91

До Анонимен 64

преди 2 години

"До До Анонимен 53А повечето умряха, следвайки този протокол на лечение... Ти си със свръхимунитет!" --Изказването ти е точно толкова "умно", колкото невероятните твърдения в статията. Поредни тро*лски глупости. Повечето, които го минаха, изкараха точно като мен, защото не са имали нужда да се тъпчат с други илачи. Какво предлагаш да попием за една загуба на обоняние и умора в крайниците? Да се нанижем пък с антибиотици? И защо? За разлика от вас, аз не търся "свръх" каквото и да било!

90

Анонимен

преди 2 години

Антиваксите пак се ядосаха, аман бе, пощадете ги тия екземпляри малко. И без това лечението им върви мъчително.

89

X-mаn

преди 2 години

Че мутирали има то е ясно, така се раждат по-устойчиви видове и индивиди за да продължат човешката еволюция. Аз затова винаги нося няколко шишенца с америциум стронций и торий в себе си за да бъда изложен постоянно на радиация и да се превърна в свръхчовек но досега освен удължаване и удебеляване на органа ми за възпроизвеждане други положителни ефекти не регистрирам

88

Ммм

преди 2 години

Трябва да си свръхчовек да разбереш този гугъл транлейт.

87

Отговор

преди 2 години

До антиваксъра Затова ли, в държави в които проведоха пълна ваксинация, сега спират всякакви мерки, а при нас тепърва ще запълваме болниците?

86

IT-спец

преди 2 години

да вземат да изследват тези които пък въобще не се разболяват понеже вече има няколко случая около мен, които близки членове на семейството са болни и в директен контакт с другите членове но не се разболяват и не са ваксинирани......

85

бтг

преди 2 години

И тези които са преболедували 2 пъти и си сложат 3 бустера ще могат да минават през стени, и радиацията няма да им действа.

84

Аз

преди 2 години

Ваксините доказано, не спират разпространението на вируса. Има над 25 изследвания и научни статии само последният месец, които го доказват. Ваксините пазят от тежко протичане на болестта. Това дето всяват чувство на вина ако не се ваксинираш е пълна глупост. Дори 100% да сме ваксинирани пак ще циркулира вируса и ще мутира. И да си ваксиниран пак баба ти може да го пипне от теб. Ваксинирайки се пазиш само себе си. Ваксината няма научна обусновка да бъде задължителна. Който иска да се ваксинира!

83

astra umreka

преди 2 години

И Дънкън Маклауд е бил ваксиниран срещу всичко

82

ъъъ

преди 2 години

Знаех си аз, че има нещо свръхчовешко в тия ваксини..

81

Анонимен

преди 2 години

Както казах, не е за вярване колко глупости чухме покрай една фалшива пандемия.

80

поп

преди 2 години

До Анонименще уловиш букета от тромбите а аз кинтите

79

Анонимен

преди 2 години

ХАХАХАха.... евала за нечовешките глупости, които пишете. Никой мислещ човек няма да се ваксинира за щяло и нещяло :)

78

Анонимен

преди 2 години

До До Анонимен 53Напълно съм съгласен. Аз се осигурявам на максимума имам и допълнително здравно осигуряване. Изкарах вируса тежко - 1 месец на легло - но у нас. Пих 3 вида антибиотици и купища други лекарства. С 300 зора си направих всички изследвания в частна болница, защото по НЗОК-а не смятаха, че заслужавам рентген и изследвания. Общо платих от джоба си 3000лв за лечение и изследвания. 1лв от 20г осигуряване на максимума не ми е дал НЗОК- с техните пари, както ми вика ваксърчето.

77

Анонимен

преди 2 години

По програма на европейската комисия. "Информирай" се, "ваксинирай" се, прегърни вечния живот.

76

Анонимен

преди 2 години

а вет ва бустерна доза кво значи? никой от 1000 професори не го обясни по тв. само ваксинирайте се като папагали... Да не би да ти повдига бюста?

75

До мисирките

преди 2 години

Толкова на сериозно хората ви взимат рекламите за ваксините и страшната болест - прочетете коментарите.

74

Анонимен

преди 2 години

a пишете платена реклама де!

73

Анонимен

преди 2 години

Това много прилича на зомби-лотарията за смарт часивник и таблет. Ваксинирайте се - някой от вас може да получат "свръхимунитет"....

72

Анонимен

преди 2 години

Хе хе хе, разведрихте ме. Как ще ми липсва тая клоунада един ден.