230

до всички ПРОТЕСТЪРИ

преди 2 години

сега събирате пидписи, после разнасяте флаери и лепите плакати на вашите партайгеносете и ИСКАТЕ ВАЙМАРСКА РЕПУБЛИКА, а най вероятно ще бъдете парвите есесовци, но си оставате аутсайдери и ще трябва да продължавате да си купувате бира с парите от пенсията на баба си

229

До Да се знае

преди 2 години

Ами то,Магарето,два пъти влиза в парламента барабар със сценарните магаренца..

228

Тулупа с Евраците

преди 2 години

Комунистите ми сложиха евраци в нощното шкафче. А Радев ми сpa в боксерките.

227

Да се знае!

преди 2 години

ГЕРБ няма да управлява никога повече. Народа ще гласува и за магаре, само и само да не се върне Тиквун.

226

Анонимен

преди 2 години

Трудно му е на човек,дори и в две правителства да е бил министър,след като е некадърник! Нищо казано не можа фактологично да докаже,даже и на изборите се оказа нулев ефекта "Рашков" от проглушилото ни купуване на гласове. Накрая се оказа, че намаляха гласовете на родната му БСП :-))

225

наивник

преди 2 години

До Калеко Алеко.... Да, по Конституция е така, прокуратурата е независима. Но когато парламента е ЗАВИСИМ от вожда на управляващата партия, за каква независимост ми хортуваш?! И пак да, мутрите си имаха държава и даже я управляваха последните 10-12 г. от един сикаджия.

224

Дръж здраво Бойко!

преди 2 години

Бойко, дръж здраво! Другия месец като изберем Киро, ще ти намери един млад и почтен заместник, а ти може да се отдадеш на заслужена почивка.

223

Дава ми се

преди 2 години

Че служебното правителство ще изкара още поне 2 предсрочни избори освен тези. Да е жив и здрав Рашков да довърши започнатото - сваляне на Гешев и внасяне на обвинителни актове срещу 50-100-200 Гербаджийски престъпници, за колкото успее да събере.

222

Чекмиджан

преди 2 години

И ние това питаме. Кога Гешката ще се прави, че не е видял шкафчето с кюлчетата?

221

Анонимен

преди 2 години

Калеко, що не ходиш да се разходиш на чист въздух! Ти полудя бе човек, редовен си...Не можеш ли да си намериш друга работа? Ориентирай се, че след изборите, си безработен!!!Аз ако съм на работодателя ти да съм те уволнил. Никаква агитация, напротив, само амбицираш противниците на Бойко. Не позна и резултата на предишните избори и вече съвсем не си убедителен. Едно и също си повтаряш, а те събитията се менят с часове и гласовете летят в друга посока.....

220

Анонимен

преди 2 години

рашкоф, какво се случва с доказателствата за подслушванията? Къде са? Нали обеща да ги предоставиш? Кога ще се случи това? Докога ще лъжеш?

219

Бойко Рашков

преди 2 години

БОЙ КО! БОЙ КО! БОЙ КО! БОЙ КО! БОЙ КО! *викам фанатично*

218

Анонимен

преди 2 години

Пич си !!!

217

Анонимен

преди 2 години

Мин.PDРашков,намери ли онези 38 бг магистрати с банковите влогове в чужбина! Или си объркал нашите с недостижимите магистрати от Рашка Путина?

216

Анонимен

преди 2 години

Рашков всички видяхме, когато някой си върши работата, какъв е реалният процент гласувал за Боко. Продължавай в същия дух ! Те малко от неговите избиратели се прехвърлиха и в новата партия, така, че голЕма драма ще е....

215

Анонимен

преди 2 години

Как този разплут мазник е построил 19 апартамента? Нали е бил само държавен чиновник? Съвсем нормално е Гешев да му щракне белезниците и да отговаря пред закона!

214

ДАВАЙ БОЙКО!

преди 2 години

ТИ СИ ЧОВЕКА, ДАВАЙ БОЙКО!

213

Анонимен

преди 2 години

Само като прочета, че Радев е виновен за тока и спирам да чета....Бойче и аз да бях на твое място и аз щях да си крада, то бива овце, но направо си го заслужават! Радев е виновен и на тези дето от години имат проблеми, кой с ток, кой със заплати....Но сега всички излизат, защото за първи път видяха нормално правителство, а преди страх тресе мишоците!!!! Не е луд, който яде баницата! Бойко бил луд...Изобщо не е луд има цяла държава, която работи за него....

212

СМАЧКАЙ ГИ БОЙКО!!!

преди 2 години

Браво Бойко!

211

Анонимен

преди 2 години

Бих се съгласил с рашкоф, ако докаже пред Обществото от къде са средствата за 19 луксозни имота и 12 WC-та, а дотогава рашкоф е един долнопробен гнусен лъжец!