107

Анонимен

преди 2 години

Богатството на Путин е достатъчно за си купува влияние навсякъде. Между това, както се сещате с нашите парички. Мисля, обаче че точно в тоя момент прекалява.

106

Анонимен

преди 2 години

До МайнаТо в БГ си има русофили, дето ще продадът родината си за копейки, не се учудвай......хахахахаха :)))

105

Анонимен

преди 2 години

До Нормален човекСъветвам те опознаеш съвременна русия, преди да пишеш дъртите си клишета...И се пиши "неадекватен човек"...Понял.

104

Майна

преди 2 години

Пандора да каже и кои са Двамата Българи!!! Иначе за нас няма никакъв смисъл да излиза всичко това, защото ние си го знаем и за Путин, и за Борис Джонсън, и за Тръмп...нищо ново!!

103

О хо хо

преди 2 години

Ако се чудите какво мразим в Рудия - НЕ Е народът, а ДВУЛИЧИЕТО НА УПРАВНИЦИТЕ. НЕ МОЖЕ ДА ПРОПОВЯДВАШ СПРАВЕДЛИВОСТ, А ДА *** АНГРО КАТО НЕВИДЯЛ и САМО ЗАЩОТО СИ НА ВЪРХА И УПРАВЛЯВАШ!!! ДА, НЕ Е ЛЕСНО, НО Е ГНУСНО И ДОЛНО НАРОДЪТ ДА СИ БРОИ КОПЕЙКИТЕ, А ТИ ДА *** КАТО П.РАСЕ - И ТОВА / алчността/ Е ЕДИН ОТ СЕДЕМТЕ СМЪРТНИ ГРЯХА. СЕГА АКО НЯКОЙ ЗНАЕ ЗАЩО СЕ НАРИЧАТ " СМЪРТНИ" ТОЧНО ТЕ - МНОГО ЩЕ СЕ УЧУДЯ!

102

Анонимен

преди 2 години

Дори не разбирам този лилипут какво толкова му е умното, типично агентче от КГБ, само дето е джудже :)))

101

Веско

преди 2 години

Няколко пъти от сутринта е чувам новината за разкритите документи, и всеки път се цитират няколко известни имена. А накрая тържествено се обявява, че има съмнения че някои сметки били на приближени на Путин и подобни внушения. Много сте паднали ама така по-лесно се лижат подметки. Няма нито едно доказателство само разсъждения, а се представя като Разкритие. И не защитавам никого! Управлява богата държава 20 години сигурно си е заделил няколко милиарда, но така да се вмъква нежно името му е тъпо.

100

Нормален човек

преди 2 години

ПРОБЛЕМЪТ НЕ Е , ЧЕ ПУТИН ИМА БОГАТСТВО, А ЧЕ ПУБЛИЧНО ТОЙ И НЕГОВИЯТ СТРОЙ ИЗПОВЯДВАТ СЪВСЕМ ДРУГИ ЦЕННОСТИ!!!------------ Според мен, а и според повечето нормални хора, това май не е проблем!Русия - морал, висота на семейството съставено от една майка и един баща (мъж и жена), два пола, нищожно количество на просяци и крайни елементи, сравнително социално равенство сред населението, няма насилствено налагане на едно малцинство над другите, престъпниците не са национални герои...

99

Нормален човек

преди 2 години

По долнопробна статия не бях чел от доста години. Демократичния свят и най-вече видни западни политици грабят от народите си, крият по офшорки, крадат, лъжат, убиват, прелюбодействат, педофилстват, ама днес.бг се занимава с нелепи преводи на жалки, зависими и поръчкови сайтове как "приближени" на Президента Владимир Путин нещо правили... Тъжна история! Съветвам автора да спре да работи това, което работи и да се гръмне!

98

Обективно

преди 2 години

ПРОБЛЕМЪТ НЕ Е , ЧЕ ПУТИН ИМА БОГАТСТВО, А ЧЕ ПУБЛИЧНО ТОЙ И НЕГОВИЯТ СТРОЙ ИЗПОВЯДВАТ СЪВСЕМ ДРУГИ ЦЕННОСТИ!!! ДВУЛИЧИЕТО И АЛЧНОСТТА ОТВРАЩАВАТ ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКО!!!

97

Анонимен

преди 2 години

До дедо Ташунко Ако бехме сърби или "северни макета", щехме да се съгласим с ПУТИН, ама не сме :))) Смешно е да те управлява агент от службите 20 години и да се примиряваш с това :)))

96

дедо Ташунко

преди 2 години

Научна фантастика са всички тези брътвежи. Поръчкова статия, много лошо преведена. На някои мяста се разсмях от сърце.

95

Анонимен

преди 2 години

То бива да се гавриш с народ, ама Путин се оля :))) От Думата му гласуваха мандат до гроб, после били "демократични" :)))

94

Анонимен

преди 2 години

Кой му разтриваше ушите?

93

Анонимен

преди 2 години

Информация за приятели премиери не е побликувана, само на неприятелите.

92

Анонимен

преди 2 години

Дали ще се разбере къде са откраднатите милиарди на българите от ту лу па от Банкя?

91

не може да бъде!

преди 2 години

Не може да избяга Путин от разследващите журналисти-открили са даже ,че Путин има вол.А под вола-теле!

90

Анонимен

преди 2 години

Обявиха кой е първият българин в списъка. Преди 5 минути. Шиши е.

89

Ето пак

преди 2 години

Хей, журналистката, само Путин ви е в очите! Дали всичко това е вярно или не за вас няма особено значение. Важното е да бълвате негативи за Путин. Тук става въпрос за десетки известни хора след които е и Клинтън, но вие слагате заглавие за Путин! Медията ви е зависима!

88

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, къде е Бергкамен, къде е Путин с откраднатите милиарди? Какъв е тоя брейнфарт, другарю? Да не говорим, че си издрищил един тон лъжи.