71

ХАХАХА

преди 2 години

Такъв имунитет има всеки живеещ здравословен живот със правилно хранене, спортен режим и добър работен режим. Нещо рядко срещано в наши дни.

70

Аз

преди 2 години

В началото - ваксините дават свръх имунитет. После - имунитетът им спада след 6 месеца до година. После - ами не пазят от заразяване, само че няма да можеш да заразяваш и ще караш по-леко, няма да умреш. После - ще може да заразяваш и ще може да умреш....ама ако си го преболедувал и се ваксинираш ще имаш свръх имунитет хахХАХХАХХХАХАХАХАХА

69

така де

преди 2 години

Уоу, анализирали цели 14 човека незнайно как подбрани и хоп - поредната платена ковид-вакси-пропаганда. ООникална репрезентативност!! И това кефи "до една трета от хората с предишна инфекция изобщо не произвеждат антитела." - как ще развиват след като пср-а е бил фалшиво положителен само да докарат желаните бройки. Познавам доста близки хора, които 3 седмици след отрицателн пср (обшо 5 седмици след положителния такъв) имаха нула антитела - карали грип писан като ковид, както казаха докторите :)

68

Анонимен

преди 2 години

Третата доза дава крилаааа.

67

реалист

преди 2 години

Ако сложат и бустерна доза, могат да живеят вечно.

66

Анонимен

преди 2 години

Установили също, че при някой хора "ваксината" предпазва от зъбобол и запек. Ако все пак получат запек, автоматично разширявала долното отверстие за по-комфортно изхождане. Циркаджии!

65

Анонимен

преди 2 години

Ти да видиш! Значи сега Малкиятмек, като пусне по-страшния вирус, няма да може да ги умори? Войната на милиардерите.

64

Анонимен

преди 2 години

способни да неутрализират различни щамове на COVID-19 ............ а дали не е, защото са преболедували?

63

Анонимен

преди 2 години

При повечето хора!

62

ту лоу ,ту лейт

преди 2 години

Найс трай.

61

Анонимен

преди 2 години

Много неприятна новина за вирусолозите от Ухан )))

60

Стар

преди 2 години

Не взимам никакви лекарства, ни за кръвно ни за нищо. Имам приятели с по-лошо здраве, защото ходят по доктори и гьлтат каквото им даде джипито. Оня ден викаха за един Бърза помощ защото беше почти умрял от предозирани хапове за кръвно. Опитни мишки на фармацията.

59

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 68 В храната.

58

58

преди 2 години

Или природата ги пази, а бетона няма такива качества.

57

Анонимен

преди 2 години

До 58 Анонимен Естествено изолираните не боледуват. Не е по въздуха . Точно така! Не е по въздуха, а е респираторно заболяване! А може би е и по полов път или друг!

56

Анонимен

преди 2 години

"Отровната" ваксина спасява животи, но след като българите са с дебели глави и все някой им е виновен за всичко и вечно не вярват в нищо и на никого, не се учудвайте, че в момента се РЕДУЦИРАМЕ яко.....Хубав ден от мен и продължавайте да се лекувате с ракия и черен пипер!!!!!

55

Анонимен

преди 2 години

Супер герои не щем да ставаме. Ние сме нормални хюман и не ни трябват супер сили. Изкарахме го гадината и сега имунитета ни е достатъчен. Колкото, толкова. Виж, хорицата дето са стари и болнави да си сложат ваксина, защото техния имунитет е ден до пладне. Ние поемаме риска да си останем обикновени хора, без супер силите на Капитан Америка или жената Котка.

54

Анонимен

преди 2 години

Да не са станали хибриди между човек и машина. До Марс ще могат ли да летят.

53

Стар

преди 2 години

Не съм антиваксър, напротив ваксър съм и редовно се ваксинирам с вино и ракия в предписаните количества. През последните 30 години не съм бил един ден болен от грип и дори нямам личен лекар.

52

До Анонимен 53

преди 2 години

"...аз не искам да плащам за лечение от моите данъци за такива антиваксъри като теб когато се разболееш." -- То и аз не искам да ти плащам дрогата, която се каниш да поемаш редовно с инжекциите, ама ти я плащам, нали? Държавата откъде и с кои пари ти я е купила? За моето лечение не си платил ни стотинка. Не се слагай нагло напред! Коронавирус изкарах октомври, 2020, на парацетамол и витамини у нас. Кое от тях си миплатил ти, нахалнико?