102

Анонимен

преди 2 години

Хамбари? Сериозно? Корабите имат трюм, не хамбар!

101

На изпарения

преди 2 години

България се движи на изпарения от наследството на Бай Тодар. Герб окраде евро-средствата, а тяхното наследство е разрушение и суша. Тежко и горко ни. 20 години трябва да се възстановяваме след тоя Боко ...

100

Има логика

преди 2 години

До Русия - Той сигурно за това Буци развиваше инфраструктурата само на Източна Румелия. Подготвял е територията за предаване в ръцете на своя шеф - Таип. Остана само с ибрикчийството си обаче. Бог да пази България!

99

Анонимен

преди 2 години

99: ти ли плащаш? дай адреса да ти изпратят сметката, ама да знаеш че е около 100,000 евро на ден.

98

Възмутително

преди 2 години

31 години вече ни лъжат че България се развива .Демократична правова държава член на ЕС. Е видяхте че няма област на обществото където нещо да е добре.За тези години се стопихме с 2 милиона .Първи по смъртност и последни по доходи.Какво още трябва да стане че да разберем че системата куца.Че демокрацията е илюзия.Че промените не са постигнали успех.Че ЕС пречи от колкото помага.Общо взето сме по-зле като нация сега от колкото през далечната 1989 година.

97

Анонимен

преди 2 години

НЕ зарди Вера Сю, ЗАРАДИ БЕЗХАБЕРИЕТО и НЕКОМПЕТЕНТНОСТТА НА ИНСТИТУЦИИТЕ

96

Анонимен

преди 2 години

Не може да бъде, един от нашите супер експерти каза че тези торове били безвредни и нямало опасност. И сега се оказва че всъщност се очаква екокатастрофа? Ето това е нивото на нашите експерти с куперни дипломи и преписани дипломни работи. За резил даже не ставаме. И в същотото това време турския собственик на кораба се покрива и го няма никакъв. Държава за смях. Срам ме е от безхаберито на държавата с големите кореми.

95

Русия

преди 2 години

Умишлено са унищожава северното черноморие и са развива южното, щот скору туркулизцити ши дадат Източна Румелия на родината им Туркия.

94

КЛЕПОУХИТЕ ЧЕНГЕТА

преди 2 години

ОКОЛО РУМЕН РАДЕВ СЕ АКТИВИЗИРАХА.......ЦЯЛАТА ВЛАСТ В МОМЕНТА Е ТЯХНА..... МИСЛЯТ СЕ ЗА НЕДОСЕГАЕМИ,НО БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ГИ ИЗРИТАТ..

93

Анонимен

преди 2 години

Дали е наистина тор или е друг бял прах който се шмърка?

92

Гениална Идея!

преди 2 години

Тулупа, Шиши, Цацаров и Гешев да се топнат в морето и нивото ще се вдигне, след което кораба ще може да отплава спокойно за Турция.

91

Ехх...

преди 2 години

Прав беше Славуца, когато каза, че ГЕРБ трябва да се изчегъркя до основи. Ето ги останали малко в Морското и гледайте какви гнусoтии сътворяват. Типично за жалкарите от ГЕРБ. Ако не са те на власт, всичко трябва да страда. ЧЕГЪРТАЙТЕ ГИ БЕ!

90

Анонимен

преди 2 години

Пореден провал на Радев и неговото правителство

89

Max

преди 2 години

Викайте Холандците, те Курск извадиха така, че този ще им се стори като детска играчка

88

JACKO

преди 2 години

За 12 години само магистрали уж, а те след две години са в тотал щета качество, всеки ден катастрофи и проишествия!Късе са хеликоптерите за планинско спасяване? Къде са катерите? Къде са линейките и медицинският персонал? Училища и болници се рушат и закриват, бъдете доволни!Да се обърнат към Турция да им пратят 5-6 катера и да го махат това желязо за нула време!Срамно но ефективно! в противен случай да го гръмнат и да се приключва!

87

Чегъртане

преди 2 години

Вие които защитавате престъпленията на Тулупа от село Банкя, не забравяйте че Морското е все още изградено от нагли и дебели ГЕРБ-аджии, които не са изчегъртани. Те са саботирали операцията с цел да се внесе смут в обществото - това което иска самия БУЦИ. За тази престъпна безотговорност, един беше уволнен, доколкото разбрах от новините вчера. Въпроса е защо Гешев не му е повдигнал обвинения все още? За чий *** ни е оня *** Гешев, като не си върши работата?

86

Карагьоз

преди 2 години

Наторяване с естествени торове, наторяване с изкуствени торове, догодина селяните да не се влачат много много на морето, защото ще вземе да изскочи някоя Годзила или чудовището от Лох Нес.

85

Анонимен

преди 2 години

А къде е собственика на кораба да отговаря? Ердоган най-вероятно щом за него даже не се и споменава за да не развалим българо-турската дружба?

84

ГЕРБ

преди 2 години

Грозници, Ефективно Разграбващи България

83

LosHo

преди 2 години

Тъкмо ще натори мидите в мидените ферми до н.Калиакра. Ще станат едни такива големи и сочни.