47

Анонимен

преди 2 години

Ми почнаха да ни извиват ръцете руските мутри, ама при нас нема как да стане :))) Иначе това джудже требва да го пратят в некой гулаг в Сибир, пречи на всички.......хахахаха :)))

46

Провал

преди 2 години

Вият на умрело по 24 часа за чекмеджето на Бойко с няколко хиляди евра, възхищават се на чекмеджето на Путин с милиардите. ***, сър!

45

Та Пандора!

преди 2 години

Дори била безсмъртна и вечно млада, но отваряйки кутията всички злини излезли дето не трябвало да ги вижда или да я карат да страда. Последно от кутията излязла надеждата - която казала, е малко по-малко нещата ще се оправят!

44

Питанката

преди 2 години

Колко ли стотици милиарди е откраднал Путин, след като на проста любовница дава 100млн.?

43

Анонимен

преди 2 години

Фейса се срина пак а вие Путин обсъждате!!Почвайте да пишете писма на цукерберг,да спира с ан-лния секс че не му влияе ич добре!

42

Пандора!

преди 2 години

Кутията, която боговете дали на красивото момиче дарено с всички хубаво, но и казали никога да не отваря тая кутия! Милен Велчев е вътре всички знаем! Кой друг!Те очевидно виновните са ясни кой е от "невинните" е вътре!

41

Анонимен

преди 2 години

Бургас Александруполис - нефтопровод , и създава нов път за пренос на нефт от Русия, Кавказ и Средна Азия до европейските пазари.

40

Аз

преди 2 години

Е, то ние сме си минирусия. Това новина ли е. От къде копираме.

39

До 37

преди 2 години

Знаем ви вас. Вие искате да целувате путинската ръка..и да се мазните...пък видите ли, може да се окажете на мястото на Кровоногих.Мечтите ви са ни ясни. Не за независима България, а за зависимост от Путин.

38

Анонимен

преди 2 години

Колко бил богат Путин, щом само дворецът му на морето, заради който станаха протестите преди година струва 1 милиард евро, какво да говорим? Майка плачи грамофон свири. А народът му кара на водка.

37

Анонимен

преди 2 години

До Хубаво !, събуди се, какви трилиони. Играели с 30 трилиона на година рушлямите, опа някой е препил с водка още преди е стъмнало. А редовия рушлям кво мисли за това? Тука сите русофили цвилите за недоказани слухове около Бойко, но когато рушлямите правят хиляди пъти по-големи издевателства е ОК, така ли да разбираме. Пияни както винаги!

36

Русия

преди 2 години

Турската СМРАД Днес.тр намерили 200те трилярда на Путин ф Швейцария?

35

Анонимен

преди 2 години

Поредния напън. Не стана ясно кое на кого е. В такива случаи, със сигурност е на Путин.

34

Ел Чапо 2

преди 2 години

Българинът Юлиян Борисов Георгиев се занимава с търговия на хора(роби) , купува си полицаи, прокурори, ДАНС-аджии и съветнници, има ли власт в България която да спре кървавият бизнес на Юлиян Георгиев от Перник!?

33

Недалновидно

преди 2 години

ЕС, в частност държавичката България, съществува само по волята и по милостта на Русия. Путин врътне ли кранчето и ЕС ще рухне, нищо няма да остане. Да лаеш по ръката която те храни и ти дава хляба е доста недалновидно.

32

Хубаво !

преди 2 години

100 милиона - РФ играе с около 30 трилиона на година ? Това са са 3000 милиарда - което е горива, оръжие, злато, диаманти .... Абе да не обяснявам .... Въпроса е друг тия сто милиона може да са от някой милиардер в РФ защо пък Путин точно? Има си красива любовница някой в Монако не е нещо дето се случва рядко. Има друго искаме имената на българските политици в "Пандора" - Сакскобурготски е единия, подозирам и Пирински е вътре, кои са другите? Борисов или Станишев или Нинова!

31

Анонимен

преди 2 години

Това чекмедже на разБойко му беше само за джобни!! А иначе тоя *** е милиардер и никой не го разследва, Дами и Господа?? Ние сме жаллки да обсъждаме Путин и милиардите му при положение, че у нас дори не се говори за чекмеджето! Идиоттска работа сме Бойколандия!

30

изпразни се вън

преди 2 години

хахахаха що няма нито един от най-най-най световните крадци в тия офшорки, щото те направо си печатат парите, нали

29

Анонимен

преди 2 години

Путин е най-успешния ПР продукт на всички времена. Фригидните лелки се избиват да си шерват снимки на Путин с гълби, котенца, самолети и какви ли не простотии :)

28

И така да е?

преди 2 години

Това си е работа на РФ... Но има нещо друго в тия документи Пандора е и Сакскобурготски! Което пък нас ни касае!