102

Анонимен

преди 11 месеца

Хамбари? Сериозно? Корабите имат трюм, не хамбар!

101

На изпарения

преди 11 месеца

България се движи на изпарения от наследството на Бай Тодар. Герб окраде евро-средствата, а тяхното наследство е разрушение и суша. Тежко и горко ни. 20 години трябва да се възстановяваме след тоя Боко ...

100

Има логика

преди 11 месеца

До Русия - Той сигурно за това Буци развиваше инфраструктурата само на Източна Румелия. Подготвял е територията за предаване в ръцете на своя шеф - Таип. Остана само с ибрикчийството си обаче. Бог да пази България!

99

Анонимен

преди 11 месеца

99: ти ли плащаш? дай адреса да ти изпратят сметката, ама да знаеш че е около 100,000 евро на ден.

98

Възмутително

преди 11 месеца

31 години вече ни лъжат че България се развива .Демократична правова държава член на ЕС. Е видяхте че няма област на обществото където нещо да е добре.За тези години се стопихме с 2 милиона .Първи по смъртност и последни по доходи.Какво още трябва да стане че да разберем че системата куца.Че демокрацията е илюзия.Че промените не са постигнали успех.Че ЕС пречи от колкото помага.Общо взето сме по-зле като нация сега от колкото през далечната 1989 година.

97

Анонимен

преди 11 месеца

НЕ зарди Вера Сю, ЗАРАДИ БЕЗХАБЕРИЕТО и НЕКОМПЕТЕНТНОСТТА НА ИНСТИТУЦИИТЕ

96

Анонимен

преди 11 месеца

Не може да бъде, един от нашите супер експерти каза че тези торове били безвредни и нямало опасност. И сега се оказва че всъщност се очаква екокатастрофа? Ето това е нивото на нашите експерти с куперни дипломи и преписани дипломни работи. За резил даже не ставаме. И в същотото това време турския собственик на кораба се покрива и го няма никакъв. Държава за смях. Срам ме е от безхаберито на държавата с големите кореми.

95

Русия

преди 11 месеца

Умишлено са унищожава северното черноморие и са развива южното, щот скору туркулизцити ши дадат Източна Румелия на родината им Туркия.

94

КЛЕПОУХИТЕ ЧЕНГЕТА

преди 11 месеца

ОКОЛО РУМЕН РАДЕВ СЕ АКТИВИЗИРАХА.......ЦЯЛАТА ВЛАСТ В МОМЕНТА Е ТЯХНА..... МИСЛЯТ СЕ ЗА НЕДОСЕГАЕМИ,НО БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ГИ ИЗРИТАТ..

93

Анонимен

преди 11 месеца

Дали е наистина тор или е друг бял прах който се шмърка?

92

Гениална Идея!

преди 11 месеца

Тулупа, Шиши, Цацаров и Гешев да се топнат в морето и нивото ще се вдигне, след което кораба ще може да отплава спокойно за Турция.

91

Ехх...

преди 11 месеца

Прав беше Славуца, когато каза, че ГЕРБ трябва да се изчегъркя до основи. Ето ги останали малко в Морското и гледайте какви гнусoтии сътворяват. Типично за жалкарите от ГЕРБ. Ако не са те на власт, всичко трябва да страда. ЧЕГЪРТАЙТЕ ГИ БЕ!

90

Анонимен

преди 11 месеца

Пореден провал на Радев и неговото правителство

89

Max

преди 11 месеца

Викайте Холандците, те Курск извадиха така, че този ще им се стори като детска играчка

88

JACKO

преди 11 месеца

За 12 години само магистрали уж, а те след две години са в тотал щета качество, всеки ден катастрофи и проишествия!Късе са хеликоптерите за планинско спасяване? Къде са катерите? Къде са линейките и медицинският персонал? Училища и болници се рушат и закриват, бъдете доволни!Да се обърнат към Турция да им пратят 5-6 катера и да го махат това желязо за нула време!Срамно но ефективно! в противен случай да го гръмнат и да се приключва!

87

Чегъртане

преди 11 месеца

Вие които защитавате престъпленията на Тулупа от село Банкя, не забравяйте че Морското е все още изградено от нагли и дебели ГЕРБ-аджии, които не са изчегъртани. Те са саботирали операцията с цел да се внесе смут в обществото - това което иска самия БУЦИ. За тази престъпна безотговорност, един беше уволнен, доколкото разбрах от новините вчера. Въпроса е защо Гешев не му е повдигнал обвинения все още? За чий *** ни е оня *** Гешев, като не си върши работата?

86

Карагьоз

преди 11 месеца

Наторяване с естествени торове, наторяване с изкуствени торове, догодина селяните да не се влачат много много на морето, защото ще вземе да изскочи някоя Годзила или чудовището от Лох Нес.

85

Анонимен

преди 11 месеца

А къде е собственика на кораба да отговаря? Ердоган най-вероятно щом за него даже не се и споменава за да не развалим българо-турската дружба?

84

ГЕРБ

преди 11 месеца

Грозници, Ефективно Разграбващи България

83

LosHo

преди 11 месеца

Тъкмо ще натори мидите в мидените ферми до н.Калиакра. Ще станат едни такива големи и сочни.