш дали е грип.

37

Анонимен

преди 2 години

Мангъра е един дребен тарикат. Яхна някаква вълна нс медийна звезда и безплатна реклама да си вдигне доходите драстично. Луд за връзване.

36

минчо

преди 2 години

А дано....

35

Анонимен

преди 2 години

Прави се всичко възможно да продължи по-дълго пландемията. Всички мерки и ваксинации имат тази цел.

34

Анонимен

преди 2 години

До Do 34Мангъров не е вирусолог, а инфекционист. И няма образование по вирусология. Прави разлика между двете. Макар, и като те гледам как пишеш... Световната общност от вирусолози и епидемиолози е на едно мнение. И то не е твоето.

33

Глупости

преди 2 години

Щял да стане, ама станал ли е, не е ли станал...? Мисирка до мисирка, мила моя майно льо, професор до професор.

32

Анонимен

преди 2 години

голямо мълчане днес, 187 умрели и нищо сякаш са кокошки в кланица.

31

Анонимен

преди 2 години

Това е и смисълът на ваксините. Не една и две болести са изчезнали напълно от лицето на Земята, благодарение на ваксини и то ефективни по има няма 60-65%.

30

Анонимен

преди 2 години

Това си беше ясно от ден първи. С ковид ваксините не се живее дълго, а по-кратко отколкото без тях. И да, ковид е сезонен грип.

29

Ха

преди 2 години

Че той и сега е лек сезонен вирус ! Само където се насади яката паника , за едни чували ... и по лабилните ...

28

Анонимен

преди 2 години

Както и очаквах, всеки втори стана епидемиолог, и реши да коментира под темата.

27

непрободен

преди 2 години

Става лек сезонен вирус, освен ако не се намесиш с масова ваксинация. Която е като филтър, който от всички варианти пропуска тези с мутации в spike protein-a (защото ваксинираните имат антитела само за тази част от вируса). Накрая ще се стигне до резистентност към S-protein антителата и невиждана заразност на съответния вариант. Добре че у нас има достатъчно непрободени да спират адаптацията на такива варианти.

26

АнонимеН

преди 2 години

СТАР КОМУНИСТ АКО НЕ ТЕ ИЗЛЪЖЕ НЯМА ДА Е СЕБЕ СИ :D ДОБРЕ ГО ВИЖДАМ КАК СЕ ОГРАНИЧИ НОВИЯ ЩАМ В ИСРАЕЛ! КАТО ПЛАМНАТ И ДРУГИТЕ ВАКСИНИРАНИ ДЪРЖАВИ С ТОЯ ЩАМ ЩЕ ГО ОТКАРАМЕ ЦЯЛАТА 2022-РА САМО СЪС ДЕЛТА ЩАМА ;D

25

Анонимен

преди 2 години

фарма индустрията е против ваксините, защото тези ваксини има ограничават клиентелата, затова и има толкова много антиваксъри

24

Бррр

преди 2 години

ТОЧНО ОБРАТНОТО Е! НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СПРЯНА ЕПИДЕМИЯ ЧРЕЗ НЕСТЕРИЛИЗИРАЩА ВАКСИНА!!!! ЗАКОН!!! И освен това - трайността на имунитета след " ваксината" е макс 6 месеца!!!

23

Не!

преди 2 години

Да вярваш, че фарма-индустрията те иска здрав е като да вярваш, че производителите на оръжие се борят за световен мир.

22

Анонимен

преди 2 години

Ама... вие наистина ли вярвате че вируса мутира и че има толкова много щамове? А бе хора, той е изкуствено създаден, т.е. няма как да мутира. Все едно на 3D принтер да принтираш котка и тя да роди. Няма как да стане. Обаче хората са мааааасово неграмотни, гледат кат теле в железница и кот му кажеш, туй прай. Заслужавате си съдбата. Ша ви ваксинират кат кpaви през 6 месеца. И вие вярвайте че има нигерийски щам, английски щам, италиански щам и всякакви други щамове.

21

ВандерлейЛюксембурго

преди 2 години

Политиците и фармацевтичните компании: "ни мислели доброто", "искали да ни спасят", "влагали усилия безкористно", щото "правото на здравето, стояло над правото на личния избор" (цитирам великия спасител на нацията Кунчев)...Мхм, Кунчев тръгна ли вече за Африка да отстоява правото на здравето насред болните от "какво ли не" ацфриканци - доброволно и безкористно? Тръгна ли? Някой да е чувал нещо?

20

Анонимен

преди 2 години

ако се вакснираме може да са две години, ама в тая чалготека нема шанс - контролната група на Европа дълго ще тегли