241

Анонимен

преди 2 години

Изборът за президент тази кампания се свежда до избора между ЕС и Путин.

240

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо "Иначе всеки си е интелигентен толкова,колкото си е интелигентен..." Любо, ти ли си? П.С. Трагичен си, но това не е нищо ново. До следващото ти неадекватно включване.

239

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен...съществоглупаво,написах това САМО ЗАЩОТО ТИ повдигна темата с "ай-кю" то...Иначе всеки си е интелигентен толкова,колкото си е интелигентен...И понеже си мислиш само за врачки и баячки не можеш и да вденеш,че има цели ИНСТИТУЦИИ,които се занимават с такива изследвани.

238

Анонимен

преди 2 години

Клеопатра,може да си красива.Не отива на жена да клепа на пейка до дуваро. Инак,кога ги обявиха,кога напече конструктивно ,делово,с величание. Ми то слънцето залезе бе джанъм. Все още неговият сателит от Банкя , има леки изригвания. Усещам,че това не е човекът на Борисов.Не е и в негов стил.Човек, като изтърве работата, какъв стил...

237

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо "Иначе "Ай-кю"-то ми е 139!!!!..Документирано!" Кой безсърдечен човек се е подиграл така с теб?

236

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен...Браво,похвално!..Обаче позволи ми една кротка забележка:.-Няма дума "скодоумни"!...Имаш да избираш между "скОтоумни" и "скУдоумни"...Избери си една от тия и си я лепни на визитката!..Иначе "Ай-кю"-то ми е 139!!!!..Документирано!...Та колко викаш е твоето?

235

Поручик Ржевски

преди 2 години

Няма как хурвата на ДПС и ГЕРБ и СИК професор Гербджиков да събере повече от 10%. Балотажа ще е Луна-Радев

234

Анонимен

преди 2 години

Бокороби седнали да се смеят на ***,ай сик ура ха ха ха

233

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо "..ей,авер,ама Путин и той ли сай писал "Български народен избраник"?" Аз скодоумни *** с коефициент на интелигентност под морското равнище за авери нямам. Бъркаш ме с някого.

232

Ваня

преди 2 години

Стига бе Идио. .-Ти като не искате обединение на българите обединявате се с Афганистан ците. Вие сте абсолютни Кр..-Е те- ни бе ,само се перчат и това съм сигурна,че са някакви камплесари мъже, които са абсолютни негодници и неудачници. Не...-ща .ст--ни ци

231

ПроСоТо

преди 2 години

много са ми мили гербо-Гербджиковите ***..Нема майтап!..Такава тиха и същевременно агресивнаИДИОТИЯ лъха от тях,че..просто ме разнежват..Благодаря ви,че ви има!

230

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен...ей,авер,ама Путин и той ли сай писал "Български народен избраник"?

229

ПроСоТо

преди 2 години

До Клеопатра...за Радев не знам,обаче ТИ щом си се нарекла "Клеопатра",значи...яко си загазила...Избяга,или те пуснаха от онова "Заведение",в което пациентите са я Наполеон,я Хитлер,я Клеопатра,я.."Голямата британска енциклопедия"..?

228

Анонимен

преди 2 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ "Гласувате за Герджиков и получавате Борисов !" Гласуваш за Радев и получаваш Путин!

227

Анонимен

преди 2 години

До - 254 "Сега е време разделно и трябва да се избира -или с мафията или срещу нея!" Затова ли избирате червената мафия на Кремъл чрез Радев? И кога е "после"? След 45 години?

226

-

преди 2 години

Професор, пък не разбира че легитимира Борисов! Или играе отредената му от мафията роля! И в двата случая - твърдо НЕ! Ще се обединяваме и помиряваме после. Сега е време разделно и трябва да се избира -или с мафията или срещу нея! По средата няма нищо!

225

Анонимен

преди 2 години

Предлагам да последвате Недялко от ПИК и да спрете "коментарите".Само насъсквате хората и се кефите да трупате "рейтинг"

224

Анонимен

преди 2 години

Герджиков много добре знае, че няма да спечели, ама нали има да връща услуги, та се е съгласил. В България никой не става ректор на който и да е университет, без политическа подкрепа. Просто се опитват да използват доброто име на Софийския университет в кампанията. На балотаж за ужас на ГЕРБ, ще са Радев и Панов.

223

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Гласувате за Герджиков и получавате Борисов !

222

Анонимен

преди 2 години

До Иван от запасаЗалагай, ще изгубиш......хахахаха :))) Тръгнеш ли против ДС, значи те очаква гроб :)))