79

Абе

преди 2 години

За тях това ( ваксите) е престъпление срещу човечеството и казват че са под политически натиск да лекуват протоколно а не по тяхна преценка.

78

Анонимен

преди 2 години

и какво измъдри тоя Римски алианс???

77

Щерю

преди 2 години

Няма да се живее дълго с ваксините - 5-6 години и в трапа...

76

Абе

преди 2 години

Защо българските медии не отразиха срещата на върхът през септември 2021 в РИМ на Световния докторски алианс? или по точно декларацията им която към момента е подписана от над 10000 хил. медицински специалисти от цял свят и броят им ще се увеличава..... https://doctorsandscientistsdeclaration.org/

75

TOP SECRET

преди 2 години

Когато Византия християнизира при това насилствено Българския Народ през 866 г никой не е чувал за covid-19.Абе докато не създадат следващия поред Вирус пак в нечия Лаботатория

74

Ммммдааа

преди 2 години

Всесезонно ще не поръсват от небето ! След няколко години ще сме по-малко и по-болни! Съвсем прозират намеренията и плана им вече ! И знаете ли , един БОЖИ ДЕН ИСУС ще сложи точка на това! Нямам търпение да видя възмездието за този натиск срещу трудещия се, ограбен и на всичкото отгоре тормозен обикновен човек от една тотално пропаднала прослойка без човешки ценности наречена елит ! Ааа, и слугитте им! Амин!

73

Анонимен

преди 2 години

"Няма да се живее дълго с ваксините ..." Знаем.

72

Анонимен

преди 2 години

Никой нормален и образован не вярва във ваксините вече!Сгромолясахте се тотално!

71

анонимна

преди 2 години

Няколко пъти трябваше да прочета заглавието, докато го схвана.Няма да живеем дълго, ако се ваксинираме, или пък че ваксините няма да ни осигурят по-дълъг живот, или че няма още много време да ни се налагат ваксини?!... Може по много начини да се схване.

70

Анонимен

преди 2 години

Да, тва и преди две години го четох, мерси ама ще подмина

69

Анонимен

преди 2 години

Ако има ефективен противовирусен препарат против коронавируса бихме били по добре.Купуваш си тест-излиза положителен.Отиваш и си купуваш антибиотика.Би било по добре от сега.И да да е перорален естествено.От няколко дни се говори за такъв антибиотик-Молнупиравир. Минал е трета фаза на изследване и сега чака одобрение за производство. Дано да има и други успешни лаекарства против Ковид.

68

до 67

преди 2 години

И не е само той така.Левски е бил много прав.Човек се обучава предимно докато е млад.Тогава научава почти всичко и после по трудно се променя.Погледнете например всичките си колеги и се сетете колко трудно тези които са вече на 55-60 години колко трудно са се научили да работят с компютър елементарни неща.Органът който най бързо се износва в човешкото тяло е мозъкът.Е,такава е природата човешка и няма как да се промени.То затова и пенсия дават,нали така?

67

Анонимен

преди 2 години

Съгласен съм, че вероятно няма дълго да живеем с ваксини. Скоро в България по много интересен начин ще достигнем 75% ваксинирани. Чрез измиране на неваксинираните, което е доста новаторски подход.

66

Анонимен

преди 2 години

До Шаши Айде отивай да вдигаш революция пред дома на Бил Гейтс

65

Шаши

преди 2 години

На тъмните ,,души" трябва да се сложи край. Те не са господарите на света. Светът се развива от учените и хората със свободна воля.

64

Ами...

преди 2 години

До антиваксъра 66 То затова днес от 178 починали, 171 са били като теб - неваксинирани. Ама ти си говори де, не пречиш на никой :D

63

до 65

преди 2 години

Те някои от математиците са милионери! По канал Дискавъри имаше клип с руски професор с костюм и златен Ролекс който каза,че в казината не го пускат да играе,а само да гледа.Валерий Железников се казва.И нас има много професори математици които са докарали впечатляващи доходи от познанията си и не с хазарт,а с приложение на математиката в други области.Обаче Мангъров е лекар.Това няма как да го знае.Най погрешното решение на света е децата да "наследяват" професията на родителите си!

62

Анонимен

преди 2 години

*** даже не разбират изречението "Няма да се живее дълго с ваксините", как очаквате от такива хора да са отговорни за себе си и за другите, те са си със слаб мозъчен капацитет. Заради такива антиваксъри страдат всички останали, това че от бебе го ваксинират и ако някой иска да му навреди с ваксина то до сега го е направил вече.

61

Анонимен

преди 2 години

Aми така е, те вече някои ваксинирани започнаха да окапват. Единственото успокоение за ваксърите е да не гледат колко са починалите след ваксина и да се надяват да не се случи на тях.

60

Шаши

преди 2 години

Науката е една. Знанията на лекарите са постигнати с много труд и опит. Сега извъртат всичко за пари. Има и натиск срещу медицината.