10

Бойко Борисов

преди 2 години

Кой е Рашков да се прави на интересен. Само плаши хората. Не е избран от народа, а назначен от Радев. Никога нямаше да е министър, ако не беше служебното правителство на Радев. ГЕРБ поне печелят избори и имат право да излъчат министри.

9

Анонимен

преди 2 години

Рашков 19те имота ще даде доказателства до дни. Ама дните може да са много

8

Анонимен

преди 2 години

Трябва ли да вярваме на този алкохолик, разследвай, съда има последен думата алкохолико, само внушения и нищо друго.

7

Пустиняк

преди 2 години

До 5.. Ние сме дивия изток, дивия запад ряпа да яде.

6

Да

преди 2 години

Това е мафията на мафията.Влезте само за малко в една съдебна сграда независимо в кой град.Вижте хората там как гледат, как ти говорят, как се носят.Те са над всеки и над всичко.Дори охранителите се вземат на сериозно.Това трябва да се промени.Те би трябвало да работят за истината и народа а не за себе си и партията хранилница.

5

Бойко Борисов

преди 2 години

Щял да разследва бизнеса ми. Като се върне ГЕРБ на власт, аз ще разследвам Рашков.

4

Анонимен

преди 2 години

Бездействието на прокуратурата в комбинация с галопиращата световна инфлация ще доведе до там, че граждански отряди ще вземат праводъдието в свои ръце и ще стане като в Дивия Запад.

3

Анонимен

преди 2 години

Ами нали го викахте два пъти в Парламента! Христо се скри два пъти! Не един, а два пъти! Имал нещо по- важно! Остави само менте хаджията да се излага... Гешев изнасяше урок на посредствените мераклии! Чак велето и свободна Европа се възмутиха от Христо и компания... Кой ви е виновен бе собственико на много и скъпи имоти? Така ли си купуваше имотите, като не се явяваше пред нотариуса, както Христо не се явява пред Гешев? Едно е да искаш, а друго...

2

Майора

преди 2 години

Като се пише за морслен ще каже ли кал само с една заплата е построиш толкова много къщи и е закупил доста имоти? Или това за него е минало? А какво ще каже за акцията на полицията в Благоевград?Или когато е ББ на власт действията са уронващи, а при служебния кабинет не! Първо Рашков погледни себе си и тогава говори!

1

Анонимен

преди 2 години

герб е мафия, това го знае всяко дете