201

Шефа

преди 2 години

Без нападки?ГЕРБ. да се сдържа да не клевети и плюе по Радев?Напротив от първия ден по всички национални медии нагло ,агресивно и арогантно клеветене ,оплюване и хулене по Радев!Мафията на Борисов ще се бори със зъби и нокти кражбите и да продължат!

200

ха ха до 219

преди 2 години

то и Бат Боко не бе 'милиционер под пагон' - а 'пожарникар'! И резулатата е повече от очевиден...

199

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 222 "Каквото и да дърдорите,в ушите ми кънтят думите на профанесора пред турска телевизия,че Левски е фалшиф герой,раздут от Иван Вазов.Достатъчно!!!" По коя турска телевизия, кой канал, кога и на какъв език е казано това, което твърдиш? Ти турски говориш ли? :)))))

198

Анонимен

преди 2 години

До до 219/224 "Що бе, сега Авиацията ни вече те 'тигъра на Балканите' ли? С няколко самолета на хартия които ще бъдат произведени "някой ден" но вече платени от нашите данъкоплатци?И Радев ти е виновен???" Точно Радев е виновен, разбира се не без помощта на шефовете му в Москва. Първите самолети идват в България 2023, не е много далече. Даже ти ще имаш удоволствието да гледаш как мужиците вдигат врява и провокират покрай тях. :)))))

197

до 219

преди 2 години

Що бе, сега Авиацията ни вече те 'тигъра на Балканите' ли? С няколко самолета на хартия които ще бъдат произведени "някой ден" но вече платени от нашите данъкоплатци?И Радев ти е виновен???

196

Анонимен

преди 2 години

Има за какво да трепери пилота. Изгуби ума и дума.

195

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да дърдорите,в ушите ми кънтят думите на профанесора пред турска телевизия,че Левски е фалшиф герой,раздут от Иван Вазов.Достатъчно!!!

194

Анонимен

преди 2 години

Досега имах сравнително високо мнение за СУ като институция ;(

193

Анонимен

преди 2 години

До ха ха Това ми напомни, по времето на Радев като "шеф на ВВС" авиацията ни беше докарана до пълна небоеспособност. Толкова за управленските качества на "летеца". Вицето на Герджиков е спортистка под пагон, а не военна от кариерата. Пробвай нещо друго.

192

гиржикоф

преди 2 години

Аз съм Левски,ей *** на!И ничие име той не спомена...

191

Кой кой е

преди 2 години

Герджиков е типичен апаратчик от гербаджийски тип. Избран за втори мандат ректор с избор, в който само той е бил кандидат също като Гешев. И какво ще спечели като се хваща на въдицата на Бойко? Ако е достатъчно интелигентен няма да се слугува на бивш полицай и охранител с пожарникарско образование и няма да залага авторитета на СУ за това.

190

ха ха

преди 2 години

От 'опорките на Герб' - Радев бил 'летец', Герджиков - Ректор! Ако се погледне от друг ъгъл обаче - Радев е бил шеф на ВВС - а Герджиков - 'даскал'!И ако не било добре Президента да е (бивш) военен - то защо техното 'вице' е Полковник???

189

Нищо ново

преди 2 години

Сега излезе наяве, че Герджиков е бил зам. министър в правителството на НДСВ от квотата на ДПС. Така изглежда се обясняват приказките му по това време, че турско робство не е имало, а това било измислица на комунистическата пропаганда. Точно се вписва в образът на днешният Кириак Стефчов.......................................................... Трябваше първо ГЕРБ да подкрепят Герджиков, а после ДПС, за да не си помисли някой че Герджиков е номинация на ДПС. Което всъщност си е точно така.

188

Конструктивна?

преди 2 години

Какво и е конструктивното на кампанията на Герджиков? Това, че ще обединява корумпираните с потърпевшите от корупцията? И то, докато зад гърба му надничат точно лидерите на корупцията - Бойко и Доган.

187

Krom

преди 2 години

До Не СТАВАШ - за това пък ти ставаш идеално за Кл@.ун! Доказваш го под колкото и ника да "пишеш". Големи, малки, клоунада и най вече - повтаряне на едни и същи т.пизми.

186

Анонимен

преди 2 години

За РАДЕВ пишат от 5 години! В момента има правителство на РАДЕВ! Направи своя ПАРТИЯ за участие в бъдещия ПАРЛАМЕНТ! ВСИЧКИ НЕКАДЪРНИЦИ И НАГАЖДАЧИ! Заедно с АГЕНТИТЕ на дс и Москва! БОЖКОВ го определя като ФИГУРАНТ! РАДЕВ ПРИЗНАВА ,ЧЕ ПОВЕЧЕТО ВЯРВА НА БОЖКОВ ОТКОЛКОТО НА ГЕШЕВ! ПРЕВЪРНА ПРЕЗИДЕНСТВОТО В ЩАБ КВАРТИРА НА РУСКИТЕ АГЕНТИ и наши ОЛИГАРСИ

185

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 212 "Радев комунист не е бил" Бил е, бил е. Не си информиран. По-лошото е, че още е, което показва, че членството му не е било въпрос на формално изпълнение, както при Борисов, а доброволен личен избор по убеждение!

184

Krom

преди 2 години

До Анонимен 213 - Я опитай отново! Не е бил?! комунист и е завършил Долна Митрополия с профил пилот-изтребител при соц-а? Нас ли вземаш за или ти самия си такъв?

183

Не СТАВАШ

преди 2 години

Тоя танас прУфесора ша обединява народа, протестиращият народ с ШИШИ, БАЦИ и ШАЙКАТА им, ти да видиш... НЕ МЕРСИ ПРуФЕСОРЕ, НЕ СТАВА!!!!

182

Анонимен

преди 2 години

Радев комунист не е бил, ама Бойко още си пази партийната книжка.