88

Анонимен

преди 2 години

До Ха-ха-ха А целта на ГЕРБ не е ли да усвоят парите от Европа? Щото малко усвояваха 12 год.

87

Анонимен

преди 2 години

За тия ще гласуват голяма част от от'репките на обществото ни. Останалите подобни индивиди ще се пръснат към ИТН и протежетата на Божков.

86

Къса памет

преди 2 години

Ние сме доказали, че можем да настъпваме Мотиката през няколко години.

85

ww

преди 2 години

В никакъв случай. Старите мутри от ДБ да се явят сами!

84

Ха-ха-ха

преди 2 години

И двете формации(партии) имат една цел - държавния кокал и усвояването на милиардите от Европа... Подкрепете ги!

83

Анонимен

преди 2 години

Мокрите сънища на един провален умнокрасавец...

82

Анонимен

преди 2 години

БСП получиха два пъти мандата и каква я свършиха? В политиката има правила. И тук правилото е, че този, който е получил мандата, носи отговорност.-----------=======------------Шматка, вие дори отказахте да говорите с тях, те носели отговорността. Същият като Славуцата.

81

Анонимен

преди 2 години

До 88То нормален ли си да слагаш Царя да провалени политици. Царя направи найнголемия ход с получаване на покана за Български от ЕС. Това е изцяло неговото дело , което промени България завинаги. Личните му контакти с монархията в Европа създаде тази опция , а не твоите комунделиии или плювалници. Царя за 800 дни промени България за десетилетия напред. Това се казва работа. Клоун

80

Анонимен

преди 2 години

Ама отзад напред :)))

79

Bay Hoy

преди 2 години

До Анонимен 78 "Накрая ше се прегърнат Герб, ДПС и БСП и ще си управляват на воля." В създалата се ситуация това е много трудно, но и единственото правилно решение за България !!!

78

Анонимен

преди 2 години

До 90 - Не искам да те разочаровам, но Кирил Петков е един от учредителите на ДБ преди няколко години. Така че сам си направи изводите.

77

Анонимен

преди 2 години

ПП напълно обезсмисля съществуването на ДБ, което намирам за чудесно. Следващият парламент вече ще има две формации, които не са се оклепали от българската политическа помия - ИТН и ПП. Дано се появят и други скоро време!

76

Истукан

преди 2 години

ИТН нямат шанс вече, издъниха се.

75

До 85

преди 2 години

От къде знаеш че Кирил и Асен са друга мая бе юнак?? И Симеон беше друга мая на думи и Бареков също и Славчо и Тошко и.........???Не казвай хоп,преди да си скочил !!!Вервайте им!

74

Анонимен

преди 2 години

Те ДБ искаха да се обединяват с кой ли не,само и само да се докопат до власта.Последно беше желанието им да са заедно с БСП?!,сега с тези двамата!,,Няма ляво ,няма дясво" може ли да е девиз на дясна партия,това е унижение да се молят и на хора без идеология и непроверени възможности!Лице нямат вече ДБ и ДСБ !!!

73

гост

преди 2 години

Кой беше М.Димитров?! Някакъв пандизчия или далавераджия или *** на *** Костов - припомнете моля.

72

Абсурд!

преди 2 години

Кирил не бива да се овъртолва с тия службогъзоблизци от ДБ, Зелените и т.н. *** и ***. Кирил и Асен са друга мая и трябва да се явят отделно.

71

Анонимен

преди 2 години

Заедно няма да са по-силни. Кирил привлича основно лумпенпролетариата, които по правило гласуват за популисти, които им обещават да излеят върху тях рога на изобилието и да им решат всичките житейски лични проблеми - справка Славун, Марешки, царя, Барека, Волен и т.н. За ДБ гласува градската буржоазия и по-образованите словве от населението. На този етап, няма как едните и другите да се обединят и прегърнат, защото дълбоко не се понасят.

70

Анонимен

преди 2 години

айде същите номера на Славчо ги играхме

69

Анонимен

преди 2 години

Е нали Кирето каза, че няма да се явяват заедно. Малко стана като поговорката - Ти го изгониш от вратата, той на прозореца ***. Много е спорно дали заедно биха взели повече гласове, защото много от потенциалните гласоподаватели на ПП не харесват ДБ. По-реалистична е коалиция след изборите, но според мен ситуацията ще е същата както в предния парламент пак заради Славун, който е сърдит на всички. Накрая ше се прегърнат Герб, ДПС и БСП и ще си управляват на воля.