310

4epa

преди 2 години

БЕЛИЯ ДРАКОН ДА ГО ЗАПО4ВА ЦАЦАРОВ ВЕДНАГА !!!!!!!!!!!!!!!

309

Ганди

преди 2 години

А тебе кога ще ти разследват 19 имота,като само единият от тях е за 600 хил.на твойта възраст съм и заплатата ми беше 185 лева,твойта като на комунист да е била 350

308

Бг

преди 2 години

Тоя пак е закусил с поне 200мл. И една бира.

307

Анонимен

преди 2 години

Сред многото простъпки на ББ, "плачещи' за нак.отговорност, е тази за назначавене на бивш възпитаник на висшата милиционерска школа ВМШ за гл.прокурор при толкова кандидати завършили ЮФ на СУ! В тая акция участваха за съжаление и професори от ЮФ. ЗАщо не отидат сега при посл.Х.Мустафа и да я убеждават, че ИГ,единствен кандидат и пишман юрист е избран правилно? Ако г-жа Мустафа ги запита какво беше това нахлуване в Президентството и този тормоз на арестанти по 1,5-2 г. в СпП какво ще отговорят?

306

Анонимен

преди 2 години

Ще, ще г-н Рашков, като го напече Мустафата, Милиционерът-прокурор ще напусне доброволно поста. Иначе като погнат Боце, Цацата и башпрокурора как стана така, че кандидатът за гл.прокурор беше само един и двата полка прокурори гласуваха само за бившия курсант 2 години от факултета 'Държавна сигурност' и сетне още 2 г. факултет "'Нац.полиция", а го направиха ЮриЗД, БГ ще стане за смях по цял свят. А Цацаров тръбеше по медиите ,че ако за ИГ има второ гласуване, той ще гласува С ДВЕТЕ РЪЦЕ!

305

Анонимен

преди 2 години

Време е Бойко Чашков ака Дон Дамаджани да спре с алкохола, че вече е заприличал на пиян хипопотам!

304

Анонимен

преди 2 години

Ще станеш клиент ти на прокуратурата съвсем скоро, плашиш и репресираш, но същите тези хора ще се изправят заедно срещу теб.

303

Анонимен

преди 2 години

Този е в постоянен делириум, бълнува ли, бълнува.

302

наблюдател от ООН

преди 2 години

Абе спрете му пиенето на този...

301

Рашкова рапсодия

преди 2 години

искам контрол върху дамаджанитееее....

300

Рашкови лакардии...

преди 2 години

БЛЯ...бля...бля...а доказателстав НИКС!!!

299

РашкоПрашков

преди 2 години

Каскета ми пречи...!!!

298

отговор на:

преди 2 години

Прокуратурата.....На крива ракета/Рашко Прашко/ и Космоса и пречи...!!!!

297

Странно,

преди 2 години

Циклят ли циклят щатните плювачи, и все до една снимка стигат...тази, на която една доказана *** стои зад кадър! Всеки с глава на раменете му е ясно ,че това е ченгеджийска постановка, но стигне ли се до компромати, превратаджиите и техните *** все до нея опират! Нито една доказана кражба, а само някакви внушения за "крадене"! Единствената доказана кражба засега е , как служебните задигнаха парите за Хемус, и ги похарчиха за изборите!

296

Анонимен

преди 2 години

Във връзка със срещата с главния прокурор, не мисля, че получихме всички отговори, които търсехме. Повечето въпроси, които му зададохме, бяха за инерцията при знакови производства и забавеното правосъдие. Зададохме въпрос за конкретен случай - за снимката на предишния премиер, но главният прокурор не знае на каква фаза е разследването, а това не е нормално. Изразихме притеснение във връзка с правото на главния прокурор да прекратява производства, това е свръхправомощие. София ин'т Велд

295

Стига

преди 2 години

п и я н к а

294

Рашков

преди 2 години

Ако не беше Прокуратурата, досега щях да имам 29 имота...

293

до 317

преди 2 години

Ха ха *** като гербераст. Цвъчко, да не си ти. За Банкянския знаем, че не е толкова грамотен да пише.

292

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ,БСП,ВМРО и прокуратурата са унищожителите а Българския народ.

291

Ха-ха

преди 2 години

Значи на некадърника пРашков , каскета му бил виновен? Всички му верваме! Че той ако имаше и едно доказателство,нали досега да са оревали медиите ,Бе! Да си чувал случайно ,че който не подаде сигнал за престъпление, също е престъпник!