7

Анонимен

преди 2 години

Газта стигна 1200$ (миналата година лятото беше паднала до 36$). Зимата имаш избор - или взимаш заем да си платиш тока и парното и водата, или идва частен съдия изпълнител, продава ти жилището и - на улицата!

6

Идва зима

преди 2 години

Студ!

5

Анонимен

преди 2 години

Откриха труп в близост до бургаската болница. Предполага се, че тялото е на клошар.

4

Анонимен

преди 2 години

В Германия започнаха да готвят населението за зима с изключена светлина и отопление. Впечатляващи са обучаващите клипчета на тема изготвяне на самоделни отоплителни уреди и топлоизолация на прозорците, в случай на спиране на радиаторите. Изключително ефективна илюстрация за ползата на прехвалената зелена енергия.

3

Анонимен

преди 2 години

Някои хора никога няма да те харесат,защото твоя дух дразни тяхните демони..

2

Анонимен

преди 2 години

Предният път клепахте Путин, ама се оказа че роднините на Камерън и кралските особи са замесени в офшорки, сега пак се пробвате, не ви увира акъла ей.

1

Анонимен

преди 2 години

Севрен поток 2 е завършен и готов за експлоатация, но няма сертификация заради решение на германския съд. Европейските бюрократи ще разглеждат подадените документи в следващите четири месеца - някъде към края на януари може да кажат нещо по повода, точно преди февруарски мразове. Много правилно време за провеждане на сложни преговори и представяне през Газпром на поредните условия, например около Украйна или правата на хомосексуалистите в Русия да осиновяват деца и да сключват брак, не е важно какви именно.