181

Магарица

преди 2 години

Само да питам, за един преятел!!!!Според Б.Б. и МАГАРЕ да предложи за президент ще бъде избран за президент!!! Въпроса в случая е: Е ЛИ проф. ГЕРДЖИКОВ МАГАРИЦА!!!!Или пък е просто привърженик на част от Истанбулската конФекция.

180

Анонимен

преди 2 години

До Mopcku_ "Герджиков=ГЕРБ=Тиква=калинки=корупция=кражби." Нещо не мога да видя връзката между горния бълвоч и заплати по 5 долара и пенсии по три. От друга страна Радев=БСП=заплати по 5 долара и пенсии по 3=комунизъм=режим отпреди 89=Белене е друга работа.

179

Mopcku_

преди 2 години

Герджиков=ГЕРБ=Тиква=калинки=корупция=кражби. Не, благодаря госпожи и господа гърбави *** ;) и да си тролите пръстите по клавиатурите във възхвала на тая просттотия, все тая. Президента е Румен Радев :)

178

Анонимен

преди 2 години

О, не, пак заложиха тандемът ГЕРБ - ДПС на куция кон!

177

Анонимен

преди 2 години

За съжаление това няма да е поведението на слугите на Радев, които вече активно мятат мръсотия по Герджиков.

176

Анонимен

преди 2 години

Колко хора го знаят тоз и какво е направил за България ? Черпя с уиски ако някои отговори

175

Анонимен

преди 2 години

А, появила се двойката ГЕРБ - ДПС? Нищо чудно, че в политическия сайт я рекламират!

174

Факт

преди 2 години

Мутрите яко плащат на медиите непрекъснато да ни пробутват мутренския кандидат. Денонощно все за кандидата на мутрите пишат и говорят, а за Радев пълно мълчание

173

Анонимен

преди 2 години

"Постовете ти говорят повече от "уверенията" ти." - Нямам никакви намерения да уверявам някакъв *** в нещо. Ти си тролът и двамата го знаем. Важното е Герджиков публично да потвърди или отрече мнението му за Левски, за да е наясно всеки български гражданин за какво гласува. Да предадеш на шефовете си написаното от мен... :)

172

Анонимен

преди 2 години

Ако е кандидат с турски произход,залагам на Осман Октай.Истински българин по дух,отказал се от дпс.ДПС е турска партия с български кириак стефчовци за яко крадене и затриване на населението,за да дойде ерюкянчо.

171

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 205 "Аз съм бил руски *** хахаха ... А ако ти кажа, че на последните президентски избори гласувах за Цачева?" Мдааа, думата на руския *** значи точно ... нищо. Постовете ти говорят повече от "уверенията" ти.

170

Анонимен

преди 2 години

Герджиков засега има подкрепата на крадците. Като как ще получи и подкрепата на нормалните хора?

169

Анонимен

преди 2 години

"Никой не "отрича" Левски, но факта, че описваш действията на Русия като нещо "отпреди повече от век" е показателно за това, че си руски ***, пишеш тук за пробутването на руското влияние в България." - Аз съм бил руски *** хахаха ... А ако ти кажа, че на последните президентски избори гласувах за Цачева? Много съжалявам за стореното от мен и се извинявам на българите за това. Оттогава повече не съм гласувал за ГЕРБ и нямам намерение да го правя, но руски *** по-скоро си ти отколкото аз... :)

168

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 199А вие залагате на печена тиква шкембелийка.

167

Анонимен

преди 2 години

КАНДИДАТЪТ НА ДПС!

166

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 193 "и също за Русия и ролята й през 19 век. Доволен? ... :)" Аз искам ОБСТОЕН ДЕБАТ за ролята на Русия в българската история от средата на 18 век до ден днешен, включително по повод на нейните позиции при Съединението, Обявяването на независимостта ни, Балканските войни, Атентата в Света Неделя, поведението й през 44та, режима до 89та, позицията й по Македонския въпрос, позицията й по въпроса с БЪЛГАРСКАТА азбука, и т.н. ТОГАВА ще видим кой какъв е. Така бих бил ДОВОВЛЕН. :)))

165

Анонимен

преди 2 години

Телевизиите ще го наложат тоз , а тез които наистина стават за президенти ще ги оплюят

164

Анонимен

преди 2 години

Новият Кириак Стефчов.Заможен българин,верен на турската власт.

163

Анонимен

преди 2 години

Браво ! Най-накрая страха в родните медии започва да изчезва и да се отразява наистина обективно, новините и събитията които наистина са от значение за обществото.

162

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 186 "Обаче някой да отрича Левски вече ми идва доста в повече отколкото някой да идеализира Русия и постъпката й отпреди повече от век." Никой не "отрича" Левски, но факта, че описваш действията на Русия като нещо "отпреди повече от век" е показателно за това, че си руски ***, пишеш тук за пробутването на руското влияние в България. Въпроса е, защо ти липсва и елементарно самоуважение, та се подлагаш на поробителите ти?