68

Анонимен

преди 2 години

Някакви съмнения имаше ли че това ще се случи ? Че този Кирил чии човек е мислите и за какво е дошъл в България?

67

Анонимен

преди 2 години

В случая с предсказанията на Димитров е актуална поговорката "гладна кокошка, просо сънува!"!

66

Анонимен

преди 2 години

Голяма ,,промяна,, с мая манолова- найденова

65

Анонимен

преди 2 години

Обединяването на ПП с ДБ няма да доведе до осигуряване на по-голям брой гласове в сравнение с тези при самостоятелното гласуване на ПП. ИБГНИ се явява като притурка. Би следвало да се има предвид, че Хр.Ив. е 'нарцис' и едно съглашателство с него е по-скоро непредвидимо. Дали не е по-добре евентуално съюзяване след изборите? Агите са твърди неофициални съюзници на ГЕРБ. ББ и настоящето турско правителство са достове.

64

Анонимен

преди 2 години

Това случили се за другите не знам, но твърдо губят моя глас и отивам за гъби, *** от ДБ с другаря Бойкикев не трябва да получават власт.

63

ля ля

преди 2 години

ще падне доверието и към Петков иВасилев ако се сдушат със Да България! там няма почтенност и така и тази партия ще остане мираж! за съжаление медиите правят голяма промяна в ползаа на ГЕрб - от бая годинки! жалко!

62

Хахаха

преди 2 години

Пази Боже Маямата да е новото и почтеното в политиката, или Христо Иванов или ген. Атанас Атанасов.Този проект ще бъде пропуснат от избирателя.Петков и Василев не са с чисти помисли, щом другаруват и хортуват с политически и морални трупове.

61

И кво толкова...

преди 2 години

Протестната партия БСП печели изборите (в най лошият случай е втора) прави правителство вие не се правите на такива каквито сте и подкрепяте това правителство и ето... победа за протеста!!!!

60

ХМ!

преди 2 години

ТЕЗИ КОИТО БЯХА РЕШИЛИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ПЕТКОВ И ВАСИЛЕВ НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ АКО СЕ СЪБЕРАТ С ДБ И МАЯ МАНОЛОВА ТЕ НЯМАТ МНОГО ПРИВЪРЖЕНИЦИ ЗАЩОТО ХАРАТА НЕ ГИ ХАРЕСВАТ ЧЕ КОГО ОТ ТЯХ ДА ХАРЕСВАШ АТАНАСОВ ХР.ИВАНОВ ИЛИ МАЯ НАТИСКАТ СЕ ВСЕ ДА СА НЯКАКВИ А ВЕЧЕ СМЕ ГИ ВИЖДАЛИ ЧЕ НЕСТАВАТ

59

Вьзмутен

преди 2 години

Костовите отрочета ще водят стадото , то това няма да е промяна а подмянаПред тия по добре - бацо , тои по малко приватизира от - костов

58

иво

преди 2 години

НЕМА ЖЕЛАЕЩИ ДА ВОДЯТ С Т А Д О Т О !

57

Анонимен

преди 2 години

Месец и нещо остава до изборите а никоя партия няма издигнат кандидат за президент, което е много несериозно. Как да очакваме тези партии да взимат важни решения и да правят закони, след като даже и кандидати за президент не могат да излъчат.

56

Анонимен

преди 2 години

Ще спечелят те, не сме чак толко *** народ, да ги изберем тия американски марионетки.

55

Анонимен

преди 2 години

ПП=ИТН. Още ли има балами?

54

Анонимен

преди 2 години

Дб дпс и сдс трябва да бъдат забранени и разследвани, това не са партии, а престъпни групи по интереси. Прокопиев е бягал от бг, по същия начин както местан се криеше в турското посолство.

53

До 60

преди 2 години

Мечтай си чалгар надрусан

52

Анонимен

преди 2 години

Важното е ромският мошеник от село Банкя да влезе в кауша! Където му е мястото!

51

Христо Георгиев

преди 2 години

Мартин Димитров приличаше на просяк с протегната ръка, който моли:- Дай мандат, дай мандат, дай мандат...Жалка картина... Що не си го скриете този...

50

селски пазар

преди 2 години

айде още едни спасители :) борбата на тия е да влезнат в парламента , иначе самостоятелно нямат шанс . пазърлъците ше са големи щото фигуранта иска втори мандат .

49

ШибиРиби

преди 2 години

Гладна кокошка просо сънува. Марто е един невръстеник де то си въобразява че с два файтона хора е желан партньор. Ако тази илюзия въобще се случи и месиите Киро и Асен го вземат за ортак и вземат и Мая и Танчето за ортакини, просто ще подпечатат паспорта на ГЕРБ да се коалира с ДПС и БСП . Ай на бас кой ще кара влака.