130

covid2020

преди 2 години

Българските антиваксъри за най-безсмъртните на света! Всички са поне половин доктори и са най-добре осведомените, което е повод за национална гордост! Дано след години да пише в учебниците по история за това!

129

Анонимен

преди 2 години

Solar Power = директен минус и подминавам

128

Анонимен

преди 2 години

Нека всички умници се ваксинират,аз съм *** от рода на Ганьовите,мен не ме мислете

127

Анонимен

преди 2 години

Каква е приликата между ММА мач и ваксинацията?Преди двете събития се подписваш че ако ритнеш камбаната,близките ти не могат да осъдят никой,освен да се оплачат на арменския поп!!

126

Анонимен

преди 2 години

До Solar Power Много си се объркал... Обясни моля те как последната вълна по хоспитализации и брой хора в интензивни отделения е същата като предишните им вълни? Една от най-ваксинираните държави. При толкова ваксинирани и доста преболедували, се очаква изобщо да няма пикове по тези показатели. Имаше статии (вкл. в jerusalem post) как повечето в болниците са ваксинирани. Ами двуседмичните доклади от UK правителството - те направо си го казват, че повечето са ваксинирани...

125

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Ти защо пък държиш да лежиш в нашите болници при условие,че знаеш колко ни е напреднала медицината :) ? Държиш да кен заш с още 3 човека в една стая ? Държиш да дишате 4 човека с 2 маски ? Държиш да ти сменят урина торите на 24 часа ? Държиш на това ,че реално няма добра практика за лечение на ковид ? Държиш да рискуваш всичко това ? Ако си на на 20 години мога и да те разбера но ако си над 60 години просто хвърляш зарове :)

124

Лалугеров

преди 2 години

Забрането е да се дава гласност за страданията и драмите на ваксинираните клетници ! Искат всички да ни вкарат в кошарата! Вече са поръчани милиярди ваксини до 2025г, които трябва да бъдат боднати на горките хорица ! Това е бизнес за десетки милиярди евро и борбата ще е безмилостно жестока !!!

123

Кал-Ел

преди 2 години

Пландемията ще свърши когато се удари дъното - инжектиране в обществени тоалетни.

122

Анонимен

преди 2 години

Няма ваксина която да предпазва на 100%,не е имало и няма да имаВаксините срещу Ковид показват много по-висока ефективност и безопасност в сравнение с другите ваксини и са едни от най-масово прилаганите в историята на ваксините.До момента са поставени близо 6 милярда дози.Това е причината и смъртността рязко да спада в повечето държави с висок процент ваксинирани.При 85% ваксинирани има 100% спиране на разпространението на вируса Но това трябва да стане в целия свят

121

noFreeman

преди 2 години

ами като ги лекувате не затова, за което са дошли... половинките на две познати семейства си отидоха така - влизат за тежка подагра, те ги тестват - ковида ви е хванал и се започва обдишване и форс с лекарства, които организма не може да понесе и леталния край е налице - после 6000 лева плащат на пациент с нарочена диагноза...

120

Анонимен

преди 2 години

Троловете по цял ден се потят да пишат срещу ваксините и вече са много изтощени. Вече клепват с изплезени езици.

119

%

преди 2 години

Много проценти, много чудо - математици, доктори, професори, само за проценти говорят. Но ето какъв процент ме интересува - колко от заболелите и почиалите от ковид-19 са били ваксинирани? Защо никога не говорята за този процент. Позволено ли им е да говорят за това, или?

118

селтак

преди 2 години

Добре, че и днес има напоителни новини по темата коф-ти-вид, иначе не е ден като ден. Пуснаха някакви нови лица да ръсят мозък, колко да са им елементарни похватите.

117

Solar Power

преди 2 години

До вредни са!: Изопачаваш фактите :) В Израел лежат предимно неваксинирани 96%. Това са ортодоксални евреи. В България е същата ситуация. Аз лично дори не познавам ваксниран който да е в болница. Виж обаче познавам неваксинирани които се мъчат сега и други които са на 2 метра под земята. 2.5 милиарда се ваксинираха включително в Китай и Русия поне 3 пъти повече от българите. Така,че да числата наистина говорят ! Стига някой да ги гледа :)

116

Леша

преди 2 години

До Учен И кое му е хубавото на четвъртата ваксинация? На коя ще започнат да действат?

115

до 122

преди 2 години

Нищо подобно. Всички циркулиращи сега щамове са се появили още миналата есен, преди да е имало изобщо каквато и да било ваксина. Другите глупости, които си изпляскал, няма да ги коментирам - написал си 4 изречения и всяко едно от тях е глупост или лъжа.

114

Tozi

преди 2 години

Ей тва антиваксърите са много прости хора. Не можаха една статистика не можаха да разчетат нормално. И само конспирации са им в *** глави. Много изостанал народ. Само *** измежду целия свят е разбрал истината за ваксините и се дърпа като магаре. Ами така е като вожд на живота ти е капитан мангъра...

113

Алекс

преди 2 години

0,05% починали с ваксина.Излиза,че причината за високата смъртност в България,е нежеланието на някои да се ваксинират.Антиваксърите силно издишат.

112

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 118: Лекарство има, но го "отрекоха", че щеше да отпадне разрешението за спешна употреба на ваксините (за което има клауза да няма друго налично лекарство). Беше и много евтино... Ремдесивир е доста по-печеливш, а и не върши работа, даже вреди - та да може да се поддържа една добра смъртност, което пък поддържа страха на хората, който пък се използва успешно за мерки и ваксинация.

111

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните Говорят не несвързано, защото цнс е прихваната от баните,някои хора (с определени гени),не издържат,менингит и летален изход,дори преди да са се стопили дробовете...