20

до мазна фуражка

преди 2 години

ми какво да измислят като Боко не си е мръднал пръста последните 12 г. Единствено военните пиддържат готовност за търсене и спасяване на море по въздух и по вода. Вс останало е бюрокращина и администрация. Морска администрация е в София а филиала във Варна е 1/3 от софийския. Онези в Сф за Егейско море и плажовете на Халкидики ли отговарят

19

Пинокьо

преди 2 години

То добре казваме че е политичска, ама не е ли военна вината. Този кораб можеше да е пълен с диверсанти и муниции...Как всички проспаха..приближаването към брега.Капитана, гол, екипажа пиян..само *** папгала крещи,... завийй бе завииии ке се ударим.Алоуу флота..гледате на радарите иде нещо..Никва реакция...някой дпуска ли че може това да е тест колко сте адекватни...Дежурните по служба за периода да си дирят нова работа.! Всички гледат на радарите,*** реакция нула.Бах и държавата..кам тоа пилот?

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 12Да бе помня миналата година как се справи с отпадните води във Варненското езеро, така се справи че целия залив покафеня, то и тогава идеше реч за тор, ама естественна ;)

17

Анонимен

преди 2 години

Ми който си го може си го може. Борисов си можеше, за пръв път от 12 години у нас спряха да се строят магистрали. Тия един месец се туткат докато накрая изсипаха отровите в морето. Сега и да го издърпат кораба екологическата катастрофа не ни мърда.

16

Койчо

преди 2 години

При толкова откраднати милиарди от политическата класа ние пак си ги избираме.Заслужаваме си съдбата

15

Анонимен

преди 2 години

до анонимен 12 - Не може нещо , ocupaно 12 години , да бъде изчистено за 2 месеца !!!

14

Анонимен

преди 2 години

Само оправдания ...а никой не говори кой е съсобственика на кораба който не се интересува за кораба си ,и защо не се налага глоби или конфиксация ,вече децата разбраха че кораба е претоварен

13

2луп

преди 2 години

Естествено, че е политически. Тук вина нямат пияните украинци, които го пратиха там

12

Анонимен

преди 2 години

големия гаф е че никой не разследва какво аджеба е правил тоя кораб толкова близо до брега, тая хипотеза че бил управляван от неопитен моряк или заспал е меко казана несериозна, даже и децата не вярват на нея, в нормална държава отдавна целия екипаж щеше да е свален и да пишат обяснения от следствения арест

11

Анонимен

преди 2 години

А сега да си припомним какво се случи със спасителния кораб "Перун".

10

Анонимен

преди 2 години

до анонимен 11 ; А бе и тук ли мляскаш тая хурка , бе ?! Явно много ти се услажда ?!

9

Анонимен

преди 2 години

един пример в подкрепа на адвоката, Баце никога не се е вълнувал от морските дела на България, подари на Киро Гела БМФ , всичко свързано с морето се разби на фирмички ,нищо целенасочено няма по отношение морския бизнес и морската безопасност. Малък пример, отива Бойко в една от базите на военните като става премиер 2009. Вместо да гледа корабите им той отишъл да види новата им пожарна.

8

Анонимен

преди 2 години

Борисов отдавна щеше да се е справил с проблема и щяхме вече да сме забравили.

7

Анонимен

преди 2 години

Тия заседнаха на най-неподходящото място в света.

6

Анонимен

преди 2 години

Тоя да не е друсан? Що за небивалици говори?

5

Анонимен

преди 2 години

България е периферна територия със затихващи функции.

4

Анонимен

преди 2 години

Може и да е политическа.Боко се е обадил на неговия човек в морска администрация и му е казал да не прави нищо,за да прецака сегашните.А като го видях каква мижитурка е и как се оправдава,разбрах,че за нищо не става.

3

Анонимен

преди 2 години

Този "тумбак" на морска администрация, кой го назначи? По некомпетентен и безхаберен човек едва ли има. (Тора бил безопасен за морската еко система. Една седмица бездействие , било нещо нормално. -Това са част от неговите изявления)

2

Анонимен

преди 2 години

Египтяните освободиха суецкия канал за 6 дни. Да даваме ли прогнози на нас колко ще ни трябва.

1

Анонимен

преди 2 години

Оня,дето се е скрил в зайчарника да каже какво направи по въпроса 12 години.А и тия преди него също.Защото не може с трици маймуни да ловим.