151

ГОЧО

преди 2 години

Такъв имунитет създават и тези, които не са ваксинирани. Защо пропускате да го кажете. Искате да внушите на ***, че това става само чрез ваксиниране!!???

150

Анонимен

преди 2 години

"Разумно е да се предположи, че хората с хибриден имунитет ще бъдат доста по-защитени от останалите, а може би и от всички версии на SARS-CoV-2, с които вероятно ще срещнем в обозримо бъдеще", казва ръководителят на изследването Пол Биениас от университета Рокфелер".Рокфелер,Рокфелер....Без повече коментари!

149

Анонимен

преди 2 години

Досега трябваше да ви стане ясно, че всички тия измишльотини са психологическа война.

148

Анонимен

преди 2 години

При наш *** всичко е свръхчовешко.

147

Анонимен

преди 2 години

О, видяхме го този свръхчовешки имунитет - като на евтин америкаснки екшън е - всичкото общо приказки приключва с THE END по болниците и гробищата.

146

В.

преди 2 години

Нагледах се на свръхчовеци от мнаахалата на тумби пред вакс центъра.

145

Анонимен

преди 2 години

Ще си разплета свръх-чорапите

144

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните направо стават безсмъртни , а после отиват в Рая . Ох забравих , че са безсмъртни .

143

Анонимен

преди 2 години

До вакс. с иРНК е живот - хахаха Викаш антиваксърите защитаваме интересите на фармаиндустрията, а фармаиндустрията създава ваксини, за да се бори срещу собствените си интереси. Направо логиката ти е желязна. Трепач. Сега да те попитам нещо. Ако някой създаде ваксина, която разболява хората и след това им се налага да пият лекарства, това ще бъде ли защита на интересите на фармаиндустрията и тя би ли го направила? Помисли си добре, въпреки че е трябвало да помислиш над това, преди да се боцнеш!

142

Хаxax

преди 2 години

Да , към близо 90% от хората ! Главоболието въобще да го броим ли?!

141

Анонимен

преди 2 години

Направо ставате безсмъртни след ваксина. Свръхчовешки факт. Леле, че безумици.... ненормални сте.

140

Анонимен

преди 2 години

Свърчовешки глупости платени от фармацевтичните компании чета в момента.

139

Анонимен

преди 2 години

"Учени откриха "свръхчовешки" имунитет към COVID-19"------------------Всъщност имунитетът им си е съвсем нормален. Свръхчовешки бяха усилията на медии и власти да лъжат хората, че нямат шанс да без да са ваксинирани.

138

епидемиолог

преди 2 години

"Вестник "Telegraph" публикува изследване, което установи, че до една трета от хората с предишна инфекция изобщо не произвеждат антитела"/////// И няма кой да им обясни че не антителата са фактора за имунна защита. А Т-клетките. Те решават колко антитела трябват на организма. Голямо количество антителата няма нужда и е вредно да стоят непрекъснато в организма, а Т-клетките трябва да създадат памет. Ваксините затова са само моментно решение за хора с компрометирана имунна система.

137

вакс. с иРНК е живот

преди 2 години

Антиваксърите защитават интересите на фармацевтичните компании, които имат интерес хората да не се ваксинират, а да се разболяват, да пият по 4 антибиотика, да им се увреждат сърцата, бъбреците, за да печелят милиарди от болни хора.

136

ха ха

преди 2 години

Олеле - как ли Човечеството е оцеляло стотици хиляди години без Пфаизър??? Имунитета Ми (пфайзър) е по добър от Имунитета Ти (природа)... Хаха!

135

Анонимен

преди 2 години

В Израел проучване ,сочи че естествения имунитет е 13 пъти по-силен

134

Анонимен

преди 2 години

Гледат само да печелят от ваксините затова карат и прекралите Ковид да се ваксинират. Мислят само за печалба и пари, а страничните ефекти от вакисините остават за сметка,на тези които се ваксинират с тях

133

Анонимен

преди 2 години

Това е безобразна лъжа, което цели да залъгва хората да се ваксинират.

132

Анонимен

преди 2 години

Много красиво от сайта да трие коментар, който има линк към публикуваното изследване от сайта на въпросния университет. Прочетете статия за да видите как малко се излиза от контеста и се дава вихър на въображението. Препоследния параграф от тази статия дори не споменава, кое е това друго проучване, пък и ако си срещнал целия вирус и не образуваш антитела не означава ли, че ако срещнеш една малка част от него резултата ще е същия?