6

ФАКТ

преди 2 години

ЛЕВСКИ ОЩЕ ТОГАВА Е БИЛ ТВЪРДЕ НЕУДОБЕН ЗА РУСКАТА ИМПЕРСКА МАШИНА, ПОРАДИ СХВАЩАНИЯТА СИ ЧЕ "КОЙТО НИ ОСВОБОДИ --ТОЙ ЩЕ НИ ПОРОБИ ОТНОВО!"ВСЪЩНОСТ---ТАКА И СТАВА В НАЧАЛОТО...ЗАТОВА Е И СТАМБОЛОВИЯ ПРЕВРАТ , ЗА ДА СЕ ПРЕКЪСНЕ ВЛИЯНИЕТО НА РУСИЯ!

5

ТОВА Е ИСТИНАТА !!

преди 2 години

Цялото комунистичско котило в България е изградено от руски продажници и айдуци!

4

аа

преди 2 години

Много българи знаят, че поп Кръстьо няма нищо общо с предателството на Левски. Всъщност няма никакво предателство. Просто лошо стечение на обстоятелствата след едно непредумишлено убийство. А турците дълго време дори въобще не подозират кой са заловили. Мислели са, че е просто един крадец.

3

ДЕЛИКАТНА ТЕМА

преди 2 години

Поп Кръстю не е предал Левски. Историята със залавянето на ''Дякона'' тръгва от досетливостта и бързото докладване на един османски /турски/ полицай /заптие/ на име Али Чауш. Ако Ви харесва да се самоунижавате и да се самоопределяте като ''предатели'', то тогава продължавайте с ''Поп Кръстю - предателя''.

2

Светозар

преди 2 години

Отец Никифоров не е предавал никой. Стига комунарска пропаганда !

1

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

Предателят е стария Хаджилуканов -прадядото но Луканов.Преди известно време намериха , комитетските пари зазидани в стената на старата къща, заради които е предал Левски!