99

Хаха

преди 2 години

"Няма да се живее дълго с ваксините"...Знаете ли колко двузначно изглежда така написано?

98

Анонимен

преди 2 години

То и сега е сезонна настинка. Всички научиха за какво става въпрос. И ваксинирани и неваксинирани и големи и малки ...

97

Киро Х

преди 2 години

До Много точно казаноМасоните, които верочрно стоят и зад така наречената "ваксина" винаги оставят някакъв отдушник на кармата, като в случая - т.е. между гимиците и измамните схеми, тук-таме казват и голата истина. Въпреки, че за повечето овци (с ударение на "о"), то е незабележимо!

96

Иван

преди 2 години

Професорката явно не е разчела плановете на чичо Бил. Той каза в прав текст, че догодина пуска нова версия. Кратко и ясно.

95

Щирлиц

преди 2 години

Мдаа,такива ковидни епидемии е имало периодично,ако погледнем назад в миналото-великото френско клане-революция,октмврийското клане-революция,българският вариант на въпросните кланета,войните след идването на Горби и падането на берлинската стена,българският майдан 97г,украинският му събрат.Изобщо дал Господ епидемии от ковид,свикнали сме.

94

Анонимен

преди 2 години

Такса спокойствие я смениха с такса инжекция. На всеки 6м ше ви бодат като говяда :)Даже и ви маркират и жигосват, че сте набодени и че сте послушни говяда, и можете да излизате от кошарата :)

93

Анонимен

преди 2 години

Такса спокойствие я смениха с такса инжекция. На всеки 6м ше ви бодат като *** :)Даже и ви маркират и жигосват, че сте набодени и че сте послушни ***, и можете да излизате от кошарата :)

92

до 94

преди 2 години

До Колюзета е значи ще те надживее, ненужно е подлисала завещение трябвало е ти да подпишеш такова ако си неваксиниран имайки предвид както очаква БГто следвашите месеци

91

до 98

преди 2 години

До Правилно ли прочетох е колкото да е дълго 50-100 години още не като неваксинираните които ще се заразят

90

do 97

преди 2 години

До Анонимен да вижда се как живеете измирате масово, с по 100-200 само от ковид на ден

89

Правилно ли прочетох

преди 2 години

"Няма да се живее дълго с ваксините"

88

Анонимен

преди 2 години

заврете си ги отзад. ние живеем без нужда от вашите "грижи" за нашето здраве.

87

UNKNOWN

преди 2 години

До АнонименГледай ТЕБ да не те хване някой сочен Ковид, че тогава друга песен ще запееш..дано си намериш място в болницата..

86

Анонимен

преди 2 години

"Радост и фанфари за антиваксърите, оле, оле... вече са спокойни." - Аз като антиКОВИДваксър (нямам нищо против доказали се във времето ваксини) за себе си съм спокоен. Не съм спокоен за вас ваксърите, но напоследък и за вас съм спокоен. Все пак акъл с фуния не се налива и щом толкова много държите да сте опитни зайчета на фармаиндустрията ОК. Със здраве да си ползвате ваксините. Само не ми обяснявайте, че и аз трябвало да се бода, защото дали ще се превърна в опитно миш_ле си решавам САМО аз!!!

85

някой

преди 2 години

До: номер 91 Е защо пък реши че точно "антиваксърите" трябва да са спокойни? Тъкмо обратното - феновете на ваксините трябва да са спокойни че ще имат по-голям избор от ваксини!

84

Анонимен

преди 2 години

Радост и фанфари за антиваксърите, оле, оле... вече са спокойни.

83

Анонимен

преди 2 години

Или пък не... всеки си ги дрънка. Хеле пък "експертите"

82

ИСТИНАТА

преди 2 години

Няма да се живее дълго с ваксините - да си знаем!

81

До 68

преди 2 години

Сравнявате ябълки с круши! Едва ли разбирате какво означава това, затова ще ги кажа по друг начин! Сравнявате доказани ваксини и нещоси, кръстено ваксина, по стечение на обстоятелствата!

80

До Противовирусния

преди 2 години

Първо, не е антибиотик, а противовирусен. Второ, пак ще мине същите стъпки на клинично изпитване и ще бъде одобрен за спешна употреба, както ваксините - т.е. пак ще сте "опитни зайчета", както се изразявате антиваксърите, но не на ваксина, а на друг препарат. Трето, пак ще има странични ефекти. Четвърто, освен че ще го пиете, ще боледувате и от ковид.