48

Праведен

преди 2 години

До Анонимен - а, и трябва да си българин

47

Калеко Алеко

преди 2 години

Кирчо и кокорчо май ще са новите месии на нацията, след като Учиндолският и пророкът му Тошко африкански катастрофираха зрелищно...сега те се явявват и сламката за която се опитват да се хванат удавниците от ДБ и ИБГНИ, въпросът е дали тази сламка ще им бъде подадена преди изборите или в нея ще се вкопчват само преминалите цедката на 4-те % ... Ако съдим по думите на Кирчо той ще помазва само оцелелите след изборите, което означава че маяма, татяна, хаджигенчо и барбикян може и да не са сред тях

46

Анонимен

преди 2 години

Това българите и 100 години да ни лъжат с избори, все ще вярваме на нови месии и спасители. Вярно, усмихнато момче е Кирил Петков, но с усмивка не се управлява. Трябват структури, трябва организация, трябват лидерски качества.

45

..

преди 2 години

Мазен Христо усети, че тия ще му дръпнат половината избиратели и тръгна да целува ръка, че това му е последен шанс да стане министър.

44

Анонимен

преди 2 години

Почна да става цинично.Годеж!.Костовисти и прокопиевци станаха "почтени",а Общата па.ча.в.ра най много.От партия в партия,а в предишен парламент сбирщината Реформ.блок,въпреки,че кабинета беше на Борисов имаха 6 министъра,защото са нахални,но които единствено се угоиха финансово,без да свършат нищо.Айде у лево!Сега промяната най "важната",но за олигарсите клиенти на прокуратурата да свалят охраната на гл.прокурор,чрез партиите пионки.Абе,няма нужда от вас,нито от тарикатите ПП-Пижо и Пенда

43

пояснение

преди 2 години

Абе хора! Вие не разбирате. Канадския тарикат ще направи дългове, после ще ги прехвърли на някой неграмотен представител от малцинството и така България ще просперира благодарение на тарикатлъците на Харвардските измамници.

42

Лика прилика

преди 2 години

Лъжецът Пинокио заедно с мошениците Кирчо и Кокорчо, каква по-голяма пародия на промяна !

41

Беновска пипа

преди 2 години

Изключително голяма грешка ще е подписването на каквото и да било споразумение с Мутрите на Мая. Това ще отврати всички честни хора!

40

бай Ставри

преди 2 години

А циците, никой ли не забелязва

39

Алекс

преди 2 години

До Гаро Какво предлагаш вместо партии? Преди да махнеш нещо,трябва да знаеш с какво ще го замениш

38

Ангел

преди 2 години

Естествено,че ще се явят това са такива негодници жадни за власт,че спиранен нямат бе.Трябва ли да припомням кои са.Оня пар-..ЦАл Галевица ще превърти ,ако не е в Парламента те всички са еднакви,от Кире,Асенчо, Ристьо,Бабикянчовеци,до Галевица

37

Анонимен

преди 2 години

Гласуваш за ПП, получаваш ДБ. Понеже нямаше много балъци да гласуват за вторите. Сега вече ще има.

36

Анонимен

преди 2 години

Точно пък някой ще гласува за ПП, ако знае, че ще се коалира с ДБ

35

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ и ДПС не ги интересува България, а само парата. Троловете тук го доказват. Добре, че народът най-после ги нарита

34

Анонимен

преди 2 години

Канадеца за три месеца съсипа работеща икономика и Радев го прати да си търси правителство ама другаде

33

Анонимен

преди 2 години

Някой е сложил минуси на поздрава "Да живее България!"? Значи, това е някой който иска България да умре! И някой, който разбира български, естествено...

32

До 32

преди 2 години

Тоя Партий да не е някой ромски император?

31

Анонимен

преди 2 години

Браво! Вие сте номер едно! Заедно ще бием мафията! Заедно сме силни! Обединението прави силата! Сърдитко Бойко, празна му торбата! Сърдитко Слави, празна му торбата! Да живее България!

30

Реалист

преди 2 години

Хора, които твърдят, че Живко от Варна е болен, всъщост лъжат, нарочно лъжат, възползват се, че има диагнози,a някои лекари са мошенници ! Те не искат България да се оправи, ако искаха, отдавна щяха да я оправят и ние щяхме да живеем като принцове !

29

Глъм

преди 2 години

Един изгнил рептилен проект заедно с прогнил втори рептилен проект. Я са щракайте с калинките ***.